Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Jogi nyilatkozat

A www.jtc.hu website felületein található összes adat, leírás, tájékoztató szöveg, kép, valamint az oldal grafikai és technikai szerkezete, funkcióinak megvalósítási módja, az ezen oldalakon látható formában a JTC Kft. kizárólagos tulajdonát képezik. Ezek felhasználása a jogtulajdonos hozzájárulása nélkül a szerzői jogok megsértését jelenti, és jogi következményeket von maga után.

A www.jtc.hu főoldalára mutató linket bárki elhelyezhet saját felületén külön hozzájárulásunk nélkül. Belső oldalakra mutató linkek elhelyezhetők abban az esetben, ha ezek a teljes oldal, és nem csak egyetlen elem (pl. kép) elérési útját tartalmazzák, illetve az oldal tartalmára semmilyen módon nincsenek hatással, további paramétereket nem tartalmaznak. Tilos linket úgy elhelyezni, hogy az a JTC oldalt valamely más oldal részeként jelenítse meg.

A JTC által forgalmazott áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldaláról ismerhető meg részletesen. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért a JTC felelősséget nem vállal, de természetesen mindent megtesz az adatok pontosságáért.

A JTC Kft. a vonatkozó jogszabályok tiszteletben tartásával vállalja, hogy partnerei számára reklámüzenetet, hírlevelet csak a partnerek előzetes kérésére küld el, és mindig biztosítja a szolgáltatás megszüntetésének lehetőségét. Azok a partnerek, akik a JTC oldalaink kínált hírlevél-szolgáltatás kérése után úgy döntenek, hogy azt a továbbiakban nem szeretnék kapni, bármikor lemondhatják a szolgáltatást.