Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Hírek
Megjelenési év Megjelenési hónap Rovat
 
Találatok száma: 2942 « Előző 292 |293 |294 Következő »
Augusztus 2: PIII-600, Celeron 500
A chipgyártó óriás az év nyolcadik hónapjának második napját jelölte ki arra, hogy piacra dobja a még 0.25 micronos gyártási technológiával készülő, 600 MHz-es Pentium III-mat és az 500 MHz-es Celeront.
További Intel tervek.
Várhatóan augusztus 23-án kerül bejelentésre a nyolcutas, maximum 2MB gyorstárral ellátott, 550 MHz-es Pentium III Xeon, amit az egyébként 64GB memória kezelésére képes Profusion chipsettel ellátott alaplapokba szánnak.
Megszűnik a PGP (Parallel Graphics Processing).
Néhány hónappal ezelőtt bombaként robbant a hír, hogy a Metabyte megalkotott egy olyan megoldást, melynek révén összeköthető két TNT2, két Savage4 vagy két bármilyen más 2D/3D gyorsító (természetesen az összekötött termékeknek azonosaknak kellett...
VooDoo3 Properties 1.0
Újabb segédprogram a Voodoo3 finomhangolását és túlhajtását megcélzó programok széles táborában.
Új 3Dfx kártya az irodákba
A 3dfx folytatja a nemrég megvásárolt STB korábbi Velocity sorozatát.
Hiba a Pentium III (Xeon) processzorokban.
A chipgyártó óriás elismerte, hogy legújabb termékcsaládja, a Pentium III és annak kiszolgálókba szánt verziója, a Pentium III Xeon rendelkezik egy "apró" hibával: amikor többprocesszoros rendszerekben két (vagy több) CPU ugyanazért az adatért...
Új Intel PIII és Celeron processzorok.
Az Intel és az AMD is a következő két hétben fogja bemutatni új, 600 megahertzes processzorait, és egyben csökkenteni a régiek árait.
A Philips növeli az LCD üzletágát.
A holland Philips folyadékkristályos, lapos képernyőket gyártó leányvállalata, a Philips Flat Display Systems 1,6 milliárd dollárért megvásárolja a dél-koreai LG Electronics folyadékkristályos képernyő üzletágának 50 százalékát - adta hírül a két...
Új AMD technológia.
Új AMD technológia.
1999.07.27.
Az AMD közzétette, hogy mobil processzoraiban hasonló megoldással fog élni, mint az Intel Geyserville technológiája, amelynek lényege, hogy csökkenti a CPU frekvenciáját, amennyiben nincs vagy csak kevésbé van rá szükség.
Matrox Millenium G400 - Powered by Maggi.
Még meg sem érkeztek az első G400-as Matrox kártyák máris extrém tuningolásba kezdett mindenki, aki az első szállítmányból rendelt a Matrox online shopjából.
Találatok száma: 2942 « Előző 292 |293 |294 Következő »