Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Hírek
Megjelenési év Megjelenési hónap Rovat
 
Találatok száma: 3146 « Előző 1 |2 |3 Következő »
Windows 11 – frissíteniük vagy inkább cserélniük érdemes az eszközöket a cégeknek?
A Microsoft legújabb operációs rendszerének, a Windows 11-nek a bevezetése a fejlett funkciók és a konszolidációs képességek miatt számos lehetséges előnnyel jár a számítógép tulajdonosok számára, és zökkenőmentesebb, illetve biztonságosabb felhasználói élményt ígér. Az új operációsrendszer-verziókra való átállásnál azonban mindig ügyelni kell a kompatibilitásra, és a cégeknek körültekintően kell dönteniük arról, hogy a teljes IT-infrastruktúrát lecserélik-e vagy inkább a meglévő eszközöket fejlesztik. Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere most összefoglalja a Windows 11-gyel kapcsolatos főbb szempontokat és rendszerkövetelményeket.
Hat tipp, hogy megtaláld a fényképeket az ASUSTOR NAS-odon
Egy tipikus albumban több ezer fénykép is elfér. Ha egy konkrét fényképet keresel, az meglehetősen unalmas és időt rabló lehet, he nem tudod a pontos helyét. A lehetőségek szűkítése értelemszerűen megkönnyíti a fénykép megtalálását. Kövesd ezt a hat tippet, hogy könnyebben és gyorsabban megtaláld a kívánt fotókat.
Keychron, a kompakt billentyűzet mestere
A Keychront 2017-ben alapította a billentyűzet rajongók egy csoportja, akik nagy tapasztalattal rendelkeztek már a billentyűzetek gyártásában. Az alakulat tervezőkből, marketingesekből és gyártási szakértőkből áll. Az alapcsapat két tagja közül Will Ye 9 éves tapasztalattal rendelkezik a billentyűzetgyártásban és a kapcsolódó vállalkozásokban. Sven Zhu pedig 10 éves szakmai tapasztalattal bír az ipari tervezés területén. Elkötelezték magunkat a legkifinomultabb, minimalista dizájnú mechanikus billentyűzet létrehozásának. Sikerült is.
A legújabb Gen 4x4 NVMe vezérlőt használja a Kingston KC3000 SSD-je
Kingston KC3000 SSD asztali PC-khez és laptopokhoz szánt, újgenerációs PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD meghajtó. A Kingston az SSD-t a legújabb Gen 4x4 NVMe vezérlővel és a piacon elérhető legnagyobb sebességet igénylő, nagy teljesítményigényű felhasználóknak szánt 3D TLC NAND technológiával látta el.
Pulsar Xlite - az egyszerűség maga
Egyszerű, de nem középszerű. A Pulsar e gondolat mellett fejleszti a termékeit. Mellőzik a cicomát, de tartják a magas technológiai szintet. Az Xlite gamer egér a lehető legegyszerűbb szerkezet. Mégis tartós, nagy teljesítményű. Könnyebb, mint egy átlagos tyúktojás.
A Kingston piacra dobta első DDR5-memóriáját, a FURY Beast DDR5-öt
Ez az első új memóriaszabványt alkalmazó platform, amely a globális közönség számára is elérhetővé teszi a DDR5 teljesítmény és adatintegritás terén kínált fejlesztéseit. A modul egy időben jelenik meg az Intel® Z690 lapkakészlet és az „Alder Lake-S” kódnevű, 12. generációs Intel® Core™ processzorokkal.
Spire EagleForce 80 Plus tápegységek
A Spire erős és megbízható 80 PLUS minősítésű tápegység sorozata az EagleForce. Az ATX méretű erőforrás PC rajongók és a játékosok számára készült. Válogatott, kiváló minőségű alkatrészekkel szerelve, optimális teljesítményt biztosít a legigényesebb körülmények között is. Az EagleForce egységek megfelelnek a 2.31-es verziójú Intel specifikációs szabványnak.
ASUSTOR hivatalos CVE Program tag lett mint CVE Numbering Authority (CNA)
Az ASUSTOR Inc. csatlakozott a CVE programhoz, a szervezet CVE Numbering Authority (CNA) tagjává vált. A CVE program egy nemzetközi, közösség alapú szerveződés, amely a közösségre támaszkodik a sebezhetőségek felfedezésében. A felfedezett sérülékenységeket hozzárendelik és közzéteszik a CVE listájában. Ezáltal az ASUSTOR-nak lehetősége lesz integrálni a különféle információkat, biztonsági értesítéseket és közleményeket. Egy vészhelyzet esetén az ASUSTOR könnyebben megteheti a megfelelő intézkedéseket és figyelmeztetéseket adhat ki a további támadások megelőzésére, az ASUSTOR NAS biztonságának fokozására.
A kedvenceid online és offline - PC nélkül
Reméljük, hogy a NAS-t már nem csak fényképek, videók és fájlok tárolására való eszközként tartják számon. Számtalan egyéb előnye van. Sokan használják valamely streaming szolgáltatást otthoni szórakozásként. Ebben is segítségedre lehet egy ASUSTOR NAS, számítógép nélkül streamelhetsz és böngészhetsz a neten.
Arozzi Vernazza Soft Fabric játékülés
Felső kategóriás bútorszövettel behúzott gamer szék, számos, magas szintű funkciókkal gazdagítva. Például 3D karfákkal és egy profi mechanikával. A Vernazza Soft Fabric ™ dizájn az Arozzi legjobbra értékelt Vernazza székéből származik. Puha, de mégis tartós anyagból készült. Légáteresztő anyagán rendkívül kellemes ülni, hűvös marad a hosszú távú használat során. A gázrugót kicsit megnyújtották, ezáltal megemelték az ülésmagasságot ami ideális magasabbak személyek számára.
Találatok száma: 3146 « Előző 1 |2 |3 Következő »