Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
FSP PRO - Zöld technológiára frissítve
FSP PRO - Zöld technológiára frissítve
2019.12.16.

Az FSP frissítette a tápegységei többségét, hogy megfeleljen a gaming gépekhez az új IEC/EN 62368 szabványnak. A tápokban a legújabb zöld technológiát használja. További biztonsági tanúsítványokat alkalmazott, hogy naprakészen teljesíteni tudja a változó előírásokat. Keresd a zöld technológiás FSP PRO tápokat!

A tápegységek fejlődésének következő nagy mérföldköve az új IEC/EN 62368 szabvány. A gyártóknak teljesen újra kell tervezniük az erőforrásokat, hogy meg tudjanak felelni a modern előírásoknak mind biztonsági, mind energiatakarékossági szempontokból. Az FSP élen jár az átállásban, a PRO termékváltozatok minden eddiginél jobbat, többet nyújtanak.

HYDRO G PRO

A nagyobb biztonság és a kompaktabb kialakítás mentén tervezték újra az előző generációt, a kedvező hatékonysági mutatók változatlanul megmaradtak. Megbízható teljesítményt nyújt. A 80 PLUS Gold minősítés sokféle előnnyel jár, félpasszív működés, ECO mód, zökkenőmentes teljesítmény.

Kielégítő energiamennyiséggel látja el a modern processzorokat és támogatja a Z390 alaplapokat. Teljesen moduláris kábelezése van. Alakkövető bevonattal van ellátva, mostoha környezetben, akár 95% páratartalom mellett is tökéletesen működik, ahol más tápegység már feladja.

SFX PRO

A mini PC rajongói álom tápegysége az SFX méretű FSP táp, számukra tervezett teljesítménnyel és hatékonysággal. 80 PLUS Bronz minősítéssel rendelkezik. Egyedi DC-DC modulja sose hagy cserben.

80 mm-es ventilátorát intelligensen a terhelés függvényében vezérli. Fekete szalagkábelei kifinomult megjelenést biztosítanak. A legújabb Intel processzorokhoz is használhatod.


DAGGER PRO

A népszerű Dagger tápegység utódja feljavított hatékonysággal, dizájnnal és csatlakoztathatósággal. Teljes mértékben megfelel az új SFX12V V3.3 előírásoknak, mindemellett könnyedén beépíthető ATX házakba is. A moduláris kábelezéssel csökkenthető a zűrzavar és javítható a szellőzés.

A nagy teljesítményű különálló +12 V-os ág a legnagyobb éhséggel rendelkező komponenseket látja el a lehető legnagyobb energiával, míg az FSP egyedi tervezésű MIA IC áramköre és a DC-DC modulja felel a megbízhatóságról és jó hatékonyságról. A hatalmas, 92 mm-es ventilátor csak akkor lép üzembe, ha az szükséges, egyébként csendben marad.

Kapcsolódó termékek:

FSP Hydro G PRO ATX tápegység 650W 80+ Gold BOX

ventilátor mérete: 135mm, PFC: aktív, moduláris kábelek, full Range, fekete

Gyártói cikkszám: 

HYDRO G PRO 650

45 400 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron

FSP Hydro PRO ATX gaming tápegység 500W 80+ Bronze BOX

ventilátor mérete: 120mm, PFC: aktív, fekete

Gyártói cikkszám: 

HYDRO PRO 500

22 600 Ft (bruttó)
  darab  
Holnapra várjuk: 07.08.

FSP Hydro PRO ATX gaming tápegység 700W 80+ Bronze BOX

ventilátor mérete: 120mm, PFC: aktív, fekete

Gyártói cikkszám: 

HYDRO PRO 700

28 400 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron

FSP SFX PRO SFX desktop tápegység 450W 80+ Bronze BOX

ventilátor mérete: 80mm, PFC: aktív, full Range, fekete

Gyártói cikkszám: 

SFX PRO 450

22 600 Ft (bruttó)
  darab  
Átmenetileg nem rendelhető

FSP Dagger PRO SFX desktop tápegység 550W 80+ Gold BOX

ventilátor mérete: 92mm, PFC: aktív, moduláris kábelek, full Range, fehér

Gyártói cikkszám: 

DAGGER PRO 550

41 800 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron

FSP Dagger PRO SFX desktop tápegység 650W 80+ Gold BOX

ventilátor mérete: 92mm, PFC: aktív, moduláris kábelek, full Range, fehér

Gyártói cikkszám: 

DAGGER PRO 650

44 600 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron