Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Hírek
Megjelenési év Megjelenési hónap Rovat
 
Találatok száma: 2942 « Előző 2 |3 |4 Következő »
17 mm magas CPU hűtő Intelekhez
Az Intel processzorok hűtéséhez használhatod ezt az elegáns processzorhűtőt. A magassága mindösszesen 17 mm és egy 60 mm átmérőjű ventilátor dolgozik benne. A Thermaltake Engine 17 1U fémből készült - a lapátok és a bordázat is -, a kis formátumú számítógépekhez egy nagyszerű választás. A réz alapra épített hűtőmegoldás egy teljesen új kategória a processzorhűtésben. Exkluzív Thermaltake gyártmány.
Kingston Canvas memóriakártya család - Select, Go! és React
A Kingston legfrissebb memóriakártya családja a Canvas sorozat, amelyeket a HD és 4K filmek rögzítéséhez, valamint a nagyon nagy felbontású fotók készítéséhez alkottak. A család a felhasználói igényekhez igazodva háromféle változatban érhető el: Select, Go! és React néven. Nyugodt lehetsz, hogy a kameráddal megörökített emlékeid vagy az életed nagy kalandjai biztos helyre kerülnek. A Kingston Canvas memóriakártyák tartóssági teszten is átesnek, hogy nehéz körülmények között is megállják a helyüket.
Kipróbálható az Asustor ADM 3.3 Beta
Az Asustor ADM béta programban elérhetővé vált a következő verzió, az ADM 3.3. A frissítéssel fog bemutatkozni a Snapshot Center, amellyel még hatékonyabbá válik az adatok védelme. Kezeli a Btrfs köteteket, amelyeken könnyedén lehet állapotmentéseket készíteni és visszaállítani egy korábbi állapotot a teljesítmény csökkanése nélkül. Az új snapshot központba integrálásra kerülnek a meglévő iSCSI LUN mentések is és kombinálhatók, együtt kezelhetők a Btrfs pillanatképekkel.
Kisebb a költségvetésed, de attraktív házat keresel?
A mérsékelt költségvetéssel dolgozó számítógép építők és gamerek számára tervezte a Thermaltake a Versa H27 ház üvegablakos változatát. A Tempered Glass Edition oldalán egy erős, 4 mm-es üveglap engedi be a fényt a belső térbe. Kiváló bővíthetőség, egyszerű kábel elrendezési lehetőségekkel jellemzi. AIO folyadékhűtés építhető be és bőséges a lehetőség a ventilátorok elhelyezésére. A legfrissebb hardver elemek és felső kategóriás grafikus kártya is választhatók hozzá, de pénztakarékos PC is kihozható vele attraktív megjelenés mellett.
Az első ventilátor három független világító LED gyűrűvel
A Thermaltake Riing Trio LED RGB a világon az első hűtőventilátor, amelynek három darab, független LED világító gyűrűje van. A gyűrűkben összesen 30 db vezérelhető LED fényforrás található, 16 millió 800 ezer színválasztékkal. A Riing Trio két méretben készül: 12 cm és 14 cm. Beilleszthető a Thermaltake saját világítási rendszerébe, a TT RGB Plus-ba, így együttműködik a hangvezérelhető mobil alkalmazással is. Összehangolható a neves gyártó RGB fényrendszereivel, valamint a Razer Chroma Synapse 3-mal és az Amazon Alexa hangvezérelt szolgáltatásával. Az egyedi ventilátorlapátok folyamatos magas nyomású légáramlatot keltenek, a folyadékcsapágyazással együtt szolgálják az ultra csendes működést.
Thermaltake Toughpower Grand RGB Gold szinkronizálható fényeffektekkel
A 80 PLUS Gold hatékonyságot szolgáltató Toughpower Grand RGB Gold sorozat RGB Sync Edition változata 650W és 850W közötti teljesítmény tartományban készül. A beépített, szabadalmaztatott 256 színű Riing 14 cm-es RGB ventilátor ötféle fényeffektet tud. Saját fedélzeti memóriával rendelkezik. A fényimádók a kedvenc RGB-képes - például az ASUS, a GIGABYTE, az MSI, a BIOSTAR és az ASRock - alaplapjaival könnyen szinkronizálhatnak és egyedi RGB világításokat alkothatnak. A prémium komponensekből épített teljesen moduláris táp szinte néma. Fejlett funkcióival és esztétikus megjelenésével, valamint megbízható működésével a stílusos tápellátást keresőknek kielégítő választás.
Egy weboldal vagy blog indítása kódolás nélkül az ASUSTOR NAS-okon
Gyorsan szükséged van egy egyszerű weboldalra és nem tudod hol elhelyezni? Indítanál egy kisebb blogot és saját kiszolgálót keresel hozzá? Az ASUSTOR NAS-odon megoldhatod a hosztolást és lehet, hogy még kódolásra sem lesz szükséged az induláshoz. Az ASUSTOR segít Wordpress, Jomla vagy más CMS rendszerek telepítésében.
Ár-érték orientált Thermaltake Smart BX1
A 80 PLUS Bronz tanúsítványt 88% -os energiahatékonysággal hozó Smart BX1 sorozat 450W-750W modellekben kapható. A 120 mm-es hidraulikus csapágyventilátorral, japán kondenzátorokkal és más prémium komponensekkel szerelve stabil teljesítményt nyújt 40 ? hőmérséklet, csendes működés és megbízható teljesítmény mellett. A bőséges, ötéves garanciával a Smart BX1 képes kielégíteni a piacot, amelyen az ár-érték orientált felhasználók a legújabb funkciókkal rendelkező, új áramellátást keresik.
Magas színvonalú online UPS: FSP Custos 9X+
Intelligens online UPS, rack vagy torony formátumban, bármilyen közönséges irodai eszköz, vállalati szerver vagy komoly berendezés védelméhez. Valós kettős konverzió és kiváló, 0,9-es kimeneti arány. Elforgatható (áll - fekvő) LCD képernyő és programozható energiagazdálkodás a kimeneti konnektorokon. 50/60 Hz konverter mód, ECO üzem, EPO. Leállítás nélkül cserélhető akkumulátor.
Kingston 3D NAND SSD az átlag felhasználók számára
A Kingston első 3D NAND technológiával készült SSD meghajtója az A1000. Az átlagfelhasználók számára megfelelő tároló, például az ultravékony notebookjaikba vagy azokba a konfigurációikba, ahol limitált a mozgástér. A Kingston A1000 egyoldalas, M.2 2280 formátumú tároló, PCIe vezérlővel és NVMe protokollal. Kétszer gyorsabb a SATA SSD meghajtóknál és vagy hússzor fürgébb a merevlemezeknél. Kivételesen gyors reakcióidővel és ultra alacsony késleltetéssel válaszol a kihívásokra.
Találatok száma: 2942 « Előző 2 |3 |4 Következő »