Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Billentyűzet a legjavából
Billentyűzet a legjavából
2019.11.09.

A gamer világban minden a játékteljesítmény és a játékélmény fokozásáról szól. A Thermaltake 20 éves fennállásának tiszteletére megalkotott Level 20 termékcsalád új magasságokba emeli mindkettőt. Mind a szoftver, mind a hardver szintjén a legfrissebb és a leginnovatívabb technológiák használata intelligenssé formálja a játékmenetet. Biztosítja hozzá valamennyi fontos versenyelőnyt.

A Level 20 megmutatja, hol tart a gamer világ 2019-ben. Mindent beletolt a Thermaltake, amivel tisztelegni tud a játékosok előtt és megvillantja, mire képes az elmúlt 20 év tapasztalataival felvértezve.

A Level 20 RGB Titanium Gaming Keyboard Cherry MX Speed Silver az évfordulós billentyűzetek egy variánsa Cherry MX Speed Silver kapcsolókkal. Prémium alumínium alvázra épül, a gombok kialakítása azt sugallja, mintha minden gomb lebegne. Alattuk 16,8 millió színű RGB világítás adja a hangulatot. A fényeket kihúzták a billentyűzet oldalára, valamint a Numpad-ot is elválasztották vele. Két színben, feketében vagy szürkében választhatod.

A fényvezérlés tesz különbséget RGB és RGB világítás között. Szemből 13 dinamikus fényeffektet láthatunk, az oldaléleken 14 lehetőség közül választhatunk. Valóban teljesen egyedi RGB élmény alakítható ki.

Kézenfekvő, hogy a Level 20 billentyűzet világítása összhangba hozható a Thermaltake RGB PLUS tápegységekkel, a vízhűtés megoldásokkal, a rendszerhűtők fényeivel és minden olyan létező és ezután megjelenő termékkel, amelyen megtalálod a TT RGB Sync logót.

A rajongók minden fényforrásuk RGB színét gond nélkül összehangolhatják a Thermaltake kompatibilis eszközeik között, minden eddiginél nagyobb szabadságuk van a színösszeállítás terén.

A Level 20 RGB exkluzív mobil applikációja hanggal vezérelhető, elérhető a mobilról a fénybeállítás és egy szépen festett virtuális game pad is a fegyverarzenálban lesz a mobilos játékélmény fejlesztéséhez.

Kapcsolódó termékek:

Tt eSPORTS Level 20 RGB USB angol gaming billentyűzet fekete (Cherry MX Speed Silver)

numerikus billentyűzet nélkül, multimédia gombok, programozható billentyűk, RGB, billentyűzet világítás, RGB-szinkronizáció, USB HUB, 1500g

Gyártói cikkszám: 

KB-LVT-SSBRUS-01

56 800 Ft 42 034 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron
Kiszórós

Tt eSPORTS Level 20 RGB USB angol gaming billentyűzet szürke (Cherry MX Speed Silver)

numerikus billentyűzet nélkül, multimédia gombok, programozható billentyűk, RGB, billentyűzet világítás, RGB-szinkronizáció, USB HUB, 1500g

Gyártói cikkszám: 

KB-LVT-SSSRUS-01

56 800 Ft 42 034 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron
Kiszórós