Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Akcióink
Recertified HDD

A recertified merevlemezek újra átestek a gyártó tesztelésén. Mind a minőségük és mind a megbízhatóságuk megmérettetett és megfelelőnek találtatott arra, hogy ismét forgalomba kerülhessenek. Mi beáraztuk őket úgy, hogy ennek semmi akadálya ne legyen.

A rcertified merevlemezek típusai és darabszámai folyamatosan változnak, az aktuális kínálatot a webáruházunkban követheted. A raktáron levő termékeken felül nem tudsz továbbiakat rendelni.

Ha úgy látod, hogy egyszerre sokat vennél, akkor keresd Stefánek Tamás kollégánkat.

Az elsőszámú NAS a tartalomkészítőknek

Ha az ASUSTOR AS5304T két 2,5 Gb Ethernet portját összekapcsolod, akkor megduplázod a sávszélességet, összesen 5Gbps áll a rendelkezésedre. Ezzel kényelmesen tudsz egyszerre élőzni és az adást a NAS-ra rögzíteni. Bármilyen live stream platformra csatlakozhatsz vele.

Tárolóhelyként akár 72 TB is rendelkezésre állhat a tengernyi felvételed számára. Az élő stream párhuzamos tárolásával biztonságban tudhatod a munkádat, amelyet később a NAS-ról szerkeszthetsz majd. Elsöprő 4K élményben lehet részed.

A négymagos processzor és a 4 GB DDR4-2400 memória sokkal gyorsabb, mint az előző generáció, 30% teljesítmény javulást tapasztalhatsz.

Három év jótállással az élen áll a hasonló hálózati tárolók között. A PCMag az egyik legajánlottabb NAS-nak tartja 2019-ben és 2020-ban is.

Ezt a sok-sok előnyt még megtoldjuk eggyel: 2021. március 9.-ig egy dizájnban passzoló Tt eSPORTS VENTUS lézeres gamer egeret (MO-VET-WDLOBK-01) adunk ajándékba a NAS-odhoz!

A VENTUS tökéletes párja az ASUSTORNAK: bármelyik kezeddel tudod használni. Kis súlyokkal tudod kiegyensúlyozni. Egy teljes kontrollt biztosító szoftverrel lehet személyre szabni, a beállítások az egér memóriájába menthetők. A tenyered alatt pedig egy precízen megtervezett szellőzőrendszer dolgozik majd.

Bontott csomagolású monitorok

Van pár olyan monitorunk, amelyek kibontásra kerültek. Némelyik közülük rövid ideig használatban is volt. Azonban mindegyik üzemkész és jótállás is van rájuk.

Ha nem fontos, hogy érintetlen legyen, mert a funkciója az elsődleges, akkor válassz belőlük! Készletről elviheted őket egy jelentősebb kedvezménnyel!

Csak a készleten levő modellek és a készlet erejéig érhetők el, nincs utánpótlás. Nézz vissza minden nap, mert a kínálat folyamatosan változik! Most épp ez a választék.

Kiszórunk ezt-azt, Te jól fogsz járni!

Amikor az új raktárunkba költöztünk, azt hittük, hogy sosem lesz tele. De, mint minden helységnek, a raktárunknak is vannak falai és most már ezeket feszegetjük. Nem tagadjuk azt sem, hogy nem feltétlenül forog minden termék olyan ütemben, ahogyan mi azt szeretnénk. Eddig az ilyen termékeket külön-külön akciózgattuk. Most elhatároztuk, hogy egy állandó akció keretében összefogjuk egy helyre ezeket és ezentúl folyamatosan, igen kedvező áron válogathatsz közöttük. „Kiszórós” lett az akciónk neve. Érdemes akár naponta fellátogatni erre az oldalra és nézegetned a Kiszórós kínálatot.

Fontos tudnod, hogy a Kiszórósban NEM újracsomagolt, hiányos vagy kissé szépséghibás termékek vannak! Célunk ezzel az akcióval a saját készleteink optimális összetételének biztosítása, így akár még az is megeshet, hogy kifejezetten kurrens cikket is találsz benne jó áron. Éppen ez lehet ennek a Kiszórós szekciónak a legnagyobb csábereje számodra.

A gyakorlatban egy készletoptimalizáló szorgos robotot állítottunk hadrendbe, mely minden éjjel frissíti a Kiszórósban elérhető cikklistát és a cikkek kedvezményes árait. Ha valami gyanúsan olcsó, az annak köszönhető, hogy kissé túlkészleteztünk. Ne ijedj meg tőle, csapj le rá minél előbb!

Mi azt javasoljuk, hogy gyere fel a weboldalunkra minden nap és csekkold le, mit talált a kis robotunk az éjszaka és milyen fantasztikus árat számolt ki Neked! Segíts neki rendet tartani a raktárunkban! Lehet, hogy pont a Kiszórósokra van szükséged, akkor meg miért hagynád ki e remek alkalmat? És siess, nehogy más lenyúlja előled!