Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
ATX és PS2 méretű redundáns tápegység
ATX és PS2 méretű redundáns tápegység
2021.03.26.

Igazi kuriózum a tápegység kínálatban az FSP Twins PRO, amely két teljesen különálló, redundáns tápegységet tartalmaz, és ami a lényeg, egy ATX méretű dobozban. A kisvállalatok szervereihez vagy kritikus alkalmazásokat futtató számítógépeihez készített tápegység helyettesíthet egy hagyományos ATX tápot. Az egyik táp meghibásodása esetén a másik veszi át a feladatot, a hibás elem, a gép leállítása nélkül cserélhető.

A redundáns Twins PRO sorozatot a szokásos ATX vagy PS2 házakhoz tervezték. Nem kell hozzá úgynevezett front end braket. Ideális levelező-, web- vagy otthoni szerverek számára.

A gyorsan cserélhető egységek kialakítása állandó áramellátást biztosít: amikor az egyik kudarcot vall, a másik azonnal átveheti a helyét. Így a felhasználóknak nem kell aggódniuk a szerver vagy PC táphibából adódó esetleges leállása miatt.

 

A legfőbb tulajdonságok:

ATX / PS2 redundáns méret

500, 700 és 900 W teljesítmény

Hatékonyság ? 90% tipikus terhelés mellett 80 PLUS GOLD

Csendes és tartós 40 mm-es golyóscsapágy-ventilátor

Szalagkábelek a rajongók igényeihez

Erőteljes önálló + 12 V-os ág

Japán elektrolit kondenzátorok

Intel legújabb CPU-hoz is készen áll

Teljes védelem OCP, OVP, SCP, OPP, OTP, FFP, UVP

Redundáns rendszerkialakítás és beépített, gyorscserélhető egységek

A redundanciát szem előtt tartva, a Twin Pro moduláris rendszer kialakítása okán hatékonyabban és csendesebben működik, mivel az energiaterhelést a két gyorsan cserélhető PSU modul között osztja el. Ha az egyik egység meghibásodik, a második egység átveszi az energiaellátás irányítását, amíg a hibás egységet ki nem cserélik. Mindegyik részegység gyorsan kivehető és helyettesíthető anélkül, hogy a rendszert le kellene állítani. Zökkenőmentes és zavartalan lesz a működés az esetleges táphiba mellett is.

Fekete szalag kábel

A köralakú fekete kábelkialakítás elősegíti a hőemissziót és meghosszabbítja az alkatrészek élettartamát. Az alkalmazott kábelkialakítás tisztább esztétikát nyújt és jobb kezelést tesz lehetővé az egyedi gyártású rendszereknél.

Tápkábel reteszelő gadget

A Twins Pro sorozat tartalmaz egy tápkábel-rögzítő eszközt, amely megakadályozza a tápkábel engedély nélküli leválasztását. Olyan helyen, ahol előfordulhat, hogy kihúzhatják a tápkábelt, ezáltal biztosítja a stabil működést a rendszer megszakítása nélkül.

FSP Guardian felügyelő szoftver

Valósós időben figyeli a tápegység állapotát. A Twins PRO sorozat csatlakoztatható egy belső USB aljzathoz és szinkronizálható az FSP Guardian szoftverrel, hogy valós időben figyelemmel kísérhesd az áramfelvételt, a teljesítményt, a hatékonyságot és más belső adatokat.

Az FSP Guardian szoftver figyelmeztetheti a felhasználókat, például, ha a hőmérséklet eléri a kritikus szinteket, azonnal üzenetekkel bombázza őket. Valós időben nyomon követhetők az aktuális információk.

Ideális otthoni-, levelezési- vagy webszerver rendszerekhez, kisvállatok szervereihez

A Twins sorozat egy ATX / PS2 méretű redundáns tápegység, beépíthető egy hagyományos táp helyére. Ez teszi ideálissá egy otthoni felhőszerver, levelezőszerver vagy egy kis-, illetve középvállalkozás webszervere számára.

Kapcsolódó termékek:

FSP TWINS PRO redundáns tápegység 500W Gold 80+

Gyártói cikkszám: 

TWINS PRO 500W

149 200 Ft (bruttó)
  darab  
Csak rendelésre

FSP TWINS PRO redundáns tápegység 900W Gold 80+

Gyártói cikkszám: 

TWINS PRO 900W

213 400 Ft (bruttó)
  darab  
Csak rendelésre