Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Kingston Ironkey Vault Privacy 50C - USB-C típusú hardveresen titkosított pendrive
Kingston Ironkey Vault Privacy 50C - USB-C típusú hardveresen titkosított pendrive
2023.01.20.

Az otthoni munkavégzés további terjedésével megfelelő intézkedésekre van szükség a kényes adatok védelméhez. A Kingston IronKey™ hardveresen titkosított pendrive termékcsalád első USB Type-C® csatlakozós meghajtója a (IKVP50C). Ezentúl a felhasználók bármilyen operációs rendszerben megvédhetik adataikat a BadUSB és a Brute Force jellegű támadások ellen a FIPS 197 tanúsítással és 256 bites XTS-AES hardveres titkosítással rendelkező Vault Privacy 50 sorozat segítségével.

A felhasználó a komplex és „passphrase” módot támogató többjelszavas opcióval numerikus PIN-kódot, szóközöket tartalmazó mondatot vagy akár szólistát is választhat. Számára a feloldó jelszó könnyen megjegyezhető, de mások számára nehezen kitalálható.

 

 

A Kingston IronKey™ Vault Privacy 50 sorozat prémium A típusú és C típusú USB-meghajtói üzleti szintű biztonságot nyújtanak FIPS 197 tanúsítvánnyal rendelkező, AES 256 bites hardveres titkosítással XTS módban. Például rendelkezésre áll a BadUSB elleni védelmet a digitálisan aláírt firmware révén. Megfelelő szintű a védelem a Brute Force jelszavas támadások ellen.

 

 

A VP50 sorozat titkosított tárhely, amely a felhasználó fizikai ellenőrzése alatt áll, az adatok védelme az internet és a felhőszolgáltatások használatánál jobbak.

 

A Vault Privacy 50 támogatja a több jelszavas (a rendszergazdai, a felhasználói, valamint az egyszeri helyreállítási) opciót komplex vagy "passphrase" móddal. Ez segíti az adatokhoz való hozzáférés helyreállítását, ha valamelyik jelszót a felhasználó elfelejti. A hagyományos összetett mód 6-16 karakteres jelszó megadását teszi lehetővé 4 karakterkészletből legalább 3 használatával.

 

 

Az új "passphrase" jelszómód 10-64 karakter hosszúságú numerikus PIN-kód, mondat, szavak listája vagy akár dalszöveg beállítását teszi lehetővé. Az adminisztrátor engedélyezheti a felhasználói és az egyszeri helyreállítási jelszót, vagy maga visszaállíthatja a felhasználói jelszót az adathozzáférés helyreállításához.

 

A Brute Force támadás elleni védelem blokkolja a felhasználói vagy az egyszeri helyreállítási jelszavakat a 10 egymás után beírt érvénytelen jelszó esetén, és titkosítással törli a meghajtót, ha az adminisztrátori jelszót egymás után 10 alkalommal helytelenül adják meg.

 

 

A nem megbízható rendszereken található lehetséges rosszindulatú programok elleni védelem érdekében az adminisztrátor és a felhasználó is beállíthatja a Csak olvasható módot. Ezenkívül a beépített virtuális billentyűzet védi a jelszavakat a billentyűzet- és képernyőnaplózó kártevőktől.

 

 A vállalatok termékazonosítóval (PID) is testre szabhatják és konfigurálhatják a VP50-et, amelyet standard végpont-menedzsment szoftverbe is integrálhatnak a Kingston testreszabási programjában, az informatikai és internetbiztonsági követelmények teljesítéséhez.

 

 

A kis- és középvállalatok az adminisztrátori szerepkör segítségével helyben felügyelhetik meghajtóikat. Az adminisztrátori szerepkörrel például konfigurálhatják és visszaállíthatják a dolgozók felhasználói vagy visszaállítási jelszavait, helyreállíthatják a hozzáférést a lezárt meghajtón tárolt adatokhoz, és teljesíthetik a jogszabályok követelményeit és az előírásokat igazságügyi informatikai vizsgálat esetén. A VP50 titkosított meghajtó a felhasználó fizikai ellenőrzése alatt áll, így alkalmasabb a fontos adatok védelmére, mint az internetes megoldások és a felhőszolgáltatások.

 

 

Főbb tulajdonságok:

 

- FIPS 197 XTS-AES 256 bites titkosítással tanúsítva

- Brute Force és BadUSB Attack Protection

- Több jelszó opció összetett jelszó módokkal

- Új passphrase mód

- Kettős, csak olvasható (írásvédelmi) beállítások

- Kis- és középvállalkozások meghajtóinak helyi kezelése

Kapcsolódó termékek:

Kingston 128GB IronKey Vault Privacy 50 AES-256 Encrypted, FIPS 197 USB Type-C 3.2 Gen1 pendrive

Gyártói cikkszám: 

IKVP50C/128GB

72 200 Ft (bruttó)
  darab  
Csak rendelésre

Kingston 16GB IronKey Vault Privacy 50 AES-256 Encrypted, FIPS 197 USBType-C 3.2 Gen1 pendrive

Gyártói cikkszám: 

IKVP50C/16GB

30 100 Ft (bruttó)
  darab  
Csak rendelésre

Kingston 256GB IronKey Vault Privacy 50 AES-256 Encrypted, FIPS 197 USB Type-C 3.2 Gen1 pendrive

Gyártói cikkszám: 

IKVP50C/256GB

89 700 Ft (bruttó)
  darab  
Csak rendelésre

Kingston 32GB ronKey™ Vault Privacy 50 USB 3.2 Gen 1 pendrive kék

Gyártói cikkszám: 

IKVP50C/32GB

42 300 Ft (bruttó)
  darab  
Csak rendelésre

Kingston 64GB IronKey Vault Privacy 50 AES-256 Encrypted, FIPS 197 USB Type-C 3.2 Gen1 pendrive

Gyártói cikkszám: 

IKVP50C/64GB

56 800 Ft (bruttó)
  darab  
Csak rendelésre

Kingston 8GB IronKey Vault Privacy 50 AES-256 Encrypted, FIPS 197 USB Type-C 3.2 Gen1 pendrive

Gyártói cikkszám: 

IKVP50C/8GB

23 500 Ft (bruttó)
  darab  
Csak rendelésre