Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Hírek
Megjelenési év Megjelenési hónap Rovat
 
Találatok száma: 3196 « Előző 1 |2 |3 Következő »
KontrolFreek: kiegészítők PS5, PS4 és XBox kontrollerekhez
A KontrolFreek a Performance Gaming Gear™ megalkotója, amely a kényelem és a precizitás kimaxolásával fokozza a játékos élményét. Kínálnak csúszásgátlóval bevont kontroller karokat és gyűrűket amelyeket a különböző játék típusokhoz hangoltak. A kontroller biztosabb fogásához könnyen felszerelhető csúszásgátló felületet készítettek, de ne feledkezzünk meg a gamereknek alkotott világítási megoldásokról vagy kábelekről sem.
Három féle 3-2-1 típusú biztonsági mentés megoldás röviden, egyszerűen
Mindannyian tudjuk, hogy biztonsági másolatokat kell készítenünk az adatok védelme érdekében. Gyakran azonban nem engedhetjük meg magunknak, hogy megvásároljuk mindent, ami a profi biztonsági mentéshez kell vagy nem vagyunk tisztában azzal, milyen kényelmesen is elkészíthetők a mentések. A 3-2-1 biztonsági mentési szabály az adatbiztonság minimális szabványa. Ennek értelmében legalább három adatmásolatra van szükség. Három féle módszert mutatunk, amellyel gyorsan, egyszerűen és kényelmesen megfelelhetünk ennek a szabálynak.
Shuttle X50 V8 - Minden egyben POS, POI vagy értékesítő ponthoz
A Shuttle XPC all-in-one többfunkciós, 15,6 hüvelykes X50 V8 az X50 sorozat legújabb tagja. A motorja 10. generációs "Comet Lake" Intel ULV processzor. A fejlett processzorarchitektúra javítja az energiafogyasztást és növeli a számítási teljesítményt. Passzív hűtésének köszönhetően a rendszer gyakorlatilag zajtalan, karbantartást nem igényel, és a hét minden napján, 24 órában, megállás nélkül használható. Az álló elhelyezéshez különösen alkalmas az alul található csatlakozók elrendezése. Az IP54-nek megfelelő előlap por- és fröccsenő víz ellen védett.
A BenQ Zowie FK-C sorozat
A Zowie FK sorozat a szimmetrikus - azaz jobb- és balkezesek által is használható - széria, úgynevezett alacsony profil kialakítással. Az alacsony profil jobb irányítást biztosít mind a karmos, mind a tenyér markolat fogású felhasználók számára. Több helyet nyújt a tenyér és az egér teteje között, ami lehetővé teszi a fogás finomhangolását. A FK család új modellekkel bővült, FK1+-C, FK1-C és FK2-C típus megnevezéssel, amely a méretkülönbségek jelöli. Az új C verzió súlycsökkentést, paracord kábelt és 24 lépéses görgőt tartalmaz a különböző személyes preferenciák érdekében, valamint 3360 szenzorral kerültek felszerelésre.
Laptopokhoz és kisméretű PC-khez szánt, Kingston NV1-es NVMe SSD
Laptopokhoz, kisméretű (SFF) PC-khez ideális, nagy teljesítményű és kapacitású meghajtó. A Kingston NV1 Gen 3.0 x 4 NVMe PCIe egyoldalas SSD M.2 kialakítással hatékony teljesítményt nyújtó, ideális belépő szintű meghajtó laptopokhoz és kisméretű (SFF) PC-khez, kezdő NVMe-felhasználók számára.
Asustor Reseller Partner Program
Az ASUSTOR-ral közösen egy professzionális támogatói programot indítunk azoknak, akik elkötelezik magukat az ASUSTOR NAS népszerűsítése és értékesítése mellett. A program exkluzív, csak a JTC-nél érhető el.
Újdonság az FSP-től: Hydro GT PRO tápegységek
Ez az a táp, amivel a maximum teljesítményt ki tudod hozni a számítógépedből! A vadiúj FSP Hydro GT PRO két változatban, 850W és 1000W teljesítménnyel érkezett, amelyeket a 80 PLUS Gold minősítésnek megfelelő hatékonysággal állít elő. A legtöbb felhasználónak megfelelő alapot ad a modern rendszere táplálásához.
Keychron Q2 - a titok a részletekben rejlik
A Keychron Q2 alapvetően egyetlen 6063 alumínium tömbből CNC-vel esztergált barebone műalkotás, amelyet a neked megfelelő billentyű kupakokkal és kapcsolókkal tölthetsz fel. Azonban Double-shot OSA PBT billentyűsapkákkal és Gateron G Pro kapcsolókkal készre szerelve is megvásárolhatod. A teljesen testreszabható billentyűzet elkészítéséhez minden alkatrészt úgy terveztek, hogy könnyen szerelhető / cserélhető legyen, ezért minden kívánt összetevőt külön-külön testreszabhatsz és beállíthatsz.
Shuttle DH32U: izmos 4K teljesítmény 4 monitorra
Ez a nagy teljesítményű Tiger Lake-U platform alapú, small factor kategóriájú számítógép a miniatűr méreteket roppant figyelemre méltó számítási teljesítménnyel és gazdag csatlakozási lehetőséggel ötvözi. Ezzel alkalmas a változatos alkalmazásokhoz, amelyek többfeladatos feladatvégzést, multimédiás streamelést és termelékenységet igényelnek.
Xtrfy GP5 Litus a méretes egérpad
Növeld meg a játékteredet XL méretűre! Nagy sebességet lehetővé tevő szövet felület extra nagy méretben. Simább, mint valaha. Az Xtrfy egérpadok 5. generációját a könnyed játékra tervezték. Műalkotások, amelyek feldobják a környezetedet.
Találatok száma: 3196 « Előző 1 |2 |3 Következő »