Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
ASUSTOR Lockerstor - minden az üzletről szól
ASUSTOR Lockerstor - minden az üzletről szól
2020.05.08.

Az ASUSTOR Lockerstore NAS kereskedelmi célokra készített, kettős Intel 10GbE és további két Realtek 2,5GbE hálózati kapcsolódási lehetőséggel. A Lockerstor 8 és Lockerstor 10 az első olyan NAS, amely képes rá, hogy elérje a 20 Gbps adatátviteli sebességet a hálózati portok összefűzése révén. A vállalatok modern igényeivel haladva a nyolc és tíz lemezes Lockerstor-okban megjelent két M.2 SSD foglalat az adatok gyorsítótárazásához. A rendszermemória 8GB DDR4 SO-DIMM, dual channel módban. A memória 32GB-ig bővíthető. Számos USB port áll még a rendelkezésedre. A Lockerstor összehasonlíthatatlan élményt nyújt az üzletvitelhez.

A nyolc lemezes Lockerstor 8 és a tíz lemezes Lockerstor 10 hálózati tároló eszközöket Intel Deverton alapú Atom 8 magos processzorok hajtják.

A Lockerstor 8 és 10 minden eddigi képzeletet felülmúló adatátviteli sebességre képes az összefűzhető a két darab Intel 10 gigabites, valamint a szintén összekapcsolható két darab Realtek 2,5 gigabites portjain keresztül.

A Lockerstor sorozatnak intelligensebb a ventilátor vezérlése és maga a ventilátor is áttervezésre került. Sokkal optimálisabb ez a légáramlat megoldás, amely a lehető legjobb hűtést biztosítja az alkatrészek számára, lehetőséget nyújtva a jobb teljesítményre.

A teljesítmény fokozása a két 10 gigabites port kombinációjával is biztosítható, egy menedzselhető switch-en keresztül megduplázható a 10 gigabit sebesség.

A Lockerstor a vállalatok számára egy rugalmas eszköz, amely a cégek igényeihez konfigurálható. A 8, illetve tíz lemez mellett a Lockerstor két M.2 SSD csatlakozót tartalmaz az adatok gyorsítótárazásához. A hibrid megoldás révén kihozható a tároló maximális sebessége anélkül, hogy feláldoznánk a merevlemezek kapacitását és kedvező költségét.

Mindkét M.2 aljzat támogatja az NVMe-t és az AHCI-t, a lehető legnagyobb kompatibilitást biztosítják, beleértve a különféle hosszúságú M.2 kártyák beépítési lehetőségét is. Az M.2 kártya kézzel becsavarozható a helyére, szerszám sem kell hozzá.

Az SSD cahce 60 százalékkal dobja meg a rendszer sebességét és gyorsabb, mintha minden rekeszt SSD-vel töltenénk fel, nem beszélve arról, hogy olcsóbb is.

A Lockerstor 8 és 10 is 8GB DDR4 SO-DIMM memóriával érkezik. A memória bővíthető, egészen 32GB-ig. A DDR4 memóriák alkalmazása a DDR3 memóriákkal szemben 30 százalékos sebességnövekedéssel és közel 40 százalékos energia megtakarítással járnak.

Természetesen a Lockerstor is hozzáfér az ASUSTOR applikáció központjában található több mint kétezer alkalmazáshoz, amelyek az ADM 3.4 rendszeren futtathatóak. Nyilván használatuk nem korlátozódik csupán az üzleti vagy irodai appokra, elérhetőek a weboldal fejlesztés, a fórum kezelő, virtualizációs vagy digitális oktatás programok is.

A Lockerstor 8 / 10  nagyszerű biztonsági adattároló megoldás, amely megvédi az adatokat például a hibás bejelentkezések számának beállításával, a kétlépcsős azonosítással vagy az automatikus fekete listák létrehozásával, mindezek segítenek elhárítani a veszélyes próbálkozásokat és csökkentik a kockázatot.

A Lockerstor együttműködik a vállalati szoftverekkel és hardverekkel, kompatibilis a VMware-rel, a Citrix-szel és a Hyper-V tároló környezettel. Az iSCSI/IP-SPAN és az NFS támogatásával akadály nélkül beilleszthető a meglévő IT rendszerbe, ez minden eddiginél költséghatékonyabb adattárolási rendszert eredményez.

A Lockerstor a vállalkozással együtt tud növekedni. Az erőteljes hardver, ami a Lockerstor-ban dolgozik, abban támogatja a vállalkozásokat, hogy a különféle igényeiket megvalósíthassák és szükség esetén gyorsan növelni tudják a tárolókapacitásukat. A Lockerstor 8 és 10 képességeivel a vállalat hatalmas kihívásokat lesz képes leküzdeni és az innováció számos új formáját megvalósítani.

Kapcsolódó termékek:

Asustor AS6508T NAS

Intel Atom C3538 (4×2,1GHz), memória mérete: 8GB, DDR4 - SODIMM, beépíthető meghajtók száma: 8db, 2.5" / 3.5", SATA3, RAID: RAID 0, 1, 5, 6, 10, USB3.2 Gen 2×1 A: 1db, LAN (2,5Gb/s): 2db, LAN (10Gb/s): 2 port, fekete

Gyártói cikkszám: 

AS6508T

405 400 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron

Asustor AS6510T NAS

Intel Atom C3538 (4×2,1GHz), memória mérete: 8GB, DDR4 - SODIMM, beépíthető meghajtók száma: 10db, 2.5" / 3.5", SATA3, RAID: RAID 0, 1, 5, 6, 10, USB3.2 Gen 2×1 A: 1db, LAN (2,5Gb/s): 2db, LAN (10Gb/s): 2 port, fekete

Gyártói cikkszám: 

AS6510T

466 500 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron