Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
FSP számítógépházak
FSP számítógépházak
2021.04.23.

Gépépítéshez válogass az FSP sokszínű modelljei között. A gyártó belépőszinthez, az uralkodó irányzathoz és a felső kategóriához is ajánlani tud megoldást. Belül tágas tér áll a rendelkezésre és a ház kidolgozása is minőséget sugároz. Széles termékválasztékot sorakoztatott fel a gyártó a kedvelt a tápegységek mellett. Folyamatosan újabbnál újabb alkotások érkeznek.

A lényeg jellemzően az apró részletekben bújik meg. A számítógép házak dömpingszerű áradatában elsősorban a látvány az, ami a markáns különbséget adja az egyes gyárak kreációi között. Pedig rengeteg apró különbség teszi az egyik házat kedveltebbé, a másikat pedig utálatossá.

Példának említhetjük a belső tér méreteit: belefér-e ez a videókártya még, vagy az a kedvenc processzor hűtő. Mennyire kényelmes a szerelés és a kezet kímélik-e a lekerekített élek és sarkok. Hogyan vezethetők el a kábelek, mennyire ötletes helyek vannak a merevlemezek és SSD-k felfogatásához.

Aki rendszeresen épít gépet, benne hamar összeáll a kép egy új házmodellről, hogy beválik-e majd és lehet nyugodtan ajánlani a vevőnek, nem lesz-e kínszenvedés abba pakolni az alkatrészeket. Ilyenkor a dizájn másodlagos szerepet kap.

Az FSP pont ezekre az apróságokra hívja fel a figyelmet. Megpróbáltak azokon a pontokon előnyösebb házakat kialakítani, amelyek segítik az építők és a gyakran konfigurációt váltó gamerek dolgát.

Az FSP folyamatosan gondoskodik az újabb és újabb formákról.

Kapcsolódó termékek:

FSP CMT240 táp nélküli ablakos ATX számítógépház fekete

alsó táp, 2,5" hely: 2db, 3,5" belső hely: 2db, 5,25" hely: 2db, USB3.0: 2db, 120mm-es hűtő: 1db

Gyártói cikkszám: 

CMT240-BLACK

21 400 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron