Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Topkategóriás Arozzi játékülések
Topkategóriás Arozzi játékülések
2020.01.09.

Nem csak a játékosoknak ajánlhatod ezeket az Arozzi foteleket. Az Arozzi Vernazza Soft Fabric székek nevében az lényege: a bőr vagy PU burkolat helyett puha, felső kategóriás bútorszövet borítja az egész felületet. Az új kárpitozás mellé a játékülés számos csúcs szolgáltatást nyújt, mint például a 3D kartámasz vagy a profi mechanika, illetve a megnövelt tér.

Akárcsak otthon a kényelmes kanapé a nappalidban, pont olyan kényeztetést nyújt a Vernazza Soft Fabric az íróasztalodnál. A dizájn az Arozzi legjobbnak tartott székétől, az Vernazzától ered, a kárpit azonban a minőségi bútoroknál használt tartós szövet.

A lélegző anyag egy különleges, más játéküléseknél nem tapasztalt kényelmes ülést fog nyújtani és emellett nem izzadsz a székbe még a hosszúra nyúlt használat során sem. A szövet tartósságát a bútorokhoz készített ISO szabvány alapján ellenőrizték, mint például a tépésállóság, a varrás tartóssága vagy a szakítószilárdság.

A guruló rész is kapott tuningot: egy ízléses alumínium váz kerül alád matt fekete festésben. A gázrugó megnyúlt, hosszabb mozgási távolságával kényelmesebb beállítást tesz lehetővé a magasabbak számára.

A játéküléseket sokáig használjuk egyhuzamban. Ezért a tartósság mellett a kényelem az első számú szempont, ami a fejlesztések kiemelt területe is. A hát, a nyak, a karok és az egész test együttesen a lehető legkisebb terhelést kell, hogy kiállják.

Két lágy és állítható párnával rendelkezik. Egy deréktámasz támogatja a hátadat, a fejpárna pedig a nyak és a fej kényelméért felel.

A kartámasz nem csak le- és fel mozgatható, hanem minden irányban. Vízszintesen elcsavarható és előre-hátra is állítható. A 3 dimenziós beállítás biztosan a legjobb pozíciót adja a karjaid számára.

A Vernazza Soft Fabric az egyik legnagyobb Arozzi fotel a maga 145 kg-os terhelhetőségével és az ehhez méretezett hatalmas hátfelületével. A gázrugó megnövelt hossza révén az ülőfelület a legmagasabbra állítható az Arozzi kínálatában. Az extra tér ideális a magas vagy a "méretes" felhasználóknak.

Szükséged van egy kis kikapcsolódásra a nehéz munka után? A háttámla 4 és 165 fok között fokozatmentesen dönthető, mindig megtalálhatod az adott helyzethez legmegfelelőbb pozíciót. Az ülőfelület 12 fokos terjedelemben billegtethető vagy rögzíthető a számodra a legideálisabb állapotban.

A Vernazza-t elegáns és többféle, egyáltalán nem hivalkodó színű szövetekkel választhatod.