Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Kingston DataTraveler 20: USB 2.0 meghajtó modern külsőben
Kingston DataTraveler 20: USB 2.0 meghajtó modern külsőben
2019.10.25.

A Kingston repertoár legjobb ár-érték arányú USB 2.0 meghajtója a DataTraveler 20. Az USB 2.0 szabvány még nagyon széles körben létező dolog. tömérdek eszközön még csak ilyen port található. Hozzájuk egy olcsó, egyszerű és könnyen használható külső adattároló pont elegendő, ez a DT20. Minimalista dizájn és többdarabos kiszerelés.

Egy prezentációhoz, egy digitális dokumentum elküldéséhez egy partnernek vagy csak egy tartalék megoldás, ha gyorsan kell egy külső meghajtó, és még sorolhatjuk a lehetséges helyzeteket, amikor nem kell a drága, a gyors, a puccos. Pont elég egy olcsó és egyszerű pendrive.

A Kingston DataTraveler minderre alkalmas, tárolhatsz rajta zenéket, átmozgathatsz vele fájlokat, videókat, képeket vagy fontos dokumentumokat. Nincs kupakja, így nincs is mit elveszíteni.

Az USB 2.0 portos eszközökhöz pont elegendő is egy ilyen egyszerű meghajtó. A DT20 a Kingston USB 2.0 kínálatának legújabb tagja, igényes külsejével része lehet az életednek.

Két kapacitásban létezik, 32 GB-osat vagy 32 GB-osat vehetsz. Érdekes újítás a gyártótól, hogy készített 2 db-os és 3 db-os csomagolást is, amelyekkel még kedvezőbb áron juthatsz az egyébként is kiváló ár-érték arányú flash tárolóhoz. Úgy tűnik, hogy ez a többdarabos csomagolás más Kingston termékeknél is leérhető lesz a közeljövőben.

Kapcsolódó termékek:

Kingston 32GB Data Traveler 20 USB 2.0 pendrive

Gyártói cikkszám: 

DT20/32GB

3 290 Ft (bruttó)
  darab  
Kifutott
KIFUTÓ TERMÉK

Kingston 64GB Data Traveler 20 USB 2.0 pendrive

Gyártói cikkszám: 

DT20/64GB

4 890 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron