Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Miért éri meg nálunk vásárolni?

  Nincs lehetetlen termék vagy mennyiség - Raktárunkban megtalálható minden, ami egy komplett számítógép-konfiguráció építéséhez szükséges. Elegendő árumennyiséget tartunk ahhoz, hogy a hozzánk forduló viszonteladók igényeit az év minden napján ki tudjuk elégíteni. Amennyiben az általad keresett termékből mégsem lenne adott típus, vagy elegendő mennyiség, a beszállítóinkkal való folyamatos kapcsolat révén a keresett termékre rövid idő alatt tudunk szállítási időt, és árat mondani.

  Megbízható termék megbízható forrásból - Az általunk forgalmazott termékeket szigorú minőségi szűrésnek vetjük alá. A nálunk kapható alkatrészek minősége, meghibásodási aránya, valamint a teljesítmény/ár aránya legalább közepes, de inkább annál magasabb szintű.

  Precíz, gyors kiszolgálás - Üzletünkben jól képzett munkatársainknak és hatékony ügyviteli rendszerünknek köszönhetően az időt nem sorban állással, hanem vásárlással, termékeink, újdonságaink megismerésével tudod tölteni.

  Szakmai segítség - Jól képzett ügyfélszolgálati munkatársaink szakmai támogatást, nagy tapasztalattal rendelkező szerviz-szakembereink pedig baj esetén gyors segítséget nyújtanak. A honlapunkon megtalálható hír és teszt adatbázis a nap 24 órájában rendelkezésre áll.

  Teszt - Vásárlás előtt szeretnél megbizonyosodni termékeink jó minőségéről és megbízhatóságáról? Tesztelésre, kipróbálásra szívesen adunk az általunk forgalmazott számítástechnikai termékekből.

  Csak nagykereskedelem - Nem forgalmazunk a végfelhasználóknak, nem leszünk konkurenciája saját partnereinknek.

  Nálunk nem probléma a parkolás - Tágas parkolóval várjuk kedves partnereinket.

  Távdisztribúció - Távolról sem lehetetlen: ingyen kiszállítás már 70.000 forinttól még MA, vagy 24 órán belül. Rendelésed leadhatod nyitvatartási időben telefonos ügyfélszolgálatunkon, vagy a nap 24 órájában online webáruházunkban. Részletek itt.

  Meglepetések, akciók - Egész évben folyamatos akciókkal kedveskedünk tisztelt partnereinknek.

  Hűségért cserébe bizalom - Régóta nálunk vásárló partnereink átutalással vásárolhatnak, és egyénre szabott kedvezményeinket is igénybe vehetik.