Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Kínálatunk

Kínálatunkban szerepel minden, ami a számítógép megépítéséhez szükséges, ezen kívül néhány különlegességet is tartunk: TV-tuner kártya, Dolby hangrendszer, stb. A JTC mindig is híres volt arról, hogy csak megbízható, biztos forrásból érkező termékeket forgalmaz. Mielőtt új terméket vennénk fel palettánkra, azt csak egy minőségi teszt után tesszük meg, megóvva mind partnereinket, mind magunkat a nem megfelelő minőségű áruk okozta kellemetlenségektől. Ha egy termék minősége jelentősen romlik, annak forgalmazását azonnal beszüntetjük, helyette azonos árkategóriájú, de megbízható alkatrészt keresünk.

 

Disztribúciók

Shuttle Inc.

A Shuttle cég kizárólagos teljeskörű magyarországi disztribútoraként egy olyan termékcsalád képviseletét látjuk el, amelynek ár - teljesítmény aránya kiemelkedő. Árukínálatunkban a Shuttle Spacewalker családban az alaplapok és speciális alumínium mini-PC "barebone-ok" teljes kínálata megtalálható. Ráadásul ezen termékeinkre a piacon egyedülálló, 2 éves azonnali cseregaranciát is vállalunk!

A Shuttle Inc. 1983-ban alakult, tajvani székhelyű cég. A föld összes kontinensére szállítja termékeit, amit mindig a legfrissebb technológiával készít. Elsőként szokott megjelenni a legújabb lapkakészletekre épített alaplapjaival, ennek ellenére mindig kiforrott, megbízható minőségű termékeket gyártanak. A termékek minőségéről a több millió elégedett felhasználón kívül, a nemzetközi szaklapok is említést tesznek, sőt több díjjal is jutalmazzák.


Point of View

A 2000 -ben Hollandiában alakult cég egész egyszerüen sikerre volt ítélve. Megjelenése óta a Point of View csak felfelé ívelő eladási statisztikát tudhat magáévá. Ez köszönhető annak, hogy minőségi és megfizethető termékeik nagyon rövid idő alatt népszerűvé váltak a világ több mint 50 országában. És most Magyarországon is.


RAIDSONIC

Az 1999-ben, Hamburgban alapított Raidsonic GMBH néhány esztendő alatt sikerrel küzdötte fel magát a legnépszerűbb PC kiegészítő gyártók sorába. Külső házaik, kártyaolvasóik, beépítő kereteik keresett termékeknek számítanak a hazai piacon. Sikerüket a fogyasztói igényekre adott változatos megoldásoknak és a termékekben alkalmazott innovatív technológiáknak köszönhetik.


Kingston

A kaliforniai cég a világ legnagyobb független memória modul gyártója, több mint 2000 termékkel, így több mint 10000 féle rendszert képes támogatni. Memória moduljai a legmegbízhatóbbak közé tartoznak, világszerte a legmagasabb minőségi szintet képviselik. A memória modulokra biztosított élettartam garancia önmagáért beszél.
Kínálatunkban a Kingston branded (rendszer specifikus) memóriák, ValueRAM és HyperX modulok mellett a különböző flashmemóriák (memóriakártyák, illetve USB pendrive-ok) és a legkorszerűbb SSD meghajtók is megtalálhatóak, így minden egyedi igényre létezik megoldásunk.


FSP

Az FSP csoport a világ 6. legnagyobb, tápegységeket gyártó és szállító vállalata. Az 1993 -ban alapított taiwani érdekeltségű cég ezt az előkelő helyezést a háttérben nagyszerűen teljesítő menedzsment csapatnak köszönheti, amely kiváló minőségű termékeivel az évek során vezető pozíciót szerzet magának a piacon. Főbb termékeik ipari tápegységek, ODM és OEM tápegységek, LCD TV-k tápellátó egységei és notebook adapterek, amelyek a legmagasabb szintű minősítésekkel rendelkeznek. A szünetmentes tápegységek piacán is meghatározó gyártó a belépő szintű termékektől kezdve a legmagasabb elvárásoknak megfelelő Galleon termékcsaládig minden felmerülő igényre kínál megfelelő megoldást.


Chicony

A Chicony a billentyűzetek piacának mintegy 50 százalékát uralja. Nem csoda, hiszen a legtöbb OEM gyártó az ő billentyűzeteit használja gépei értékesítésekor. A Chicony cég az élő bizonyíték, hogy olcsón is lehet igen jó minőségű terméket előállítani. Kiemelkedően jó ár-teljesítmény arányával lett a billentyűzetek első számú gyártója. Palettánkon megtalálható a legegyszerűbb szabványos billentyűzettől a multimédiás, ergonómikus, rádiós kivitelűig minden típus. Ehhez csatlakozik az egerek, webkamerák és hazánkban nagy népszerűségnek örvendő HiPro tápegységek széles választéka.


