Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Gunnar All-in: Gunnar Cupertino 4 cserélhető lencsével
Gunnar All-in: Gunnar Cupertino 4 cserélhető lencsével
2024.05.16.

A kék fényt kiszűrő lencséknek több előnye is van. Csökkentik a szem terhelését, segítik a fúkuszálást és jobban is fogsz aludni, ha használod. A Gunnar Cupertino All Lenses csomag mindeféle élethelyzetre megfelelő lencsét tartalmaz. A lencsék mágneses betétjeikkel könnyen cserélhetők a keretben, nem kell négy különféle szemüveget magaddal vinni, csak ezt az egyet.

A digitális életmóddal együtt jár a nagymértékű terhelés a szemednek és a kék fény, amit a kijelzők, azaz a monitorok, mobilok és laptopok kiárasztanak magukból. Ez fárasztja a szemed, szemszárazságot okoz és egyéb tünetekkel járhat, mint a fejfájás, koncentráció csökkenése vagy a rossz alvás.

A Gunnar szabadalmaztatott lencséi kiszűrik a kék fényt, javítják a koncentrációdat és az alvás minőségét. Azonban a nap során sokféle élethelyzetben leszel, ülsz a monitor előtt, bámulod a laptopod utazás közben vagy a tűző napon próbálod elolvasni az üzeneteidet a mobilon. Minden helyzethez más lencse kell(ene), így akár négy szemüveget is magaddal vihetnél, ha az all-in-re törekszel.

 

 

A Gunnar Cupertino All Lenses csomagban négy lencse van és egy keret (szemüveg):  Clear (35%), Amber (65%), Amber Max (98%) és Sun (90%). A százalékok a kék fény blokkolási aránya. A borostyán a Gunnar termékeinek szabványa. A vállalat ezt tartja a megfelelő egyensúlynak a szem megerőltetése és a bizonyos színpontosság megőrzése között. Ne feledd, minél jobban elzárjuk a kék fényt, annál inkább sárgának vagy akár barnának tűnnek a dolgok.

 

 

 

A Clear akkor kell, ha színpontosságra törekszel, például a munkád megköveteli a színhűséget. Azonban a Clear mellett még a szemed feszültebb maradhat. A skála másik végén levő Amber Max esetén a színpontosság már nem feltétel, de ez kiválóan használható lefekvés előtt vagy akár ideiglenesen is, amikor olyan munkán dolgozol, amit erős koncentrációt igényel. A Sun pedig alapvetően napszemüveggé alakítja át a szemüvegedet, kültéren használt képernyőkhöz való.

 

 

A szemüveg prémium anyagból készült keretén rugós zsanérok vannak a kényelemért. A lencséket mágnes tartja a helyükön, könnyen kicserélhetők egymás között. A tartalék lencséket mellékelt tasakban vagy dobozban hordhatod magaddal illetve tárolhatod.

 

 

FŐBB JELLEMZŐK

- Prémium acetát vázanyag

- Rugalmas rugós zsanérok

- GUNNAR szabadalmaztatott lencsetechnológia

- G-Shield™ prémium lencsebevonat-csomag

- Legendás szintű lencse anyag

- Alacsony áthidaló illeszkedés kompatibilis

- Blokkolja a káros kék fényt és 100%-ban az UV sugárzást

- Cserélhető mágneses lencsebetétek: 4 árnyalat

 

 

LENCSÉK ADATAI:

lencse szélesség: 52 mm

lencse magassága: 40 mm

 

KERET ADATAI

orr: 21 mm

keret szélessége: 137 mm

szár: 140 mm

súlya: 22 gramm (csomagolás nélkül)

 

A csomag tartalma:

- Prémium kagylós szemüvegtok

- Mágneses lencse tasak

- Mikroszálas tisztítókendő

Kapcsolódó termékek:

Gunnar Cupertino All Lenses bundle számítógépes szemüveg fekete

Gyártói cikkszám: 

BUN-CUP04

54 900 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron