Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Hírek
Megjelenési év Megjelenési hónap Rovat
 
Találatok száma: 2925 « Előző 1 |2 |3 Következő »
Magas színvonalú online UPS: FSP Custos 9X+
Intelligens online UPS, rack vagy torony formátumban, bármilyen közönséges irodai eszköz, vállalati szerver vagy komoly berendezés védelméhez. Valós kettős konverzió és kiváló, 0,9-es kimeneti arány. Elforgatható (áll - fekvő) LCD képernyő és programozható energiagazdálkodás a kimeneti konnektorokon. 50/60 Hz konverter mód, ECO üzem, EPO. Leállítás nélkül cserélhető akkumulátor.
Seagate IronWolf Health Management az Asustorokon
A Seagate és az Asustor közös fejlesztésükkel támogatja, hogy minden eddiginél könnyebben monitorozhasd a NAS-ban dolgozó merevlemezeidet és továbbfejleszthesd a rendszer stabilitását. Az Seagate által kiadott új IronWolf Health Management szoftvere az Asustor ADM 3.2.2. verziójában már elérhető! Grafikonok állnak a felhasználók rendelkezésére, átlátható képet nyújtva a merevlemezek állapotáról, a terhelésükről és hőmérséklet elemzések a működésről. Folyamatos megfigyelés alatt tartva a tárolókat, kialakítható az Asustor NAS optimális teljesítménye és biztonságos működése.
Válaszd a HyperX professzionális egereket a játékhoz
Profi szinten művelheted a játékokat a HyperX Pulsefire család egereivel a kezed alatt. Három modellváltozatot kínálunk, mindegyik komoly csábítás, ha egy új beviteli eszközre vágysz. A Pulsefire Surge a legmagasabb szintű precizitást 360 fokban brilliáns RGB fényekkel veszi körbe. Elsőrangú FPS teljesítményt, pontosságot és stílust a Pulsefire FPS Pro játékos egerével éred el. Hajszálpontos célzást kínál a Pulsefire FPS gamer egér. Nézd meg közelebbről őket és biztosan kedvet kapsz hozzájuk!
IronKey D300S: új funkciók az erősebb védelemért
Az IronKey két új funkcióval bővítette a DT300 titkosított meghajtóit. Ezek a megoldások jelenleg az iparág vezető adatvédelmét tükrözik. A Kingston Digital a módosított USB meghajtókat új sorozatszámmal és vonalkóddal különbözteti meg és DT300S néven találod meg a kínálatunkban. Az IronKey D300 nemrégiben a Cyber Defense 2018 Global Awards elismerést nyerte el.
FSP teljesen moduláris táp Platinum hatásfokkal
Az FSP Hydro családjának moduláris kínálatát egészíti ki a Hydro PTM, amely 80 PLUS PLATINUM minősítéssel rendelkezik. A táp DC-DC modult tartalmaz, kimagaslóan jó összteljesítményre képes. A kiváló tulajdonságai az FDB ventilátornak és a válogatott Japán kondenzátoroknak is köszönhető. A megbízhatósága pedig az FSP-re jellemzően hibátlan lesz. A gyártó ügyelt a megfelelő kinézetre is, hogy a gamerek és az overlockerek se fanyaloghassanak.
A Kingston Technology az információbiztonság legsikeresebb innovátorai között
A Kingston Technology az iparágon belüli haladó szemléletet elismerő „Hot Company Data Loss Prevention” kategória győztese lett a Cyber Defense 2018 Global Awards-on. A Cyber Defense Magazine által létrehozott díj a kiber- és információbiztonság innovátorait ismeri el. A magazin összesen hat díjjal jutalmazta a vállalatot – köztük az IronKey™ D300 titkosított USB-meghajtó és UV500 SSD megoldásokért –, amivel a Kingston lett a legsikeresebb az idei díjprogramban jelölt több mint 3000 információbiztonsági cég közül.
A RAID Scrubbing segíti az adatok integritását
Az ASUSTOR új operációs rendszere, az ADM 3.2 számos újítást hozott. A funkciók sokasága között vannak kisebb-nagyobb volumenű megoldások, amelyek segítik a NAS mindennapos használatát, emelik a felhasználói élményt. A motorház alatti egyik ilyen szolgáltatás a RAID Scrubbing, amely felismeri és lehetőség szerint orvosolja a RAID 5 és RAID 6 tömbök hibáit. Mindenkinek érdemes rendszeresen használnia.
Fotók mentése egyetlen gombnyomással a telódról
Az Asustor NAS - mint minden más hálózati tároló - mára már sokkal több egy unalmas háttértárnál. A rengeteg izgalmas funkció közül, még ha tudod is, hogy létezik, akkor sem használsz olyanokat, amelyek egyszerűbbé tehetik a napjaidat. Itt egy kézenfekvő megoldás lementeni a telefonodról a képeidet a biztonságos NAS-ra.
Öntitkosító UV500 SSD-vel a laptop- és adattolvajok ellen
Az elhagyott vagy ellopott laptopok esetében sokszor az eszközön tárolt adatok elvesztése jóval nagyobb kárt jelent a tulajdonosnak, mint maga a hardver értéke. A vállalatok számára pedig különösen nagy a kockázat, hiszen az értékes üzleti információkkal vissza is élhetnek. A GDPR életbe lépésével még magasabbak lettek a tétek. A Kingston Digital szakértői az öntitkosító SSD-k, az UV500 használatát javasolják a szervezetek számára, mivel ezek a teljesítmény visszaesése nélkül gondoskodnak a rajtuk tárolt fájlok védelméről. A notebookhoz és asztali számítógépekhez is ideális, három formátumban (2,5", M.2 és mSATA) elérhető Kingston UV500 SSD a fontos adatok számára biztosítja a 256 bites hardveres titkosítást, valamint a TCG Opal 2.0 biztonsági menedzsment megoldást. A meghajtásról Marvell
Káprázatos RGB stílus lenyűgöző sebességgel
A HyperX Fury SSD egy lenyűgöző fénysávval rendelkezik, amellyel tovább gazdagítható a gépedben levő káprázatos RGB világítás. A Fury RGB SSD azok számára készült, akik a még gyorsabban szeretnék betölteni az alkalmazásaikat, miközben több LED világítással akarják trendibbé tenni a felszerelésüket. Az SSD 3D NAND technológiát tartalmaz, a hatékonyabb energiafelhasználás és tartósság érdekében. Magas írási és olvasási sebessége kielégíti a különféle felhasználói igényeket, a játékoktól kezdve a grafikai alkalmazásokig.
Találatok száma: 2925 « Előző 1 |2 |3 Következő »