Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Hírek
Megjelenési év Megjelenési hónap Rovat
 
Találatok száma: 3114 « Előző 1 |2 |3 Következő »
Mi a véleményed a Thermaltake-ről?
Kérjük, hogy oszd meg a gondolataidat és a véleményedet a Thermaltakkel az alábbi kérdőív kitöltésével! A kitöltés talán, ha két percet rabol el az idődből. A válaszok közvetlenül a gyártóhoz kerülnek. Köszönjük szépen előre is az együttműködésedet.
Pár újdonság a Steelseriestől. Láttad már őket?
Mutatunk pár újdonságot a Steelseriestől, amelyeket már raktáron is találhatsz nálunk. Ha kimaradtál, akkor most bepótolhatod.
Xtrfy Tenkeyless - a kompakt méretű mechanikus gaming billentyűzet
Profi szintű billentyűzet minden szintű játéktudáshoz. A kimagasló, bajnok billentyűzetek esszenciáját oltották bele az Xtrfy K4 TKL billentyűzetekbe. A megszokott méretnél kisebb klaviatúra mindennel rendelkezik, ami a játék felpörgéséhez kell. A teljesítménye óriási. Nincs kétség, készen állsz mindenre. Egy ütős cucc a pénzedért.
Artisan sport egérpad - komolyan ajánlott
Az Artisan egérpad az egérpadok Szent Grálja - az a minőség, amit mindenki megpróbált elérni, de soha a közelébe se sikerült kerülni. Az Artisan azért is ül a világ tetején, mivel a megszállott tulajdonos csakis japán alapanyagokkal, japán technológiával és japán munkaerővel hajlandó dolgozni. Az Artisan azért is hasonlít a Szent Grálra, mert legalább olyan nehéz volt eddig megszerezni. Feltehetjük a kérdést: szerintünk az Artisan a világon a létező legeslegjobb egérpad? A válasz egyértelmű IGEN!
DC1500M U.2: több névtér kezelhető a Kingston új adatközponti NVMe SSD-jével
A memóriatermékek és technológiai megoldások globális piacvezetője, a Kingston Digital Europe Co LLP a mai napon bejelentette a vegyes feladatokhoz szánt DC1500M U.2-es porttal ellátott, adatközponti NVMe™ PCIe SSD bevezetését. A nagy teljesítményű Gen 3.0 x4 PCIe NVMe technológiával dolgozó DC1500M kiszámítható random IO-teljesítményt és késleltetést nyújt sokféle feladathoz.
Xtrfy megérkezett a JTC-be!
Xtrfy (ejtsd így: extrafáj) a legmenőbb Svéd gamer márka. 2013-as alapítása óta Svédországban tervezik a profi szintű játékeszközöket világhírű svéd játékosok bevonásával. Termékeik jól bevált technológián alapulnak, amelyek legfontosabb eleme: a tapasztalat.
ASUSTOR DRIVESTOR 2&4 PRO - Csúcsra pörgetve
Az ASUSTOR DRIVESTOR Pro két-, illetve négylemezes NAS (AS3302T és AS3304T), ami egy megfizethető személyes felhő, nagy sebességet hoz a magánszemélyek és a családok számára. Négymagos processzor hajtja 2 GB DDR4 memóriával. Szupergyors 2,5 Gbps Ethernet WoL és WoW szolgáltatással. Élvezd a 4K átkodólásban a stream-et, tölts le- és fel pillanatok alatt. Különleges rózsaarany logo tündököl az előlapján.
Thermaltake DDR4 memória modulok a nagy teljesítményű játékok szolgálatában
A Thermaltake, a Cooling, Gaming Gear és Enthusiast Memory megoldások vezető PC DIY prémium márkájának memóriatermékei megérkeztek Magyarországra. Szigorúan válogatott, első osztályú memória IC-k biztosítják a kiemelkedő teljesítményt, az optimális órajel és késleltetési időket. Kompatibilisek a neves gyártók alaplapjaival és a legújabb lapkakészletekkel. A többi TT hűtési rendszerekhez tervezett, felsőkategóriás alumínium hűtőpalástok biztosítják a tökéletes hűtést. Az RGB világítással szerelt modulok szinkronizálhatók a TT AI hangvezérléssel, az Amazon Alexával és a Razer Chromával, valamint egyéb RGB világítású hardver elemekkel. Üzem közben a ramok paramétereit az egyedi Thermaltake szoftveren keresztül felügyelheted.
A big datától a gépi tanulásig – Mit hoz a jövő a mesterséges intelligencia számára?
A „big data” kifejezést évek óta használjuk arra, hogy három fontos jellemzőt hangsúlyozzunk az adatokkal kapcsolatban: mennyiség, változatosság és létrehozásuk sebessége. Olyannyira elterjedt a fogalom, hogy ma már sokszor azonosítjuk az adathalmazokból kinyert információk elemzésének fejlett módszereivel, pl. a prediktív és viselkedési analitikával is. Ehhez a hagyományosan széttagolt adatsorokat összekapcsolt adatpontokká kell alakítani, amivel minden eddiginél jobb rálátást nyerhetünk az információkra.
Kingston FURY - az új nagy teljesítményű, rajongói és gamer márka
A Kingston hamarosan a memória piacra lép egy új gaming márkanévvel. Mint azt már hallhattátok, a HyperX barátaink a perifériás termékeikkel a HP-hez költöznek. A HyperX memóriatermékek a Kingstonnál maradnak és a Kingston FURY márkanévre váltanak.
Találatok száma: 3114 « Előző 1 |2 |3 Következő »