Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
PastPay halasztott fizetés cégeknek

Lenne lehetőséged forgalmad növelésére, de a vásárlód nagyon hosszú fizetési határidőt kér? Szeretnénk egy megoldást kínálni számodra! Fizess 15 - 90 nappal később a PastPay szolgáltatás segítségével!

A program már meglévő halasztott fizetés mellett is, és halasztott fizetéssel nem rendelkező céges ügyfeleink számára is elérhető. A halasztott fizetési szolgáltatás igénybevétele esetén minden számlázás előtt szupergyors cégminősítés történik. A pozitív cégminősítés a feltétele a szolgáltatás igénybevételének. A PastPay halasztott fizetési szolgáltatás nem ingyenes, de az ajánlati fázisban egyes partnereidnél és egyes esetekben ez a szolgáltatási díj akár beépíthető lehet.

Hogyan működik?

  Add le a rendelésed a szokásos módon, de ne fizesd ki!

  A számlázás előtt lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal és jelezd, hogy igénybe szeretnéd venni a szolgáltatást.

  A cégminősítés pár másodperc alatt lezajlik. Pozitív cégminősítés esetén online elkészül a halasztott fizetési szerződés, amelyet ezután percek alatt alá tudod írni, szintén online módon Kiállítjuk a halasztott fizetéssel a számlát.

  Fizess később, utalással, a számlán szereplő záradékban feltüntetett számlaszámra. A PastPay emailben emlékeztetni fog, hogy mikor esedékes a fizetés.

 

Miért jó választás a PastPay halasztott fizetés?

Biztonságos vásárlás: Csak azután kell fizetned, miután már megkaptad a megvásárolt termékeket.

Nem befolyásolja hitelképességed: A PastPay halasztott fizetés nem minősül hitelnek, így nem terheli a hitelkereted. Könnyebben és kényelmes feltételek mellett juthatsz finanszírozáshoz, azonnali elbírálással.

Növeli a vásárlóerőd: Lehetőséged nyílik a sürgős, vagy nagyobb értékű beszerzéseid elintézni anélkül, hogy az azonnali pénzügyi terhet jelentene. Nem kell a a bankodnál hitelkeret növelésért folyamodnod vagy nálunk tárgyalást kezdeményezned, hogy oda tudjuk-e adni az adott rendelésed a szokásosnál hosszabb fizetési határidővel és nem kell nálunk akár időleges hitelkeret emelést kérned. Ráadásul a PastPay igénybevétele nem csökkenti a nálunk meglévő hitelkeretedet!

A növekedésbe tudsz fektetni: Azonnali fizetés helyett pénzügyi forrásaidat a növekedésre használhatod, mert elég akkor kifizetned a beszerzést, amikor kényelmes, vagy amikor már profitot termeltél rajta.

 

Van maximum rendelési összeghatár?

A halasztott fizetéssel történő első vásárlás során a PastPay 2 másodperc alatt elbírálja a cégedet. Ez alapján meghatároz számodra egy összeghatárt, amelyet PastPay halasztott fizetésre használhatsz. Amennyiben egy vásárlás végösszege meghaladja ezt az összeget, a PastPay fizetési mód nem lesz elérhető.

Az is előfordulhat, hogy több helyen fizettél PastPay-jel és a vásárlások teljes összege magasabb, mint a vásárlási kereted. Ebben az esetben a halasztott fizetés addig nem lesz elérhető számodra, amíg ki nem egyenlíted a tartozásod.

 

Tájékoztatók

Vásárlói tájékoztató

Kézikönyv vásárlói azonosításhoz

Vásárlói tájékoztató vevőazonosításról

Gyakran ismételt kérdések

 


Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a PastPay halasztott fizetési mód nem minden vásárló számára elérhető. A fizetési opció kiválasztása után a PastPay rendszere automatikusan elbírál és visszaigazolást küld arról, hogy a halasztott fizetés elérhető-e számodra. A 15 - 90 napos halasztott fizetést a PastPay [Péntech Financial Solutions Zrt.] biztosítja számunkra. Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek. A JTC Kft. és a Péntech Financial Solutions Zrt. fenntartja magának a jogot a szolgáltatás megszüntetésére vagy a feltételek megváltoztatására.