Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Thermaltake Level 20 HT Full Tower
Thermaltake Level 20 HT Full Tower
2020.03.09.

A legendás Level 20 család hagyományait viszi tovább a családhoz csatlakozó Level 20 HT és a Level 20 HT Snow Edition nagy toronyházak. Négy darab 4 mm vastag temperált üvegablakok engedik be fényt, a légáramlás megindításáról a két előtelepített 140 mm-es ventilátor gondoskodik, amíg nem pakolsz bele további látványos hűtőelemeket. Ezek a házak tökéletes választás a vertikális alkatrész elhelyezéshez. Az aktuális trendekhez és innovációs megoldásokkal kialakított ultra-modern stílusú házak markánsan különböznek a piaci kínálattól.

A Level 20 családtagok fő védjegye a megjelenésük maga. Modern stílusjegyek az autentikus dizájnnal és innovatív megoldásokkal együtt a kínálat csúcsát testesítik meg. Ilyen elem például a Type-C USB aljzat az előlapon.

A Level 20 HT és HT Snow Edition házak strukturált alkatrész elrendezéssel, rekeszes kialakítással támogatják a lehető legjobb légáramlást és persze kimaxolják a helykihasználást.

Mindkét oldalon, a plafonon és az előlapon is hatalmas temperált üveglapok mutatják meg az alkatrészeket, a házat teljesen körüljárva megcsodálható belső tér is. Az üveglapok eltávolíthatók, egy könnyen kezelhető biztonsági zár rögzíti őket.

A pormentes belsőt a kivehető mágneses porszűrők fogják biztosítani, amelyek a hátoldalon és a ház alapzatán kerültek elhelyezésre.

A Full Tower méret és az aprólékosan kialakított felfogatási lehetőségek bármilyen, általad megálmodott high-end konfiguráció összeállításának teret biztosítanak. E-ATX alaplap, akár 260 mm magas processzorhűtő, 400 mm hosszú grafikus kártyák, 200 mm-es tápegység és egy halom háttértár, ami belefér.

A Level 20 HT az alapokig lebontható és a különféle tartók, rekeszek és panelek közül csak a szükségesek, csavarmentesen persze, visszarakhatók. Ez a DMD, a Dismantlable Modular Design.

A levegő áramlását induláskor az tetőtérbe beépített két darab 140 mm-es ventilátor oldja meg. Erre rásegíthetsz alul és az oldalon három 120 mm-es ventilátorral és kedved szerint még két 120 mm / 140 mm átmérőjű társukkal a hátoldalon.

Kapcsolódó termékek:

Thermaltake Level 20 HT táp nélküli E-ATX számítógépház fekete

átlátszó oldallap, USB2.0, USB3.0, USB-C, fejhallgató kimenet, mikrofon bemenet

Gyártói cikkszám: 

CA-1P6-00F1WN-00

62 700 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron

Thermaltake Level 20 HT Snow Edition táp nélküli E-ATX számítógépház fehér

átlátszó oldallap, USB2.0, USB3.0, USB-C, fejhallgató kimenet, mikrofon bemenet

Gyártói cikkszám: 

CA-1P6-00F6WN-00

63 700 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron