Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Akcióink
SteelSeries fejhallgató állvány ajándékba

A SteelSeries Arctis többplatformos gaming headseteket vezetékes és vezeték nélküli változatban is elérhetők, kompatibilisek PC-vel és Mac-tel, és tökéletesek a népszerű konzolos játékrendszerekhez, mint például Xbox, Playstation, Nintendo Switch, mobileszközök és sok más. A multi platformos Arctis az egyik legkeresettebb fejhallgató a gamerek világában, számos díjjal büszkélkedhet.

Az SteelSeries Arctis választékában a gamerek minden árkategóriában találnak maguknak kiváló minőségű headsetet. Az ártól függetlenül az Arctis számos, értékálló funkcióval büszkélkedhet, beleértve a kényelmes, könnyű, de mégis tartós kialakítást és a lenyűgöző, díjnyertes Arctis hangminőséget.

Egy ilyen remekművet azonban stílusosan kell tárolni. A SteelSeries H1 egyedi tervezésű fejhallgató akasztó állvány, amelyet úgy készítettek, hogy az összes létező SteelSeries headset típussal működjön. Add meg a kedvenc SteelSeries Arctis headsetednek, ami jár neki!

Akciónk keretében a SteelSeries H1 állványt, a készletünk erejéig, a raktáron lévő Steelseries Arctis és Arctis Nova termékekhez ajándékbe adjuk. Válaszd ki most a következő Steelseries fejhallgatódat és vidd el vele az ajándék tartót!

Bontott csomagolású monitorok

Van pár olyan monitorunk, amelyek kibontásra kerültek. Némelyik közülük rövid ideig használatban is volt. Azonban mindegyik üzemkész és jótállás is van rájuk.

Ha nem fontos, hogy érintetlen legyen, mert a funkciója az elsődleges, akkor válassz belőlük! Készletről elviheted őket egy jelentősebb kedvezménnyel!

Csak a készleten levő modellek és a készlet erejéig érhetők el, nincs utánpótlás. Nézz vissza minden nap, mert a kínálat folyamatosan változik! Most épp ez a választék.

Kiszórunk ezt-azt, Te jól fogsz járni!

Amikor az új raktárunkba költöztünk, azt hittük, hogy sosem lesz tele. De, mint minden helységnek, a raktárunknak is vannak falai és most már ezeket feszegetjük. Nem tagadjuk azt sem, hogy nem feltétlenül forog minden termék olyan ütemben, ahogyan mi azt szeretnénk. Eddig az ilyen termékeket külön-külön akciózgattuk. Most elhatároztuk, hogy egy állandó akció keretében összefogjuk egy helyre ezeket és ezentúl folyamatosan, igen kedvező áron válogathatsz közöttük. „Kiszórós” lett az akciónk neve. Érdemes akár naponta fellátogatni erre az oldalra és nézegetned a Kiszórós kínálatot.

Fontos tudnod, hogy a Kiszórósban NEM újracsomagolt, hiányos vagy kissé szépséghibás termékek vannak! Célunk ezzel az akcióval a saját készleteink optimális összetételének biztosítása, így akár még az is megeshet, hogy kifejezetten kurrens cikket is találsz benne jó áron. Éppen ez lehet ennek a Kiszórós szekciónak a legnagyobb csábereje számodra.

A gyakorlatban egy készletoptimalizáló szorgos robotot állítottunk hadrendbe, mely minden éjjel frissíti a Kiszórósban elérhető cikklistát és a cikkek kedvezményes árait. Ha valami gyanúsan olcsó, az annak köszönhető, hogy kissé túlkészleteztünk. Ne ijedj meg tőle, csapj le rá minél előbb!

Mi azt javasoljuk, hogy gyere fel a weboldalunkra minden nap és csekkold le, mit talált a kis robotunk az éjszaka és milyen fantasztikus árat számolt ki Neked! Segíts neki rendet tartani a raktárunkban! Lehet, hogy pont a Kiszórósokra van szükséged, akkor meg miért hagynád ki e remek alkalmat? És siess, nehogy más lenyúlja előled!