Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Irány a JTCmobilweb!

 

Ami kell, az sokszor azonnal kell. Neked is?

Út közben, a mobilodról a megszokott jtc.hu címen mindjárt a kifejezetten okostelefonokra szabott mobil webáruházunkat érheted el. Az év végi rohanásban nem kell a géphez ülnöd a rendelés elküldéséhez, mert minden ott van már a zsebedben.

Úgy optimalizáltuk, hogy az okostelefonod segítségével bárhonnan, bármikor könnyedén megtaláld a szükséges információkat vagy összeállíthasd a rendelésed. A nagyobb kijelzős tableteken pedig választhatsz, hogy a mobilos változatot vagy a teljes funkciós asztali verziót használod.

Egyszerű, gyors keresés, termékszűrés és rendelésleadás segíti a munkád, akár az ügyfélnél vagy, akár úton, vagy épp "hátul a szervizben". Nemcsak hatékonyabbá és gyorsabbá tesszük ezáltal az ügyfeleid kiszolgálását, de biztos lehetsz abban, hogy nem maradsz le egyetlen akcióról sem.

A mobil verzió tervezésénél az egyszerűségre és könnyű kezelhetőségre törekedtünk, ezért a kuponok, a pontgyűjtés és a jogosultságkezelés továbbra is a jtc.hu teljes verziójának használatával érhető el, melyre könnyedén átválthatsz, ha a jobb legalsó sarokban látható jtc.hu-ra kattintasz.

Próbáld ki - garantáltan használni fogod!

Elő a mobiloddal!