Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Vásárlási útmutató

Rendelés

Rendelést többféleképpen is felveszünk partnereinktől. Telefonon, személyesen, vagy on-line áruházunkon keresztül. Ügyfélszolgálatos kollégáink partnerre szabott árakat dolgoznak ki, és ha van raktáron, akkor a partner igényei szerint a kért határidőig lefoglaljuk, raktáron tartjuk az árut - garantáltan a rendeléskor vállalt áron és mennyiségben. Rendelés esetén, ha nincs az adott termékekből elegendő mennyiség raktáron, előrendelést tudunk felvenni. A beszállítóinkkal való folyamatos kapcsolat révén ilyenkor rövid idő alatt tudunk szállítási időt és árat mondani.


Telefonos rendelés

Nyitvatartási időben a +36 1 469-5847-as telefonszámon, vagy a +36 30 469-5847-es mobilszámon veszünk fel rendeléseket. A telefonon megrendelt árut a kért határidőig és a vállalt áron garantáltan raktáron tartjuk - ezt akár készpénznek is veheted!


Személyes rendelés

Személyesen az óbudai központunkban (1033 Bp, Szőlőkert utca 4/b) várunk Téged is sok szeretettel, odafigyeléssel és gyakori meglepetésekkel.


On-line Áruház

A felhasználónév, illetve jelszó begépelése után elérhetővé válik on-line áruházunk. A termékeinket fő csoportokra bontottuk a könnyebb navigáció érdekében.

Az adott termékcsoportra klikkelve az általunk forgalmazott alkatrészeket, termékeket listaszerűen jelenítjük meg, amely tartalmazza a termék rövid leírását, regisztrált viszonteladóinknak a partnerre szabott nettó árát, valamint a készletinformációt is. A szűrőpanel segítségével pillanatok alatt megtalálhatod a legmegfelelőbb terméket. On-line áruházunk "real-time" rendszerű, az adott pillanatban érvényes árakat, raktárkészletünket, beérkezési időket mutatja. Ha áruérkezés, árváltozás van, az a honlapunkon azonnal láthatóvá válik.

A termékre klikkelve megjelenik annak adatlapja, ami tartalmazza fényképét, főbb paramétereit, és a garanciális feltéteket. A kosárra klikkelve jelölheted ki a megvásárolni kívánt terméket, és adhatod meg a darabszámot. Ezzel még nem rendelted meg az árut, csak előkészítetted rendelésre.

Ha minden terméket kiválasztottál, amire szükséged van, akkor a kosár menüpont alatt kapsz egy összesítő listát, ami tartalmazza a rendelt alkatrész megnevezését, darabszámát, árát és a rendelés végösszegét. Itt még van mód a termékek, illetve a darabszámok megváltoztatására. Ha mindent rendben találtál, akkor a rendelés gombra klikkelve a rendelés paramétereit tudod beállítani. Itt tudod kiválasztani, hogy házhoz szállítással kéred (ez esetben a szállítási címet is ki kell választanod), vagy üzletünkben veszed át az alkatrészeket. Itt lehet beállítani a fizetési módot, ami partnerfüggően lehet készpénzfizetés, vagy - átutalásos szerződéssel rendelkező partnereinknek - személyre szabott utalás. Lehetőség van a rendelés határidejének beállítására is, ami maximum 4 munkanap lehet.

Ha mindent beállítottál, a rendelés gombra kattintva rendszerünk automatikusan lefoglalja a készletből a rendelt alkatrészeket és a rendelés határidejének lejártáig foglalásban is tartja, természetesen az akkori eladási áron.

Mivel rendszerünk nem számlát, hanem foglalást készít a rendelésedből, ezért természetesen van lehetőség annak módosítására. Ilyen esetben bátran fordulj ügyfélszolgálatunkhoz telefonon, e-mail-ben, vagy akár személyesen is, kollégáink segítenek a megoldásban.