Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Akcióink
Dynabook üzleti laptopok a Sharptól

A Dynabook, a Sharp 100 százalékos tulajdonában lévő leányvállalat. Egy új márka, amely a Toshiba 35 éves számítástechnikai örökségének alapjaira építkezik, a Sharp technológiáját ötvözi és a Foxconn, a két márka tulajdonosának gyártósorain készül. Izgalmas laptop- és mobil megoldásokat kínál az üzleti felhasználók számára.

Akik folyton mozgásban vannak, számukra a 2-in-1 ultra hordozható eszközök a nyerők. Az erőteljes munkaállomások az asztalhoz kötött feladatokhoz ajánlottak. A csúcs számításokat végző vállalati szintű megoldások a távmunkásoknak és az irodában dolgozóknak készülnek.

A Sharp nemcsak a Toshiba üzletágát vásárolta meg, hanem a teljes fejlesztési csapat, a gyárak és a formatervezési központ is átkerült a vállalathoz, így a Dynabook méltó utódja tud lenni a legendás Toshiba laptopoknak.

Porégé 12,5" - 15,6": ultra hordozható üzleti laptop, könnyű, akár érintőképernyővel is.
Tecra 13,3" - 15,6": tökéletes egyensúly a minőség, a teljesítmény és az ár között.
Satellite Pro 15,6": kivételes üzleti kategória a teljes funkcionalitás érdekében, sok-sok beszerezhető kiegészítővel.

A gépednek is melege van!

Zúg? Hangos? Melegszik? A nagy melegben igazán fontos az alkatrészek megfelelő hűtése. Ha nem foglalkozol vele, a forróságban izzasztó perceket fog okozni, amikor elfüstöl valami. Tedd hűvösre a vasat Thermaltake hűtőkkel! A besötétített szobában a változtatható színű LED-es ventilátorokkal dobhatod fel a hűvös hangulatot.

Például a Riing gumiágyba épített rendszerhűtők némasági fogadalmat tettek, nem fognak zavarni akkor sem, ha többen vannak. Többféle méretben és színben választhatsz hűtőventilátorokat, a Thermaltake szakértelmében megbízhatsz.

Ha valami komolyabb érdekelne, akkor komplett vízhűtő kittet ajánlunk, aminek beépítése pont olyan egyszerű, mint bármely CPU hűtőé.

Nálunk a Thermaltake termékeket raktárról viheted.

Nagyméretű, ergonomikus egér

Nagyméretű, 5 gombos, ergonomikus egér jobbkezes játékosok számára. Többféle fogásmódot is támogat: megragadhatod csak az újbegyeiddel vagy teljesen a markodba simul. Az egér jobb oldala megfelelően kerek minkét tartáshoz. Nagy teret biztosít a csukló szabad mozgásának.

Illesztőprogram nélkül telepíthető. A felbontás 400, 800, 1600 vagy 3200 DPI-re állítható. Az USB frekvencia szintén módosítható 125, 500 vagy 1000 Hz-re. Optimális az emelési távolsága (1,5 - 1,8 mm). Az USB kábelhossza 2 m.

Recertified HDD

A recertified merevlemezek újra átestek a gyártó tesztelésén. Mind a minőségük és mind a megbízhatóságuk megmérettetett és megfelelőnek találtatott arra, hogy ismét forgalomba kerülhessenek. Mi beáraztuk őket úgy, hogy ennek semmi akadálya ne legyen.

A rcertified merevlemezek típusai és darabszámai folyamatosan változnak, az aktuális kínálatot a webáruházunkban követheted. A raktáron levő termékeken felül nem tudsz továbbiakat rendelni.

Ha úgy látod, hogy egyszerre sokat vennél, akkor keresd Stefánek Tamás kollégánkat.

Bontott csomagolású monitorok

Van pár olyan monitorunk, amelyek kibontásra kerültek. Némelyik közülük rövid ideig használatban is volt. Azonban mindegyik üzemkész és jótállás is van rájuk.

Ha nem fontos, hogy érintetlen legyen, mert a funkciója az elsődleges, akkor válassz belőlük! Készletről elviheted őket egy jelentősebb kedvezménnyel!

Csak a készleten levő modellek és a készlet erejéig érhetők el, nincs utánpótlás. Nézz vissza minden nap, mert a kínálat folyamatosan változik! Most épp ez a választék.

Kiszórunk ezt-azt, Te jól fogsz járni!

Amikor az új raktárunkba költöztünk, azt hittük, hogy sosem lesz tele. De, mint minden helységnek, a raktárunknak is vannak falai és most már ezeket feszegetjük. Nem tagadjuk azt sem, hogy nem feltétlenül forog minden termék olyan ütemben, ahogyan mi azt szeretnénk. Eddig az ilyen termékeket külön-külön akciózgattuk. Most elhatároztuk, hogy egy állandó akció keretében összefogjuk egy helyre ezeket és ezentúl folyamatosan, igen kedvező áron válogathatsz közöttük. „Kiszórós” lett az akciónk neve. Érdemes akár naponta fellátogatni erre az oldalra és nézegetned a Kiszórós kínálatot.

Fontos tudnod, hogy a Kiszórósban NEM újracsomagolt, hiányos vagy kissé szépséghibás termékek vannak! Célunk ezzel az akcióval a saját készleteink optimális összetételének biztosítása, így akár még az is megeshet, hogy kifejezetten kurrens cikket is találsz benne jó áron. Éppen ez lehet ennek a Kiszórós szekciónak a legnagyobb csábereje számodra.

A gyakorlatban egy készletoptimalizáló szorgos robotot állítottunk hadrendbe, mely minden éjjel frissíti a Kiszórósban elérhető cikklistát és a cikkek kedvezményes árait. Ha valami gyanúsan olcsó, az annak köszönhető, hogy kissé túlkészleteztünk. Ne ijedj meg tőle, csapj le rá minél előbb!

Mi azt javasoljuk, hogy gyere fel a weboldalunkra minden nap és csekkold le, mit talált a kis robotunk az éjszaka és milyen fantasztikus árat számolt ki Neked! Segíts neki rendet tartani a raktárunkban! Lehet, hogy pont a Kiszórósokra van szükséged, akkor meg miért hagynád ki e remek alkalmat? És siess, nehogy más lenyúlja előled!