Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Thermaltake CTE E600 MX: a GPU telepítésének három útja
Thermaltake CTE E600 MX: a GPU telepítésének három útja
2024.03.30.

A közepes méretű házak kínálatát szinesíti a Thermaltake E600 MX házcsalád, amely feketében, fehérben és a Thermaltake 25. szülinapját ünnepelendő új színárnyalatban, hortenzia kékben kerül raktárra. Úgynevezett kétkamrás belső elosztású mid tower toronyház, amely a Thermaltake innovatív CTE Form Factor dizájnját örökli és a kritikus alkatrészek magas szintű hőteljesítményének biztosítására összpontosít. A GPU-t háromféleképpen építheted be. A ház előlepja csere-berélhető, kétféle dizájnt kapsz vele. Az E600 MX a felhasználóknak maximális rugalmasságot nyújt.

A CTE a Centralized Thermal Efficiency szavak rövidítése, a Thermaltake által kifejlesztett új ház formátumot takarja. A hűtés szempontjából kritikus, magas hőt kibocsátó alkatrészek megfelelő hűtésére megalkotott házfelépítmény. Az új kialakítás az alaplap 90 fokos elforgatását használja, így hatékonyabb légáramlási utakat biztosít.

 

 

CTE Form Factor

 

A Thermaltake által tervezett elrendezéssal a CPU elhelyezkedése sokkal közelebb került az előlaphoz, valamint a grafikus kártya közelebb került a hátsó panelhez. A CPU és a grafikus kártya hőelvezetéséhez így többlet hűvös hideglevegő áramlás jött létre. Ez az átfogó és új megközelítés teszi lehetőve a CTE formátumban a jobb és hatékonyabb levegőáramlás létrehozását a fő alkatrészek számára, a rendszerből történő hőelszívás vagy levegőbefújás optimálizálásával.

Az elődjein túlmutató testreszabhatóság érdekében a CTE E600 MX háromféle GPU telepítési lehetőséggel rendelkezik.

 

 

Háromféle GPU telepítési lehetőség

 

1. Lebegő GPU: a grafikus kártya a ház közepén lebeg a mellékelt lebegő GPU keret és az előre konfigurált 400 mm hosszú PCI-e 4.0 riser kábel segítségével

2. Jobbra felfelé: a grafikus kártya függőlegesen áll

3. Jobbra előre: a grafikus kártya az oldalsó panel felé néz az elforgatható PCI-e slotba csatlakozva

 

 

 

A Thermlatake CTE E600 MX két cserélhető előlappal érkezik, amely a csomag része, így bármikor tetszés szerint felcserélhető egymással. Az egyik egy edzett üvegpanel, a kristálytiszta edzett üvegű oldallappal együtt rendkívül széles látószöget biztosít a belső konfiguráció teljes megmutatásához. A másik előlap egy perforált panel, amelyet azok számára terveztek, akik még magasabb szintű légáramlásra vágynak.

 

 

A CTE E600 MX két kamrájábol a jobb oldali kifejezetten az igényes kábel elrendezéshez került kialakításra. A tartozékok között található kábelkötegelőkkel és tépőzárakkal a kamra számos pontjához rögzíthetők a kábelek. 

 

A bal kamra hatalmas és tiszta tere lehetővé teszi az alkatrészek rendezettebb elhelyezését és javítja a légáramlást.

 

 

A CTE E600 MX akár tizenkét 140 mm-es ventilátort plusz két 120 mm-es ventilátort, vagy akár 420 mm-es radiátort is támogathat elöl, hátul vagy az alaplap oldalán, kivételes hűtési kialakítások megvalósítását kínálva. Az összes szellőzőnyílásnál eltávolítható porszűrőkkel felszerelt ház képes megelőzni a porosodással előforduló hőproblémákat.

 

 

Technológia és divat

A Thermaltake elkötelezte magát a tökéletes felhasználói élmény biztosítása mellett, miközben azon dolgozik, hogy „kulturális márkát építsen a szórakozás, az e-sport, a technológia és az életmód élvezetére”. Immáron 25 éve.

 

 

Miért hortenzia kék?

 

A hortenzia frissítő kék árnyalata a vitalitást az eleganciával ötvözi és egy merész alkotó szellemét hordozza.

 

Kapcsolódó termékek:

Thermaltake CTE E600 MX táp nélküli ablakos Mid Tower számítógépház fekete

alsó táp, 2,5" hely: 2db, 3,5" belső hely: 2db, USB-C: 1db, USB3.0: 2db, 40mm-es hűtő: 443,8db, Mini-ITX, mATX, ATX, E-ATX

Gyártói cikkszám: 

CA-1Y3-00M1WN-00

86 600 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron

Thermaltake CTE E600 MX Snow táp nélküli ablakos Mid Tower számítógépház fehér

alsó táp, 2,5" hely: 2db, 3,5" belső hely: 2db, USB-C: 1db, USB3.0: 2db, 40mm-es hűtő: 443,8db, Mini-ITX, mATX, ATX, E-ATX

Gyártói cikkszám: 

CA-1Y3-00M6WN-00

88 000 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron

Thermaltake CTE E600 MX Hydrangea Blue táp nélküli ablakos Mid Tower számítógépház kék

alsó táp, 2,5" hely: 2db, 3,5" belső hely: 2db, USB-C: 1db, USB3.0: 1db, Mini-ITX, mATX, ATX, E-ATX

Gyártói cikkszám: 

CA-1Y3-00MFWN-00

96 800 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron