Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Kingston FURY - az új nagy teljesítményű, rajongói és gamer márka
Kingston FURY - az új nagy teljesítményű, rajongói és gamer márka
2021.06.29.

A Kingston hamarosan a memória piacra lép egy új gaming márkanévvel. Mint azt már hallhattátok, a HyperX barátaink a perifériás termékeikkel a HP-hez költöznek. A HyperX memóriatermékek a Kingstonnál maradnak és a Kingston FURY márkanévre váltanak.

A HP üzlet megkötését követően a Kingston bejelentette az új nagy teljesítményű, rajongói és játékmárkájának nevét: Kingston FURY.  A HyperX memóriatermékek hihetetlen sikerére építve a Kingston átmárkázza a DRAM, flash és SSD választékát a Kingston FURY névre. A alaptevékenységéből eredő erőforrásait és felhalmozott tudását a következő generációs, teljesítmény orientált termékek létrehozásába fogja fektetni.

A Kingston FURY továbbviszi a világ legnagyobb független memóriagyártójának csúcstechnológiájú, nagy teljesítményű, rajongói és játékmemória-megoldásainak fejlődését, amelyet három évtizedes Kingston mérnöki, tesztelési, gyártási és ügyfélszolgálati szakértelem támogat. A vállalat vezető helyzete a DRAM-iparban azt mutatja, hogy szenvedélye, elkötelezettsége és erőforrásai vannak ahhoz, hogy a Kingston FURY-t a piac vezető nagy teljesítményű, lelkes követői- és játékmemória-megoldásával tegye.

 

A Kingston mérnöki szakértelme, amely a HyperX memóriasorozat 2002 óta összegyűjtött számtalan túlhúzási rekordja és díja mögött áll, a nagy teljesítményű DRAM és flash megoldások új korszakában folytatódik. A színfalak mögött mindig is a Kingston volt: Kingston mérnöki munka, Kingston gyártás, Kingston tesztelés és világszerte elismert Kingston ügyfélszolgálat.

"Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy bemutatkozhattunk az új Kingston FURY márkával, amely a PC-rajongók és a játékosok legnagyobb teljesítményű memóriamoduljait képviseli." - mondta Bernd Dombrowsky, a Kingston EMEA értékesítési és marketing igazgatója. "A Kingston alapvető ereje és globális vezető szerepe a minőségi DRAM és flash megoldások gyártójaként erőforrásokat és lelkesedést hoz a márkához, és határozottan bizonyítja elkötelezettségünket mind a teljesítmény, mind a megbízhatóság iránt."

 

A Kingston hamarosan bemutatja teljes körű Kingston FURY DDR4 és DDR3 kínálatát, és a negyedik negyedévben piacra dobja a legjobban várt DDR5 memóriamodulokat, amelyek jelenleg kompatibilitási és minősítési teszteken mennek keresztül az alaplap gyártókkal.

 

A Kingston FURY a következő termékkategóriákból áll:

Kingston FURY Renegade

Magas sebesség tartományok és alacsony késleltetési idők az őrült teljesítményért. Mindig a teljesítmény lista élén, RGB és nem RGB formátumban, DDR4 szabvány, akár 5333 MHz-ig.

Kingston FURY Beast

A Kingston népszerű rajongói és játékmemóriája. Tökéletes, nagy teljesítmény, költséghatékony bővítés, DDR3 és DDR4, RGB és nem RGB formátum, akár 3733 MHz-es sebességgel.

Kingston FURY Impact

Erőteljes SO-DIMM, teljesítménynövelés laptopokhoz, NUC-khoz és más kis formátumú számítógépekhez. DDR3 és DDR4 formátumban 3200 MHz-ig.

Termékválaszték: Kingston FURY

A név azonban már biztos ismerős. FURY már rég kiérdemelte a népszerűségét a memóriák között (2014 óta) és megszerezte a vezető szerepet, egyúttal kiteljesítve a Kingston hagyományt: a PC-rajongók és a játékosok piacán nagy teljesítményű és rendkívül megbízható DRAM-ok gyártását. A Kingston játék iránti elkötelezettségével a vállalat hamarosan globális bejelentéseket tesz számos esport csapat csatlakozásáról a Kingston FURY családhoz.