Foxconn

A Foxconn a Hon Hai Precision Industry Co., Ltd. márkaneve. A Foxconn az elsőszámú szerződött gyártója a Dell-nek, az Intel-nek, a HP-Q-nek, a Gateway-nek, az Apple-nek, az Acer-nek, az IBM-nek, a Cisco-nak, a Nokia-nak, a Motorola & Sony-nak.
A világ legnagyobb PC-s csatlakozó gyártója. 3 millió négyzetméternyi gyártókapacitásával, a 3. legnagyobb szerződéses gyártó a világon. 2003-ban a Forbes magazinnak a világ 400 legnagyobb vállalatát összegző listáján a 291. helyet foglalta el. 2004-ben 16 milliárd dolláros forgalmával a legnagyobb nem állami megrendelésre dolgozó cég volt Taiwanon. A 15 ezres mérnöki gárda az elmúlt évben 21 000 szabadalmat jegyeztetett be, valamint további 14 000-et birtokolt világszerte.


Spire

Az Egyesült Államok-beli cég 16 éves múltra tekint vissza és mostanra már piacvezető márka. Főleg hűtő eszközei révén lett elismert, de méltán híres például PC házairól is. A Spire elsődleges célja, hogy széles termékpalettájával és innovatív megoldásaival minél stabilabb és megbízhatóbb partner lehessen a számítástechnikai eszközök piacán.


EIZO

A high-end monitorairól méltán híres cég jogelődjét 1968-ban alapították Japánban. Európában az EIZO márkanév alatt 1985-től forgalmaz kijelzőket. Kiváló minőségű monitorai a CAD-dal és DTP-vel foglalkozó szakemberek elismerését is kivívták.Kiemelt forgalmazó

ROCCAT

Igazi gamer specialista. Egér, billentyűzet, fejhallgató és egyéb audió megoldásaik minden PC játékos igényét kielégítik. Az izgalmas formavilág és kiváló minőség miatt termékeik a legkeresettebbek közé tartoznak Magyarországon is.


THERMALRIGHT

2001 óta a processzorhűtők piacának megkerülhetetlen szereplője. Széles termékpalettájának köszönhetően mind az Intel, mind az AMD fanatikusok körében nagy népszerűségnek örvend.


STEELSERIES

A beviteli eszközeiről ismert cég elsősorban prémium minőségű egérpadjaival szerzett hírnevet magának, de az egerek és billentyűzetek széles választéka mellett bőséges fejhallgató kínálatot is biztosít az igényes megoldások kedvelőinek.


SEASONIC

A beviteli eszközeiről ismert cég elsősorban prémium minőségű egérpadjaival szerzett hírnevet magának, de az egerek és billentyűzetek széles választéka mellett bőséges fejhallgató kínálatot is biztosít az igényes megoldások kedvelőinek.


AIAIAI

Igazi felüdülés a sok távol-keleti cég között egy európai gyártó, egyenesen Dániából. A koppenhágai székhelyű AIAIAI csúcsminőségű fej- és fülhallgatók tervezésével és gyártásával foglalkozik. A letisztult formavilág kristálytiszta hangzással párosul, így termékeit az átlagos felhasználókon túl, a stúdiótechnikában és a DJ pultok mögött is szívesen alkalmazzák.


FIIO

A FIIO egy fiatal márka, tele kreatív energiával. Termékei egy teljesen speciális területre koncentrálódnak, fejhallgató erősítőik, D/A konvertereik és speciális kábeleik segítségével a legigényesebb zenekedvelő is zavartalanul élvezheti kedvencét, legyen szó bármilyen környezetről.


RAPOO

A 2002-ben alapított kínai cég egyedi formatervezésű egerek, billentyűk és fejhallgatók gyártására szakosodott. A wireless termékvonalra különösen nagy hangsúlyt fektető gyártó kiváló minőségű termékei tetszetős csomagolásuknak és megfizethető áruknak köszönhetően egyetlen számítástechnikai üzlet polcáról sem hiányozhatnak.


Sennheiser

A Sennheiser név már több mint 60 éve egyet jelent a minőségi hangvisszaadással.
Dr. Fritz Sennheiser 1945 -ben alapította a céget hét mérnök, illetve technikus közreműködésével. Már a kezdetek kezdetétől folyamatos fejlesztési vágy és magas minőségi színvonal jellemzi a céget.
Ez a felfogás a mai napig végig kísérte a márkanevet és a mögötte tevékenykedő szakembereket. A Sennheiser mára már több mint 1800 embert foglalkoztat világszerte, s mindeközben egyike a világ vezető gyártóinak a komplett audió megoldások területén.


