Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Bemutatkozunk

Cégünk, a JTC, összeszokott, dinamikusan fejlődő csapat a hazai pályán. Alakulásunk, vagyis 1991 óta kisebb-nagyobb átalakulásokkal, de folyamatosan jelen vagyunk a magyar számítástechnikai piacon. Számítástechnikai alkatrészek, mobil eszközök, gamer termékek, háztartási- és szórakoztató elektronikai eszközök forgalmazásával foglalkozunk. Tevékenységi körünkből adódóan partnereink főként számítástechnikai viszonteladók, számítógép-forgalmazók és -építők. Legfontosabb célkitűzésünk elérni azt, hogy üzleti partnereink megbízható, stabil háttérként számítsanak ránk. Számunkra az az igazi értékmérő, ha vásárlóink stabil beszerzési forrásnak tartanak minket, ha tökéletesen elégedettek termékeinkkel és szolgáltatásainkkal.

Ismerd meg viszonteladói Partner Programunkat!

JTC partner program

 

Cégadatok:
Telephelyünk (árukiadás és -átvétel): 1033 Budapest, Szőlőkert utca 4/b.
Székhelyünk (csak adminisztráció): 1112 Budapest, Törcsvár utca 44/a.
Adószámunk: 23078985-2-43
EU-s adószámunk: HU23078985
Cégjegyzékszámunk: 01-09-951935
Bankszámla számunk (HUF): 10300002-10534269-49020012
Cégjegyzésre jogosult: Jakab Elemér, ügyvezető

 

Egy kis történelem

A nagy informatikai cégek egy része egy garázsból indult el. A JTC történetében ez a "garázs" egy kis lakás volt Budapesten, a József körúton. Az 1991-ben megalakult Juventus Team egészen 1995-ig ott működött. Az első székhelyet 1995-re nőtte ki a vállalkozás: a Stefánia úton egy nagyobb lakás jelezte a fejlődést. Aztán az üzlet pörögni kezdett és egy esztendővel később már a zuglói Róna utcában egy irodaházban fogadhatta egyre bővülő ügyfélkörét a Juventus csapata. Az évtized végén újabb, nagyobb és még professzionálisabb, saját parkolóval és raktárakkal rendelkező környezetben folytatódott a történet.

Mérföldkőnek számított a 2002-es esztendő is. Ekkor újítottuk meg vállalati website-unkat. A frissítés nyomán egy szebb, megnövelt teljesítményű oldalon keresztül érhették el szolgáltatásainkat ügyfeleink. Az új site több funkcióval bővült és biztosította a fejlesztés további lehetőségeit is. "Súlypontáthelyezés" - 2005 őszén ezzel a szóval adtuk hírül, hogy a pesti oldalról Budára a Szőlőkert utcába költöztünk. Azóta is ott, egy nagy parkolóval és hatalmas raktárral rendelkező, jól megközelíthető telephelyen szolgáljuk ki partnereinket. A cég ekkortól Juventus Team Computer Kft. néven működik. Az új vállalatban egyesült az értékesítést folytató Juventus Team, illetve a beszerzési feladatokat ellátó Juventus Computer.

A számítástechnikában tapasztalható éles verseny miatt a piacon csak a folyamatosan megújulni képes cég maradhat talpon. 2008-ban elkészült új honlapunk ezt a megújulást tükrözte és azóta is tartjuk a lépést a technológiai és piaci elvárásoknak megfelelő új internetes webáruházzal, automatizált munkafolyamatokkal. Erőfeszítéseink eredményekén csaknem 1500 aktív magyarországi viszonteladóval vagyunk stabil partneri kapcsolatban. Megalakulásunk óta évről évre növelni tudjuk eladásainkat, saját tőkénk mellé hitelre sosem volt szükségünk, nyereségünk nagyobbik részét pedig folyamatosan visszaforgatjuk a cégbe. Ezeknek köszönhetően jutottunk el az egérlyuk nagyságú, bérelt irodahelyiségtől a nagyáruházaknak is becsületére váló telephelyig, az egyszerű számlatömbtől az ISO 9000 minősítésű ügyviteli rendszerig, az ikervonaltól az ISDN30 telefonközpontig.

Ma már JTC Kft néven üzemelünk és tennivalónk még mindig bőven van: azon dolgozunk, hogy szolgáltatásainkban továbbra is különbek legyünk versenytársainknál, megteremtve ezzel a nagykereskedelem olyan módját, amelyre eddig Magyarországon kevés példa akadt. Az elmúlt évtizedekben összekovácsolódott, tapasztalt és megbízható munkatársaink különleges kapcsolatot építettek ki a viszonteladókkal. Kollegáink a gyors és pontos kiszolgáláson túl a vásárlók elégedettségét, valamint a zökkenőmentes, hosszú távú, gyümölcsöző üzleti kapcsolatok kiépítését és ápolását is szem előtt tartják. Természetesen ehhez szükségünk van a Te véleményedre, észrevételeidre, tanácsaidra is, amelyek segíthetnek abban, hogy kapcsolatunk még jobbá, még kellemesebbé váljon.

Ha szeretnéd megosztani velünk gondolataidat, várjuk jelentkezésedet: a meghallgatjuk@jtc.hu címen