Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Hírek
Megjelenési év Megjelenési hónap Rovat
 
Találatok száma: 2942 « Előző 1 |2 |3 Következő »
Limitált kiadás - HyperX Alloy Core RGB Gaming billentyűzet
A HyperX Alloy Core RGB megfizethető gaming billentyűzet. A teljes szélességben végigfutó RGB led fénycsík felett egy HyperX szignóval. Csendes és jól reagáló gombok természetesen anti-ghosting funkcióval. Öt zónára osztott háttérvilágítás szabadon beállítható színekkel. Fröccsenésálló. Tartós, tömör váz, hajlékony szövött kábel. Multimédia- és világítás vezérlő gombok. Billentyűzár.
Thermaltake TT RGB PLUS gaming rendszer
A Thermaltake a PC barkácsolás, a folyadékhűtések és a gaming eszközök szakértőjeként megalkotta az TT RGB PLUS világítási programot, amelyhez fejlesztett eszközöket egy intelligens központi programmal lehet beállítani és összehangolni a számítógépről vagy egy mobiltelefonról. Továbbá a rendszer számos működési paramétere figyelemmel kísérhető. A TT RGB PLUS rendszer a neves gamer gyártók termékeivel kompatibilis, mint például a Razer, a TEAMGROUP és a ViewSonic.
Megbízható és hordozható adattároló - Kingston DataTraveler 104
A Kingston DataTraveler 104 (DT104) USB 2.0 pendrive egy megfizethető, hordozható adattárolási megoldás a legtöbb felhasználó számára. Ez a megbízható és stílusos fekete meghajtó lesz a legmegfelelőbb tárolni és szállítani a napi dokumentumokat és multimédiákat. A csúszókás fedél kialakítás az USB csatlakozót biztonságosan magába rejti és persze kiküszöböli a kupak elvesztésének kellemetlenségét is. Az általános igényeknek megfelelő, 16 GB és 64 GB közötti kapacitásokban érhető el.
FSP 350 W táp - klasszikus ATX méret, 8 cm-es hátsó ventilátor és -5 V-os ág
A régebbi alaplapokhoz vagy a szerverekhez, illetve egyéb ipari felhasználáshoz kereshetsz olyan tápot, amelynek van még -5 V-os csatlakozója, hátoldalán működik a ventilátora és talán nem jön rosszul az a monitor táp kimenet sem a hátlapon. Az FSP350-60GHC (85) M mindezzel rendelkezik, 350 W-os, tipikusan 85 százalékos hatékonyság mellett szabványos ATX formátumú.
Megfizethető skálázhatóság: Coffe Lake mini kocka belépőszinten
Skálázhatóság és teljesítmény - megfizethetőbb, mint gondolnád. A Shuttle SH310R4 a belépőszinten képviseli a nyolcadik generációs Intel processzoros mini számítógépeket. Rendelkezésedre állhat 6 mag, 12 feldolgozószál közösen az integrált grafikus vezérlővel. Az SH310R4 a 4K-s munkafolyamatokhoz elvárt többlet teljesítménnyel bír. Választható a HDMI, DP vagy VGA kimenet, a felhasználó élvezheti a kétmonitoros üzemmód előnyeit. A látszat ellenére belül elég hely lakozik 32 GB DDR4 memória, gyors M.2 SSD és egy kövér grafikus kártya, továbbá három háttértároló számára. A tökéletes egyediség eléréséért a ház előlapja tetszés szerint díszíthető.
IronKey D300SM: menedzselhető változat
Az egyedi sorozatszámmal és a könnyebb beazonosítást segítő vonalkóddal feljavított Iron Key D300S menedzselhető változatban is készül: D300SM. Az Ironkey EMS rendszeréből kezelhető meghajtók a DataLocker SafeConsole megoldásával is együttműködnek. A rendszergazda egy központi helyről tud akár több ezer, a rendszerbe felvett meghajtót nyilvántartani, beállítani és a felhasználók számára engedélyezni.
HyperX AMP külső USB hangkártya
A HyperX AMP egy külön szoftvert nem igénylő USB hangeszköz, amelyet bármilyen vezetékes sztereó fejhallgatóval vagy gaming fejszettel használhatsz a jobb hangminőség elérésének érdekében. A játékosok számára került kifejlesztésre, hogy feljavíthassák a sztereó hangzásukat, kiegészítve a 7.1 térhatás lehetőségével és egy fejlett mikrofon zajszűréssel.
PCIe bővítőkártya 2 db M.2 SSD-hez, hűtőbordákkal
Raidsonic ICY BOX bővítőkártyájával 2 db M.2 SSD-t tehetsz olyan gépbe, ahol az M.2 aljzat hiánya miatt erre egyébként nem lenne lehetőséged. Egyik aljzat SATA, a másik aljzat PCIe (NVMe) csatlakozós SSD-t fogad. Az IB-PCI215M2-HSL kártya alacsony építésű, de mindkét profilú hátlap jár hozzá. Továbbá, az SSD-k megfelelő hűtéséhez még hűtőbordákat is kapsz a kártya mellé.
TT RGB PLUS együttműködés a Razerrel, a TEAMGROUP-pal és a ViewSonic-kal
A Thermaltake a PC barkácsolás, a folyadékhűtések és gaming eszközök szakértőjeként a Razer Inc., a TEAMGROUP Inc. és ViewSonic Corp cégekkel kötött új együttműködéseket jelentett be. A jól ismert TT RGB PLUS program és a mögötte levő szabadalmaztatott RGB világítási rendszerének kompatibilitási listájához csatlakozott a három gyártó a termékeivel.
Megbízható Compact Flash kártya a profik számára
Személyre szabottan a professzionális fényképészek és videósok számára tervezett Compact Flash kártya, amely kiszolgálja a legmagasabb sebesség igényeket. Tárhely, teljesítmény és megbízhatóság centrikus. A Kingston Canvas család CF változata a Kingston Canvas Focus, 128 GB és 256 GB méretben. UDMA 7 osztályú, elérhető vele a 150 MB/s olvasási- és a 130 MB/s írási sebesség. A profi minőségű videókhoz garantált VPG 65 teljesítmény.
Találatok száma: 2942 « Előző 1 |2 |3 Következő »