Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Hírek
Megjelenési év Megjelenési hónap Rovat
 
Találatok száma: 3414 « Előző 1 |2 |3 Következő »
HYTE 70 számítógépház - modern és esztétikus
A HYTE Y70 számítógépház lenyűgöző választás minden gamer és PC építő számára, aki stílust és teljesítményt keres. A HYTE Y70 modern dizájnjával és kiváló anyaghasználatával kiemelkedik a piacon. Az átlátszó oldalfal és az elegáns vonalak különleges megjelenést biztosítanak, míg a funkcionalitás sem marad el.
Ismerd meg a JTC Partnerbolt Programot!
Örömmel tájékoztunk legújabb JTC Partnerbolt Programunkról, amelynek keretein belül egy komplett e-kereskedelmi ökoszisztémát kínálunk számodra. A mai e-kereskedelmi igényeket maximálisan kielégítő és folyamatosan frissülő Shoprenter webáruház rendszerére alapozhatod online vállalkozásodat. Létrehozzuk webáruházad és személyre szabjuk az igényeid alapján, legyen az egyedi kinézet megalkotása vagy az integráció elkészítése.
A heti fókuszban: a Thermalright
Ha máskor nem, akkor az ilyen forró nyári napkon elgondolkodsz azon, hogy mennyire nagy szükség van egy számítógép tökéletes hűtésére. Nos, a számítógépek és egyéb elektronikai eszközök működése közben rengeteg hőt termelnek, ez egyértelmű. Ha ezt a hőt nem vezetik el megfelelően, az alkatrészek túlmelegedhetnek, ami meghibásodáshoz és az élettartam csökkenéséhez vezethet. Ez is egyértelmű. Ezért van szükség hatékony hűtési megoldásokra, ezért van szükség a Thermalright-ra, ez is egyértelmű.
A Keychron szállítmányunk megérkezett
A beérkező Keychron termékekek között, szokásunkhoz híven, több újdonság is érkezett. A napi szinten bővülő Keychron választékból olyan termékeket válogatunk, amelyeket a hazai piacra megfelelőnek tartunk. Az új modellek mellett billentyűzet porvédő és a billentyűzetek a minőségéhez passzoló kábelek is találhatók. A Keychron márka híres a kiváló anyaghasználatról és a letisztult dizájnról, így ezek az új termékek garantáltan megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak is.
A heti fókuszban: a Thermaltake
A tajvani székhelyű Thermaltake vállalatot 1999-ben alapítottak. A cég kezdetben PC hűtőrendszerek fejlesztésére és gyártására specializálódott, majd fokozatosan bővítette termékpalettáját. Ma már széles körben ismert és elismert a számítógépes hardverek piacán, különösen a hűtési megoldások, házak, tápegységek és egyéb perifériák terén. Külön termékcsaládokat készít kimondtottan a gamerek elvárásaihoz.
Felülméretezett hűtő, amely felszabadítja a modern processzorok teljesítményét
A modern számítógépek teljesítménye folyamatosan növekszik, és ezzel együtt az igény a hatékony hűtési megoldások iránt is egyre nagyobb. A HYTE THICC Q60 processzor vízhűtő kifejezetten azok számára készült, akik a legjobb hűtési teljesítményt és megbízhatóságot keresik.
Feltöltöttük a HYTE raktárkészletünket!
Nagy örömmel értesítünk, hogy ismét feltöltöttük a HYTE termékeink raktárkészletét! A legújabb technológiai fejlesztések és innovatív dizájn megoldások mostantól újra elérhetők a webáruházunkban és a raktárunkban. Röviden bemutatjuk a legizgalmasabb új Hyte termékeket, amelyekkel garantáltan feldobhatod az értékesítésedet.
Kingston tippek kültéri fotózáshoz
A mobiltelefonok elterjedésével ma már szinte mindenki könnyedén készíthet szép kültéri fényképeket. Az emberek élnek is a lehetőséggel: másodpercenként kb. 54,000, percenként 3.3 millió, évente pedig mintegy 1.7 trillió fényképet készítenek világszerte. Milyen eszközökre van ehhez szükségük?
A heti fókuszban: FSP
1993-as indulása óta professzionális kutatási és fejlesztési szakértelmére, hatalmas gyártási kapacitására és kiváló minőségre alapozva, az FSP kimagaslóan fontos pozíciót tölt be a kihívásokkal teli IT-iparágban. Hogy erősítsék a márka imázsát és jobb szolgáltatást nyújtsanak ügyfeleinknek, az FSP 2003-ban saját márkáját is elindította.
Thermaltake folyadékhűtők
Ha hiszed, ha nem, a Thermaltake-nek hatalmas folyadékhűtő választéka van. Az AIO folyadékhűtés telepítése nem bonyolult, mert a hűtők már előre fel vannak töltve a hűtőfolyadékkal és a folyadék pótlására sem lesz szükség az üzemeltetés során. A hűtési teljesítmény pedig sokkal komolyabb, mint a léghűtésé. Most van itt a szezon, most cserélj egy cool folyadékhűtőre!
Találatok száma: 3414 « Előző 1 |2 |3 Következő »