Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
A Shuttle újra AMD platformon: helytakarékos barebone Ryzen processzorokhoz
A Shuttle újra AMD platformon: helytakarékos barebone Ryzen processzorokhoz
2021.02.05.

Nagyjából nyolc évvel a Shuttle utolsó AMD alapú mini számítógépe után ismét egy ilyen processzor kerül a vállalat termékcsaládjába. A platform feltámadásának nyitó modelljeként a Shuttle egy robusztus, 1,3 literes számítógépet szállít az AM4 foglalattal rendelkező AMD Ryzen processzorokhoz.

Az első termék az XPC DA320 modellnévvel a slim XPC családba tartozó barebone, amelynek szélessége mindössze 4,3 cm. A sorozat szokásos kialakításával rendelkezik, támogatja a legújabb, AM4 foglalatú AMD Ryzen processzorokat és akár 32 GB RAM kerülhet bele. Akárcsak a többi Shuttle 1,3 literes formátumú PC, ez a megoldást is masszív kivitelnek számít.

- Három 4K monitorhoz alkalmas

- Sokféle AM4 CPU-t támogat Radeon Vega grafikával

- Dual Gigabit, távoli bekapcsolás, RS-232

A processzorba integrált AMD Radeon grafikus egység akár három UHD-kijelzővel is jól működik, amelyek HDMI 2.0-n és DisplayPorton keresztül csatlakoztathatók és egyidejűleg használhatók.

A két gigabites hálózati kártya és két COM-port szintén előnyös a professzionális alkalmazások számára. Nehezen elérhető helyeken a távoli bekapcsolási lehetőség valódi előnyt kínál, mivel lehetővé teszi a mini PC távoli beindítását.

A lapos acél alváz nem sok helyet foglal el, és számos felületre rögzíthető a szintén mellékelt VESA fali tartóval. Legfeljebb 50 ° C környezeti hőmérsékleten történő használatra alkalmas.

A processzor és a RAM mellett a DA320 tetszés szerint 2,5 hüvelykes meghajtóval és két M.2 modullal is felszerelhető. Jellemzően WLAN kerül az M.2-2230 slotba és egy gyors NVMe SSD az M.2- 2280 bővítőhelybe. USB és audio portok állnak rendelkezésre a készüléken.

A kettős ventilátoros, hűtőcsöves hűtőrendszer hatékony és 120 W-os külső hálózati adapterrel biztosítja a megbízhatóságot még nagy terhelés mellett is.

Az opcionálisan kapható tartozékok a függőleges működés állványai (PS02), csatlakozókábel a távoli bekapcsoló aljzathoz (CXP01), WLAN / Bluetooth modul (WLN-M), VGA csatlakozókábel (PVG01), 19 ”-es rack-tartó (PRM01), egy DIN sínre szerelhető készlet (DIR01) és egy LTE készlet (WWN03).