Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Akcióink
Mi számít neked?

Persze kitalálhatnánk, hogy milyen „Friday” vagy „Monday” legyen éppen, de nem ez számít. Simán kiválasztottunk 3 népszerű és a kategóriájában műszakilag kedvező ASUSTOR modellt az év végi hajrára. Egyszerűen beáraztuk egy jó árszintre. Igen, ez akció, simán, egyszerűen.

AS6602T - Erő a teljesítmény éhes felhasználóidnak. Dupla teljesítmény és SSD gyorsítótárazás a kisvállalkozásoknak.

AS5202T - Többet érhetsz el a 2,5 GbE segítségével. Az első számú felhőalapú tárolóeszköz a rajongók számára.

AS5304T - 2,5 GbE és még több tárhely. Az legkelendőbb felhőtároló eszköz élő közvetítések rögzítéséhez tartalomkészítőknek.

A kedvező árat a készletünk erejéig vagy az év végéig tartjuk.

Nagyméretű, ergonomikus egér

Nagyméretű, 5 gombos, ergonomikus egér jobbkezes játékosok számára. Többféle fogásmódot is támogat: megragadhatod csak az újbegyeiddel vagy teljesen a markodba simul. Az egér jobb oldala megfelelően kerek minkét tartáshoz. Nagy teret biztosít a csukló szabad mozgásának.

Illesztőprogram nélkül telepíthető. A felbontás 400, 800, 1600 vagy 3200 DPI-re állítható. Az USB frekvencia szintén módosítható 125, 500 vagy 1000 Hz-re. Optimális az emelési távolsága (1,5 - 1,8 mm). Az USB kábelhossza 2 m.

Recertified HDD

A recertified merevlemezek újra átestek a gyártó tesztelésén. Mind a minőségük és mind a megbízhatóságuk megmérettetett és megfelelőnek találtatott arra, hogy ismét forgalomba kerülhessenek. Mi beáraztuk őket úgy, hogy ennek semmi akadálya ne legyen.

A rcertified merevlemezek típusai és darabszámai folyamatosan változnak, az aktuális kínálatot a webáruházunkban követheted. A raktáron levő termékeken felül nem tudsz továbbiakat rendelni.

Ha úgy látod, hogy egyszerre sokat vennél, akkor keresd Stefánek Tamás kollégánkat.

Bontott csomagolású monitorok

Van pár olyan monitorunk, amelyek kibontásra kerültek. Némelyik közülük rövid ideig használatban is volt. Azonban mindegyik üzemkész és jótállás is van rájuk.

Ha nem fontos, hogy érintetlen legyen, mert a funkciója az elsődleges, akkor válassz belőlük! Készletről elviheted őket egy jelentősebb kedvezménnyel!

Csak a készleten levő modellek és a készlet erejéig érhetők el, nincs utánpótlás. Nézz vissza minden nap, mert a kínálat folyamatosan változik! Most épp ez a választék.

Kiszórunk ezt-azt, Te jól fogsz járni!

Amikor az új raktárunkba költöztünk, azt hittük, hogy sosem lesz tele. De, mint minden helységnek, a raktárunknak is vannak falai és most már ezeket feszegetjük. Nem tagadjuk azt sem, hogy nem feltétlenül forog minden termék olyan ütemben, ahogyan mi azt szeretnénk. Eddig az ilyen termékeket külön-külön akciózgattuk. Most elhatároztuk, hogy egy állandó akció keretében összefogjuk egy helyre ezeket és ezentúl folyamatosan, igen kedvező áron válogathatsz közöttük. „Kiszórós” lett az akciónk neve. Érdemes akár naponta fellátogatni erre az oldalra és nézegetned a Kiszórós kínálatot.

Fontos tudnod, hogy a Kiszórósban NEM újracsomagolt, hiányos vagy kissé szépséghibás termékek vannak! Célunk ezzel az akcióval a saját készleteink optimális összetételének biztosítása, így akár még az is megeshet, hogy kifejezetten kurrens cikket is találsz benne jó áron. Éppen ez lehet ennek a Kiszórós szekciónak a legnagyobb csábereje számodra.

A gyakorlatban egy készletoptimalizáló szorgos robotot állítottunk hadrendbe, mely minden éjjel frissíti a Kiszórósban elérhető cikklistát és a cikkek kedvezményes árait. Ha valami gyanúsan olcsó, az annak köszönhető, hogy kissé túlkészleteztünk. Ne ijedj meg tőle, csapj le rá minél előbb!

Mi azt javasoljuk, hogy gyere fel a weboldalunkra minden nap és csekkold le, mit talált a kis robotunk az éjszaka és milyen fantasztikus árat számolt ki Neked! Segíts neki rendet tartani a raktárunkban! Lehet, hogy pont a Kiszórósokra van szükséged, akkor meg miért hagynád ki e remek alkalmat? És siess, nehogy más lenyúlja előled!