Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Hírek
Megjelenési év Megjelenési hónap Rovat
 
Találatok száma: 3072 « Előző 1 |2 |3 Következő »
A tech szakértők szerint ezek lesznek a legfontosabb trendek 2021-ben
A Kingston Technology üzleti influenszerekkel közösen összegyűjtötte a technológiai piac idei előrejelzéseit. A koronavírus-járvány egyértelműen felgyorsította a digitalizációs folyamatokat, és a technológia teljes mértékben átalakította a vállalatok működését. A cégeknek pár hét alatt kellett levezényelniük azokat a digitális transzformációs projekteket, amelyeket egyébként hónapok vagy akár évek alatt terveztek véghez vinni. A munkavállalók részéről az internet-hozzáférés létkérdéssé vált, a digitális megoldások pedig az élet minden területén megjelentek az online csoportmegbeszélésektől kezdve a videós kocsmakvízekig.
Mozizás az ASUSTOR-on - Három kiváló szologáltatással
Nyilvánvaló, hogy az egyik legjobb időtöltés karantén idején a filmnézés. Amíg bezárva töltjük minden percünket, egyre többen fordulnak filmekhez és tévéhez. Az ASUSTOR NAS három legnépszerűbb multimédiás funkciója a LooksGood, az ASUSTOR Portal és a Plex Media Server. Segítenek létrehozni egy naprakész médiaközpontot valamennyi tárolt videó megtekintéséhez és kezeléséhez.
A Shuttle újra AMD platformon: helytakarékos barebone Ryzen processzorokhoz
Nagyjából nyolc évvel a Shuttle utolsó AMD alapú mini számítógépe után ismét egy ilyen processzor kerül a vállalat termékcsaládjába. A platform feltámadásának nyitó modelljeként a Shuttle egy robusztus, 1,3 literes számítógépet szállít az AM4 foglalattal rendelkező AMD Ryzen processzorokhoz.
PCMag díjazott az ASUSTOR Lockerstor 2
A PCMag a közelmúltban válogatta be az ASUSTOR Lockerstor 2-t az Editors 'Choice díjazottjai közé. A Lockerstor 2 (AS66xx) 2,5 gigabites portjaival, a Gemini Lake Intel Celeron négymagos processzorával, 4 GB DDR4 memóriájával és kettős M.2 NVMe SSD bővítőhelyével lenyűgöző élményt képes nyújtani, amelyek a PCMag elismerését is kivívták.
Kingston Workflow terméksorozat
A CES® 2021 kiállítás alkalmából a Kingston Digital Europe Co LLP bemutatta új Workflow Station dokkolóját és a hozzá kapcsolódó kártyaolvasókat. A termék javítja a tartalomkészítők utómunka-folyamatainak hatékonyságát. Videó, fényképek és hang egyidejű továbbítása. Az olvasók dokkolóval és útközben is használhatók. Rugalmas rendszer a jövőbiztos munkafolyamatokhoz.
Helyezd az emlékeidet biztonságba az ASUSTOR-on
A 2020-as utazások, nyaralások sajnos elmaradtak. Annak ellenére, hogy szinte alig utazunk, a Photo Gallery 3 továbbra is egy nagyon hasznos alkalmazás marad, akkor is, ha otthon kell ülnöd. A családok szerte a világon szembesültek azzal, hogy egy időre le kell mondaniuk a szabad utazásról és nem tölthetik együtt a szabadidőt a barátokkal és a tágabb családdal. De ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy nem készülnek fényképek. Csak más témájúak.
960GB-os Data Center DC1000B NVMe SSD
A DC1000B egy optimalizált szerver indító meghajtó beépített PLP-vel. Az M.2 (2280) NVMe Server Boot Drive (SSD) 240GB-os, 480GB-os és ezentúl 960GB-os kapacitással vásárolható meg. A rendszerindítási feladatokhoz fejlesztették, egyúttal a gyorsítótárazási és naplózási alkalmazásokhoz is kiváló az áramkimaradás-védelemével (PLP). Beépítésével egy meghajtórekeszt szabadíthatsz fel, amit további tárolásra használhatsz majd. Olyan helyeken alkalmazhatod, mint a CDN, edge computing vagy a felhőtárolás.
Fibaro Smart Home: Kelts életre egy egész lakást!
Az okos otthonok megalkotása egy ízig-vérig IT-s viszonteladói feladat. A hardveren felül végre egy valódi szakmai munkát igénylő kihívás. Abban látjuk a fantáziát, hogy a vas szállításán túl tervezned, programoznod és ötletelned kell a megrendelővel. Amit most bemutatunk, az nem egy előre bedobozolt, a hipermarket polcairól leemelhető és anyu által egy perc alatt beüzemelhető okos otthon termék! Üdvözlünk a Fibaro világában!
Dupla csatlakozó, még könnyebb fájlmegosztás – ezt tudja az új DataTraveler Duo
A DataTraveler® Duo (DTDE) model tovább bővíti a Kingston eddig is sokoldalú, dupla csatlakozós USB flash meghajtóinak kínálatát. A DT Duo maximális rugalmasságot kínál az újabb és régebbi eszközökkel egyaránt rendelkező felhasználóknak. Két USB-csatlakozója közül az egyik a szabványos USB-A, a másik USB-C1 portba illeszthető, ami megkönnyíti a fájlmegosztást a laptopok, asztali gépek és mobileszközök között. A 32 GB-os és 64 GB-os változatban kapható, dupla csatlakozós meghajtó kiegészítő tárolónak is ideális.
Az ASUSTOR Photo Gallery 3 megérkezett
Az ASUSTOR a Google Photo szolgáltatás hamarosan bekövetkező változásaira fókuszál. Az ASUSTOR Photo Gallery 3 új szintre emeli a felhőalapú képtárolást. Párosítsd össze a Photo Gallery 3-at a telefonodon az AiFoto 3-mal! A Photo Gallery új, de mégis ismerős felhasználói élményt hoz, kiküszöbölve a Google Photo-ból való áttérés esetleges problémáit. Vess egy pillantást az ASUSTOR Photo Gallery 3 képernyőfotójára!
Találatok száma: 3072 « Előző 1 |2 |3 Következő »