Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
JTC partner

Szolgáltatásaink minden, regisztrált viszonteladó partnereink számára elérhetőek.

Partnerünk lehet minden cég, illetve egyéni vállalkozó, aki a JTC Kft-nél beszerzett számítástechnikai alkatrészeket továbbértékesíti a végfelhasználó felé, vállalva annak minden ügyviteli, pénzügyi és garanciális ügyintézését, és természetesen a végfelhasználó kiszolgálásához szükséges magas szintű szakmai támogatást. Az adminisztrációhoz, kérjük, hozd magaddal központunkba (1033 Budapest, Szőlőkert u. 4/b.) érvényes cégbírósági bejegyzésed másolatát!

A webáruházunkban regisztrált partnereink vásárolhatnak. Mivel a regisztrációkérelmeket csak egyenként tudjuk elbírálni (visszaellenőrizzük az adatokat, nehogy végfelhasználóhoz kerüljön a kód), ezért ez alkalmanként hosszabb időt vehet igénybe.

Regisztráció után, viszonteladó partnereink mindenfajta (mennyiség, időszakos forgalom, összeg) megkötés nélkül vásárolhatnak személyesen, telefonon, vagy a webáruházunkon keresztül.

Megfogalmazásunk szerint végfelhasználónak minősül minden olyan személy, aki az árut saját felhasználására vásárolja, azt nem értékesíti tovább.

Partner regisztráció