Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Tájékoztatás a ARTISJUS jogdíj igazolásról - FRISSÍTVE
Tájékoztatás a ARTISJUS jogdíj igazolásról - FRISSÍTVE
2021.05.03.

Tájékoztatás a magánmásolási jogdíj igazolásról - FRISSÍTVE

A járványhelyzet miatt az Artisjus felfüggesztette a magánmásolási jogdíj igazolására szolgáló hologramos matricák kiadását. Az új tájékoztató szerint továbbra is marad ez az eljárásrend legalább 2021. május 14.-ig. Ez idő alatt beérkezett és jogdíj köteles termékeken nem lesz a megszokott matrica, a jogdíj megfizetése a kibocsátott számlán kerül igazolásra. Ezzel Neked is van teendőd, amikor továbbértékesíted a terméket.

Az átmeneti időben a jogdíjfizetés rendje nem változik, az adatszolgáltatások is megtörténnek, mint eddig. Az Artisjus a magánmásolási jogdíjfizetést igazoló matricákat nem adja át, ehelyett a jogdíjfizetési értesítő száma (JFÉ) igazolja a jogdíjfizetést.

A jogdíjfizetési értesítő számát (JFÉ) felvezetjük az általunk értékesített termékek számlájára. A terméken matrica vagy egyéb igazolás nem lesz.

Fontos, hogy továbbértékesítés esetén a JFÉ számot Te is írd rá a számládra, ezzel fogja tudni igazolni majd a partnered, hogy jogdíjfizetés a termékre megtörtént. A számla szükséges lesz hozzá.