Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Helyszíni áruátvétel és házhozszállítás
 

Ahol az árut átveheted

A JTC üzlete Budapest III. kerületében, Óbudán található. Az Árpád hídhoz közel lévő, az M0-ás Duna-hídtól is gyorsan elérhető, saját parkolóval rendelkező telephelyen jól képzett munkatársainkkal várjuk partnereinket. Kollegáink szakértelmének és hatékony ügyviteli rendszerünknek köszönhetően vásárlóink rövid időn belül tudják elintézni beszerzéseiket. Hatalmas raktárkészletünkből többezer terméket tudunk azonnal kiadni. Online webáruházunk révén pedig a megrendelt áru várható beérkezéséről pontos információkkal szolgálunk.

 

Házhoz szállítás

Az idő mindenkinek pénz. Aki úgy dönt, hogy autózás helyett inkább az irodában, vagy az üzletben viszi előre cége ügyeit, a megrendelt termékek kiszállítását is kérheti. Az árut általában a rendelés leadásától függően, akár másnapra házhoz szállítjuk. Ehhez csupán arra van szükség, hogy rendeléskor (a rendelés módjának megfelelően írásban vagy szóban) jelzi nekünk: az árut házhozszállítással kéri. A megrendelt termékeket bárhová kiszállítjuk a pontosan megadott címre.

A munkanap 15:30-ig leadott, házhoz szállítással kért megrendeléseket a GLS futárszolgálat a következő munkanapon reggel 8:00 és délután 17:00 között szállítja házhoz, az MPL (Posta) 3-5 munkanap alatt szállít.

Már nettó 70 ezer forinttól ingyenes a kiszállítás. Az ennél kisebb összegű rendelés esetén a kiszállítás költsége nettó 2000 forint (GLS) és 2200 forint (MPL).