 

 


ASUStek

Az ASUS, amely a világ egyik legjobb kutatási-fejlesztési gárdájával rendelkező cége, termékei első osztályú minőségéről és újító technológiáiról ismert. Mint a 3C (computers, communications és consumer elektronics, azaz számítástechnika, távközlés, szórakoztató elektronika) megoldások vezető gyártója, az ASUS teljeskörű termékskálával vesz részt a számítástechnikai piacon.
Az innovációra és a minőségi termékek gyártása iránt elkötelezett ASUS csaknem 2200 előkelő díjat nyert 2006-ban, azaz naponta átlagosan több, mint 5 díjat zsebelt be. A BusinessWeek kilenc egymást követő évben az "InfoTech 100" közé sorolta az ASUS-t.


D-Link

Ki ne ismerné a D-Link szélessávú vezetékes és vezeték nélküli eszközeit, modemjeit vagy switch-ei széles palettáját? Termékeik minden internettel rendelkező otthonban, kis és nagy irodai hálózatban megtalálhatók.


Microsoft OEM

A redmondi számítástechnikai mamutcéget valószínűleg senkinek sem kell bővebben bemutatni. A Microsoft OEM termékek kiemelt forgalmazójaként a cégre jellemző szoftverek teljes választéka szerepel kínálatunkban.


Acer

Az Acer 2006-ban ünnepelte 30. évét az IT-ipar történelmében. Három évtized a gyorsan változó piacon megmutatta, hogy az Acer jó irányba haladt. Kutatásra és fejlesztésre fókuszáló hosszú távú stratégiája és marketing-fejlesztései megadták a kellő alapokat, és olyan vállalattá tették az Acert, amely kész szembenézni a jövő kihívásaival.
Az 1976-ban alapított Acer a világ első négy PC-eladója közt található, az EMEA régióban pedig a második helyen áll. 2000-ben az Acer leválasztotta a gyártói üzletágat, hogy erőforrásait jobban összpontosíthassa a technológiailag fejlett, felhasználóbarát megoldások kifejlesztésére. A termékcsaládok értékesítésének sajátos marketingtevékenységgel történő támogatása, azaz a viszonteladói csatornák használata lehetővé tette, hogy az Acer világszerte kiváló eredményeket érjen el.


APC

Az American Power Conversion 1981 márciusában jött létre, alapítója a Massachusetts Institute of Technology-nál dolgozó három villamosmérnök volt.
Eleinte a napenergia hasznosításával foglalkoztak, azonban az állami támogatások egyre inkább szűkülni kezdtek, ezért az APC az áramvédelem témakörére kezdett összpontosítani, és 1984-ben megjelentette első szünetmentes tápegységét, a 750-es jelzésű típust.
Napjainkban az APC iparágának vezető szereplője lett, világszerte több mint 5000 embert foglalkoztat, és szerepel az a Fortune 1000, a Forbes 500, a Nasdaq 100 és az S&P 500 listáján is.


Canon

Tavaly ünnepelte 75. születésnapját a méltán híres Canon. Az 1937-ben alapított cég akkoriban még csak kamerák gyártásával foglalkozott. Azóta nemzetközi nagyvállalattá nőtte ki magát. Ez köszönhető többek között a cég filozófiájának is, a kyosei -nek. Eszerint "minden ember, függetlenül a bőre színétől, vallásától és kultúrájától, együtt él és dolgozik harmóniában - a jövőért". Mára a Canon egyike a világ legnagyobb gyártóinak a nyomtató, a digitális fényképező gép, és az optikai beviteli eszközök területén.


EPSON

Az Epson elsőként SEIKO csoport néven gyártott olyan órákat, amelyek mechanikus és elektronikus technológiát egyaránt tartalmaztak. Az 1964-es tokiói olimpia hivatalos időmérője volt. A termékkínálat bővítését követően 1968-ban forgalomba hozta elektronikus nyomtatóját, az EP-101-et. Az Epson neve tulajdonképpen az EP-101 márkanév és az angol 'son' (fiú) szó összevonásából ered..


MSI

Ugye senkinek sem kell bemutatnunk a Micro-Star Internationalt?
Az 1986 augusztusában alapított MSI az alaplapok, grafikus kártyák, kibővítők, szerverek/munkaállomások, barebone-ok, kommunikációs eszközök és noteszgépek tervezésének és gyártásának nagy szakértője. Benne van a világ legjobb 3 alaplap- és legjobb 5 szerver gyártója közt.


