Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Szélesre tártuk elektronikus kapuinkat
Szélesre tártuk elektronikus kapuinkat
2002.10.07.

Ismét tárt karokkal vár a megújult Juventus Team honlap és realtime web-áruházunk

Kedves Partnerünk!

Nagy nap ez a mai
Még akkor is az, ha mindnyájunk számára csak egy koraőszi, hűvös reggellel kezdődött. Mostanra beesteledett, s elérkezett végre az a pillanat, melynek mielőbbi eljövetelére már lassan egy teljes hónapja (talán még több is) vártunk. Igen, elindult végre (mégha kissé halkan mondom is, és közben bal kezemmel hármat koppantok alulról az asztal lapján). Igaz és saját szemeddel is megláthatod, ha klikkelsz egy finom mozdulattal ide (Ha mégis korábbi honlapunkat látod feltűnni, annak rajtunk kívülálló technikai oka van, amely legkésőbb 24 órán belül magától elmúlik. Átmeneti megoldásként ezen a címen tudsz minket elérni)

Újra van Web-áruházunk
Mi sem így terveztük. Mármint azt igen, hogy szebb és praktikusabb, sőt gyorsabb is legyen, hanem azt már nem, hogy ilyen sokáig "ne lásson" vevőt. Nekünk volt ilyen először, s talán igazi realtime, azaz valósidejű Web-áruház még mindig csak nekünk van. Büszkék vagyunk rá, a "tatarozás" ideje alatt azonban éreztük és (jogosan) éreztettétek hiányát. Az elmúlt három évben már igen sokan támaszkodtatok B2B áruházunk szolgáltatásaira, ezért türelmeteket és megértéseteket egy sokkal profibb változattal próbáljuk megköszönni. Bízunk abban, hogy mindennapi munkátokat nagyban tudjuk továbbra is segíteni.

Mi úgy gondoljuk, hogy újjászületett Web-áruházunk maga a tökély, a weblapok között az első, az elsők között a Web-lap. Ennek ellenére szívesen fogadunk minden kritikát, véleményt, ami tovább csiszolhatja, pallérozhatja képességeit, amitől még kényelmesebb, hasznosabb lenne használata a számotokra. Ne habozzatok levelekkel elborítani webmesterünket. Segítségeteket előre is köszönjük.


Újraregisztrálás
Hangsúlyozottan kérünk, a főlapon megjelenő újraregisztrálási kérésnek tégy eleget. A korábbi honlaphoz biztosított jelszavak nem érvényesek. Mi több, cégedtől minden rendelésre jogosult kollégát arra biztatunk, hogy szintén küldje el kérelmét a saját nevében. Fontos itt megjegyeznem, hogy hírleveleink és heti árlistánk a későbbiekben csak a regisztrált partnerek postafiókjába fog megérkezni. Ami azonban még ennél is fontosabb, továbbra is szeretnénk ellenőrizni és egyben megakadályozni azt, hogy végfelhasználók is hozzájuthassanak a kizárólag számotokra publikus ár, hír és egyéb szakmai információkhoz. (Az új site-on megkülönböztetünk "szakmaibb" híreket és bizalmas infókat, melyek a továbbiakban már csak a regisztrált felhasználók részére lesznek elérhetőek!).

Ennek biztosítása érdekében a regisztrációkérelmek elbírálása egyedileg és kézi módon történik, tehát fontos, hogy az adatlapot pontosan töltsétek ki. Sajnos az egyenkénti kézimunka némileg lassíthatja személyes elérésed engedélyezéséről szóló e-mailünk megérkezését. De biztosíthatunk arról, hogy kiemelt fontosságú feladatnak tekintjük, és éjt nappallá téve, sőt hétvégeken is ontjuk majd elfogadó e-mailjeinket. Ha nem vagyunk biztosak a dolgunkban, akkor az általad megadott telefonszámok valamelyikén felkeresünk, hangsúlyozom, csak amennyiben szükséges.

Kit is tekintünk mi viszonteladónak?
Számunkra a cégbírósági papírokban feltüntetett megfelelő tevékenységi kör felmutatásánál is van fontosabb szempont. Számunkra nem csak az a viszonteladó, aki egy évben akár több száz PC-re való alkatrészt vesz meg, hanem az is, aki akár kisebb mennyiségekben bár, de azokat továbbértékesítési céllal vásárolja meg. Szaktudását felhasználva hozzáadott értéket ad a "vas" mellé és képes arra, hogy megfelelő "after sales", azaz eladás utáni támogatást is nyújtson vásárlói számára.

Számotokra született újjá az eddiginél is több hasznos információval megtámogatott céges honlapunk. Nektek kívánunk sikeres üzleteket, elégedett vevőket, és kényelmes vásárlást web-áruházunkban:


Fenti levelünket kapják:
- Akik honlapunkon kifejezetten kérték értesítésünket új honlapunk indulásáról
- Akiknek kérésükre rendszeresen küldjük heti hírlevelünket
- Mindazok, akikkel fennállásunk 11 éve alatt elektronikus kapcsolatban álltunk (tőlük elnézést kérünk, amennyiben levelünkkel zavartuk volna)