Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Hírek
Megjelenési év Megjelenési hónap Rovat
 
Találatok száma: 3357 « Előző 1 |2 |3 Következő »
VGN és VXE Ultralight egerek játékhoz
A modern játékos egér egyik fő szempontja az ultralight kialakítás, azaz az 50g vagy annál kisebb súly. Ezek az egerek, pont azért mert könnyűek, így ideálisak a hosszú játékmenetekhez, a kezed nem fárad el annyira. Persze lényeges a többi paraméter is. A nagy teljesítményű (PAW3395) érzékelő, a vezetékeshez hasonló élményt nyújtó vezeték nélküli kapcsolat, a precíz kapcsolók és az egérgörgő pontossága, valamint az igényes anyaghasználat és dizájn. Új márkáink, a VGN és VXE gamer egerek pont ezt tudják, meglepően jó árszinten.
Brand gépek másodpiaci felvirágzása - jót olcsón
Mivel igen népszerűek az IT piacon, nálunk is készletről tudsz válogatni a valamilyen szinten felújított márkás (brand) gépekből, munkaállomásokból. Ezek a gépek a vállalati kategóriát képviselik, a gyári új modelleknél azonban jelentősen alacsonyabb árakon tudsz üzleti ügyfeleidnél gépet telepíteni. Ha nagyobb mennyiségre vagy az aktuális kínálunktól eltérő modellekre lenne szükséged, akkor kérj egyedi ajánlatot a kereskedőinktől!
Kingston túlhúzott memóriák Adobe programokhoz
A köztudatban a memória túlhajtása hagyományosan a PC-kre és a laptopokra korlátozódott, elsősorban a játékélmény javítása érdekében. De, vajon a nem játékra szánt alkalmazások is profitálhatnak a túlhúzott memóriából? A professzionális kreatív csomagok, mint például az Adobe Creative Cloud, közismerten nagyobb memóriakapacitást igényelnek és használnak. Ebben a cikkben azt szeretnénk megvizsgálni, hogy a nagyobb memória órajele és az alacsonyabb késleltetési idő javíthatja-e az alkalmazás teljesítményét a nem játékos felhasználók számára.
DataTraveler Kyson: már 512GB-ban is
A Kingston DataTraveler Kyson egy nagy teljesítményű Type-A csatlakozós USB flash meghajtó rendkívül gyors átviteli sebességgel. Akár 200 MB/s olvasási és 60 MB/s írási sebességgel mozgathatod a fájljaidat. A kapacatis kínálat az 512GB-os változattal bővült.
ASUSTOR Akadémia: WORM - Egyszer írod, sokszor olvasod, mindig védett
A WORM (Write Once Read Many) az ASUSTOR NAS eszközökön elérhetővé teszi az írásvédett adattárolást, folytatva az ASUSTOR elkötelezettségét az adatbiztonság mellett.
OBSBOT Tail Air - AI vezérelt 4K streaming kamera
Az OBSBOT Tail Air Ushers a többkamerás élő közvetítés új korszakáb invitál. Az AI intelligens képalkotó technológia úttörő előrelépéseként az OBSBOT büszkén mutatja be OBSBOT Tail Air 4K kamerát. Ez az innovatív, mesterséges intelligencia által működtetett PTZ (Pan-Tilt-Zoom) streaming kamera jelentős fejlődést jelent a hagyományos, élő egyszemélyes videostreameléstől a kifinomult, többkamerás élő streaming ökoszisztéma felé.
Mainstream játékgépekhez készült - InWin N127 gépház 3D-s led panellel
A mid tower ház kategóriába tartozó N127 Inwin házat a gyártó játékra való PC-khez szánja. Nem mindennapi megjelenését az előlap felső negyedét elfoglaló Nebula LED panelnek köszönheti, amely egy végtelen, pulzáló csillagtér benyomását kelti. A számtalan ARGB ragyogó csillaggal az előlapon, a Nebula effektus látványos fényhatást nyújt. Az N127 olyan építők számára készült, akik az ATX, mATX vagy mini-ITX építményeket részesítik előnyben, és erős, kiváló minőségű vázat keresnek, amely gyönyörű, feltűnő dizájnt mutató ARGB elemekkel, kompromisszumok nélküli hűtéssel és egyszerűen összeépíthető funkciókkal rendelkezik.
DataTraveler SE9 Gen 3 - Luxus megjelenésű tároló Type-A csatlakozóval
Amikor a stílus és a teljesítmény találkozik. A DataTraveler SE9 G3 USB 3.2 Gen 1 flash meghajtó ideális a mindennapi használathoz, az adatok tárolására és megosztására. Időtálló dizájnja van, nagyon régóta velünk van ez a forma. A G3 stílusos, teljesen fém arany burkolatot kapott, ez adja a luxus megjelenését, mintha valóban aranyból lenne. Elfér a zsebedben vagy a kulcstartódon.
Keychron mini wireless egerek - többféle célra is
A Keychron mini egerek a lehető legjobb képességekkel rendelkeznek, ahogy azt a márkától a billentyűzeteknél már megszoktuk. Ultrakönnyű, a normál egereknél sokkal könnyebb testben minden benne van. Használhatod a vezeték nélküli 2,4 GHz-es vagy a Bluetooth 5.1 kapcsolatot, de használhatod vezetékes módban is. Ideális bármihez, legyen szó munkáról, játékról vagy útazásról. A legjobb teljesítményt nyújtja a használati élmény maximalizálása érdekében!
Ár - teljesítmény bajnok NAS az ASUSTOR-tól - ASUSTOR Drivestor Pro Gen2
A Btrfs támogatás és a CPU teljesítmény jelentős megnövelése még értékesebbé teszi a legkiemelkedőbb értékű ASUSTOR NAS családot. A Drivestor Pro Gen2 erősebb hardver és grafikai képesség, az ARM processzoron immáron elérhető Btrfs biztonsági lehetőség mellet az ADM 4.2 sok -sok újdonságát is tartalmazza. A megfizethető árú személyes felhő nagy sebességet hoz az magánszemélyek és a családjuk számára.
Találatok száma: 3357 « Előző 1 |2 |3 Következő »