Sapphire

Már több mint 15 éve szállít a piacra kezelhető és technikailag kiforrott termékeket a Sapphire. Eközben töretlenül igyekszik elérni minden egyes terméknél a lehető legmagasabb minőséget. Biztosak lehetünk abban, hogy minden, a Sapphire gyártósorairól lekerülő termék ISO9001 és ISO14001 minősítésű, ami garantálja a legjobb minőséget.
A Sapphire a legfőbb AMD (ATI) grafikus kártyaszállító a világon. Az AMD (ATI) videokártyák legteljesebb választékát tervezi, szereli és terjeszti világszerte. Minden AMD (ATI) kártya terve szigorú tervrajzvizsgálaton megy keresztül mérnökeik révén, ezáltal garantálva az eredeti AMD (ATI) kártyák megszokott, minőségi arculatát.


Supermicro

A Supermicro High-End alaplapjaival és szervereivel már régen meghódította a világot, és minden bizonnyal vásárlóinknak sem fog csalódást okozni. Termékeik között a belépőszintű számítógépektől a legnagyobb hálózatok kiszolgálására szánt Multi-Processzoros szerverekig mindenki megtalálhatja a neki megfelelő konfigurációt.
A palettánkon szereplő szervereket két fő csoportra oszthatjuk. A Rack-be szerelhető, illetve az asztali konfigurációkra. Szállítási határidejük legfeljebb 2-3 hét, ami igazán nem mondható soknak, ismerve a szerveralkatrészek beszerzési idejét.


Cooler Master

A Hong-Kong-i cég 1992 óta fejleszt folyamatosan hűtési megoldásokat céges és otthoni felhasználók számára egyaránt. Ismertségét és elismertségét leginkább vásárlóköre bizonyítja, amelyet olyan cégnevek fémjeleznek, mint például az IBM, a Hewlett Packard, a Gateway 2000, a NEC, a Packard Bell, a Compaq, a Fujitsu, vagy a Siemens. Számítógépeikben mind megtalálhatjuk a CoolerMaster hűtési rendszereit. Nem közismert, de az AMD is CM hűtőkkel szállítja "dobozos" processzorait.
A cég nemcsak hűtőket, de alumínium házakat is gyárt, amelyek egy nem túl hivalkodó, inkább visszafogottan elegáns, de megnyerő stílust követnek. A termékpaletta - ahogyan a hűtőknél, itt is elég széles; az otthoni megoldásoktól a szerver házakig, különféle mérettel és külsővel rendelkező tornyokig sok minden szerepel, megannyi kiegészítő kíséretében.
CoolerMaster termékeink mind a szolid, de 100 százalékig megbízható, jó teljesítményt elváró felhasználók, mind a legprofibb overclocker-ek igényeit kielégítik.


Intel

Az Intelt, mint a világ elsőszámú mikroprocesszor gyártóját, nem kell bemutatnunk. Cégünk már működésének első pillanatától stratégiai fontosságúnak tartja termékeit, hiszen az évente általunk eladott kb. 15 ezer Intel CPU a számunkra legfontosabb gyártók közé emeli az óriásvállalatot. Talán kevésbé jelentős, de igen fontos szerepet játszik nagykereskedésünk életében az Intel másik nagy termékcsaládja, az alaplapok csoportja. A magyar alaplappiacon már évek óta az Intel chip-készleteire épülő alaplapi modellek a dominánsak. Az Intel saját gyártmányú alaplapjai pedig a megbízhatóság megtestesítői.


HP

A HP termékeit nem kell bemutatni senkinek. Kiváló minőségű nyomtatóival, szkennereivel, adattárolóival rég elnyerte a számítógépes társadalom elismerését. Palettánkon megtalálható a legkisebb otthoni nyomtatótól, a legnagyobb hálózati, multifunkciós lézernyomtatóig az összes termékük.


Samsung

A másik nagy koreai gyártó, amely sok szaklap és statisztika szerint a világ egyik vezető monitorgyártója. Különböző kijelzői mellett optikai tárolóeszközei is megtalálhatók kínálatunkban. LCD és LED-es megjelenítői között a kezdő, a haladó és a professzionális felhasználó is megtalálhatja a számára legmegfelelőbb modellt.


AMD

Magyarországon az elsők között lettünk AMD partnerek. Az Intel egykori kis bosszúságából mára jelentős konkurenciává nőtte ki magát. Jelenleg nagykereskedésünk még több Intel processzort forgalmaz, de az AMD egyre növekvő teljesítményével, egyre csökkenő árával és kiemelkedő multimédiás képességei miatt hamar az otthoni felhasználók, számítógépes grafikusok, és a "hardcore gamer-ek" kedvence lett.