Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Hírek
Megjelenési év Megjelenési hónap Rovat
 
Találatok száma: 2968 « Előző 2 |3 |4 Következő »
Thermaltake Commander C házak két 20 cm-es ARGB ventilátorral
A Commander C sorozat ATX méretű, közepes magasságú számítógépházakból áll. Temperált üveg oldallap engedi a betekintést a belső térbe. A hálós előlap mögött gyárilag beépített két darab 200 mm-es ARGB ledekkel megvilágított ventilátor nyűgözi le a szemlélődőt. Ennek a megvilágított front panelnek az a szerepe, a számítógépet felruházza a játék szellemiségével. Olyan dizájn elemekkel szerelték fel a klasszikus Thermaltake vázat, amellyel a gamerek széles körét megragadhatják. Hat különböző modell alkotja a családot.
SH370R8: 8. és 9. generációs Intel, high-end grafika és négy merevlemez
A Shuttle XPC SH370R8 barebone akár négy darab 3,5 collos merevlemez befogadására is képes, hatalmas tárolási potenciál rejlik benne. Magabiztosan ajánlhatod bármilyen felhasználáshoz, otthoni vagy kereskedelmi alkalmazásokhoz. Azonban ez a platform sokkal több, mint egy adattár, az alumínium dobozban egy igazi erőgép düböröghet. Lehet belőle csúcsminőségű játékgép, de ugyanígy egy olyan munkaállomás, amelyen intenzív grafikai feladatok és videófeldolgozás folyhat. Az éjfekete, szálcsiszolással díszített burkolat diszkréciót és stílust sugároz.
Kingston SSD adatszerverekhez
A Kingston adatközpontokhoz készített SSD meghajtói DC500 (Data Center 500) sorozatba tartoznak. A nagy teljesítményű meghajtók a legújabb 3D TLC NAND tárolókból épülnek fel, az olvasás centrikus vagy a vegyes (írás / olvasás) üzemmódú szerver feladatokhoz külön-külön változatban. Megfelelnek a Kingston szigorú szolgáltatásminőségi követelményeinek, hogy biztosítsák a kiszámítható véletlenszerű I/O teljesítményt és az alacsony késleltetést a széleskörű olvasási- és írási feladatok során. Növelni tudják az AI, a gépi tanulás, a big data elemzés, felhőszámítások, programvezérelt tárolás, adatbázis kezelés, az adatbázis kezelő alkalmazás és egyéb adattárolási feladatok hatékonyságát. A kapacitások 480GB-tól 3,84TB-ig érhető el.
Univerzális Thermaltake vízhűtés processzorokhoz
A megvadult CPU hőmérséklet megfékezéséhez egy magas hatékonyságú folyadékhűtő kiválasztásánál a vásárlók a könnyű, tiszta és alacsony karbantartási igényű megoldásokat keresik. Az új Thermaltake komplett, mindent tartalmazó csomagban érkező vízhűtői úgy kerültek kialakításra, hogy még felül is múlják a felhasználók igényeit. Egy egyszerűen megoldható processzorhűtő csere már lehetővé is teszi a nagyobb CPU védelmet és a jobb hűtési teljesítményt.
Készítettél már másolatot a felhőben tárolt adataidról?
Ha leáll egy felhős szolgáltatás, mondjuk a Google, akkor döbbenhetsz rá, milyen mértékű a függőséged a felhőben tárolt adataidhoz. Bár egy ilyen leállás nem hosszú idejű, a legtöbbször észre sem veszed, de minek kockáztatni? Készíts biztonsági másolatot a felhőben tárolt adataidról is! Az ASUSTOR NAS-on csak beállítás kérdése, a többi megy automatikusan.
Újdonság: DataTraveler SE9 facelift
Az egyik legnépszerűbb kivitel a Kingston pendrive kínálatából az SE9, illetve annak még USB 2.0-ás elődje. A meghajtó elég kicsi ahhoz, hogy mindig nálad lehessen egy darab. A fém burkolat nagyon sok mindent ki tud bírni és kupak sincs hozzá, így nincs mit elhagyni. Az SE9 egy rácfelvarráson esett át, az újdonságot DataTraveler SE9 G2 Premier néven találod.
Kíméld magad, mert megteheted
Az, hogy egeret használunk, nagyon fel sem tűnik, annyira megszoktuk már. Azonban az egér mozgatása a csuklódat és az alkarodat nagyon is igénybe veszi és ezt sajnos észre sem veszed. A Spire felmérése szerint hat emberből egynél biztosan káros elváltozásokat okoz a napi órákig tartó egérhasználat. Az ilyen panaszokra gyógyír egy ergonomikus egér, aminek a formája szokatlan, de a kéz természetes tartását segíti.
A Thermaltake 7. győzelme - dizájn és innováció díj
A Thermaltake termékek az idei iF Product Design Award díjazottak között! A gyártó a hűtés, a játékeszközök és a memória megoldások terén a gépépítők piacának kiemelkedő márkája. Három termékük is részesült abban a megtiszteltetésben, hogy a legjobb lehetett: a Thermaltake Level 20 TG Full Tower és az A500 Aluminum Tempered Glass Edition Mid Tower számítógépházak, valamint a Level 20 RGB Mechanical Gaming Keyboard. A Thermaltake immáron már hetedik alkalommal kapta meg e rangos díjat.
Kerüld el a véletlen veszteségeket az ADM Lomtárral!
Abba az irányba haladunk, hogy általános legyen mindenhol, az irodai munka során a fájlszervert használjuk a közös csapat munkához. Fájlokat töltünk fel, amelyeket a többiek azonnal elérhetnek. A csoport így egy fájlban, megosztva munkálkodik az Asustor NAS-on. A közös munka napfényes és kényelmes mindaddig, amíg meg nem történik egy baleset: valaki törli a közös munkafájlt. Backup nélkül hova kerül ez törölt fájl?
Világító memóriák: könnyen kitűnhetsz a tömegből
Thermaltake Pacific R1 Plus DDR4 Memory Lighting Kit az, amire szükséged van ehhez. Ez egy memória burkolat a DDR4 memóriamodulokra, a 4 foglalatos alaplapokhoz használhatod. 36 darab vezérelhető LED a szokásos 16,8 milliós színben pompázhat rajta. Szinkronizálhatod az alaplapoddal és a többi RGB fényforrásoddal a gépedben. Világítsd ki a RAM-okat is stílusosan!
Találatok száma: 2968 « Előző 2 |3 |4 Következő »