Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Hírek
Megjelenési év Megjelenési hónap Rovat
 
Találatok száma: 3233 « Előző 1 |2 |3 Következő »
A Pulsar újra feltalálta az egeret
Először volt a tűz, majd jött a kerék. Az emberek a történelem során számos alkalommal megváltoztatták azt, ahogyan éljük az életünket és hogyan lássuk a világunkat. Ez most újra megtörtént, a Pulsar bemutatja új X2 Mini egerét!
Új Special Edition RGB DDR4 memória a Kingston FURY-tól
A memóriatermékek és technológiai megoldások szegmensében globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. gaming divíziója, a Kingston FURY a Kingston FURY™ Beast DDR4 RGB memória Special Edition változatával bővítette kínálatát. Az új modulokat a fehér hűtőborda és a feltűnő RGB-világítás emeli ki a Kingston FURY termékcsaládból.
Az Odin Gaming Infinity V2 megérkezett!
Az Infinity V2 ugyanazt a kritikusok által elismert felületet tartalmazza, mint az elődje. A varrás módosításával az egérpad szélei a felületéhez képest most laposabbak és alacsonyabbak lettek. A varrás jobb minőségű, valamint sokkal finomabb és tartósabb is!
FIPS 140-3 3. szintű tanúsítványnak megfelelő pendrive, billentyűzettel
A Kingston IronKey Keypad 200 hardveresen titkosított USB flash meghajtó, függőben levő FIPS 140-3 Level 3 szintű tanúsítvánnyal és XTS-AES 256 bites hardveres titkosítással. A pendrive egy operációs rendszertől független titkosítási mechanizmust használ, az alfanumerikus billentyűzettel a PIN használat egyszerű és értelemszerű.
A SteelSeries bemutatja a világ leggyorsabb optikai kapcsolóit az új Apex 9 billentyűzeteiben
A SteelSeries, a világ vezető játék és esport perifériákat építő vállalata bemutatja a legújabb technológiai innovációját az Apex 9 sorozatú billentyűzetek piacra dobásával. A billentyűz az alapoktól kezdve építették újra, hogy segítsenek megélni a komoly játékosoknak a saját nagy jelentőségű élményeiket. Az Apex 9 sorozat gyors, testreszabható, e-sportra kész és az új SteelSeries OptiPoint technológiával működik.
Az ASUSTOR Lockerstor 2 Gen2 elnyerte a PC-WELT Innovatív Technológiai Díját
Ezzel csatlakozott a két másik ASUSTOR NAS-hoz, a Diverstore 2 Pro-hoz és a Lockerstor 2-höz. Az Innovatív Technológiai Díj birtokában három ASUSTOR NAS került beválasztásra a PC-WELT által az öt legjobbnak minősített, kétrekeszes, 2,5 GbE sebességű hálózati eszközei közé.
A Team Vitality több éves együttműködési megállapodást kötött a Kingston FURY-val
A memóriatermékek és technológiai megoldások szegmensében globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. gaming divíziója, a Kingston FURY több évre szóló európai partneri megállapodást jelentett be a Team Vitality nevű vezető globális e-sport-szervezettel. Az együttműködés keretében a Team Vitality világhírű játékosai a piacon elérhető legjobb SSD-k és RAM-ok segítségével fokozzák edzési és versenyteljesítményüket.
Seasonic Arch Q5 számítógépház sorozat
Az integrált CONNECT tápegységgel rendelkező Seasonic ARCH Q5 sorozat egy középső méretű torony ATX-ház, amely erős acél szerkezettel és mindkét oldalán edzett üvegpanellel rendelkezik.
Jelentős teljesítménynövekedés, nagy kapacitás
A Kingston NV2 PCIe 4.0 NVMe SSD egy jelentős, következő generációs tárolási megoldás, amelyet Gen 4x4 NVMe vezérlő hajt. Az NV2 akár 3500 MB olvasási és 2800 MB/s írási sebességet is elérhet. 2 TB-ig terjedő kapacitással kapható. Továbbfejlesztett teljesítmény vékonyabb notebookokhoz és más rendszerekhez.
Az Arctis Nova multiverzum minden játékos számára
A SteelSeries az Arctis Nova 7, Nova 3 és Nova 1 headsetek bemutatásával bővíti a Nova multiverzumát és a játékok hangjának jövőjét hozza el neked. Az Arctis Nova 7 minden idők egyik legkelendőbb játékfejhallgatójának örököse. A gamerek elmondták a tapasztalataikat, amelyeket a legtöbb játék audió díjjal rendelkező gyártó meghallgatott. A továbbfejlesztett Arctis Nova fejhallgatócsalád számos problémát megold a játékosok számára.
Találatok száma: 3233 « Előző 1 |2 |3 Következő »