Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Kínálatunk
 

Kínálatunkban szerepel minden, ami a számítógép megépítéséhez szükséges, ezen kívül nagy hangsúlyt fektetünk napjaink legmenőbb "gamer" termékeinek naprakész kínálatára. A JTC mindig is híres volt arról, hogy csak megbízható, biztos forrásból érkező termékeket forgalmaz. Mielőtt új terméket vennénk fel palettánkra, azt csak egy minőségi teszt után tesszük meg, megóvva mind partnereinket, mind magunkat a nem megfelelő minőségű áruk okozta kellemetlenségektől. Ha egy termék minősége jelentősen romlik, annak forgalmazását azonnal beszüntetjük, helyette azonos árkategóriájú, de megbízható alkatrészt keresünk.

 

Közvetlen disztribúcióink

Kingston

A kaliforniai cég a világ legnagyobb független memória modul gyártója, több mint 2000 termékkel, így több mint 10000 féle rendszert képes támogatni. Memória moduljai a legmegbízhatóbbak közé tartoznak, világszerte a legmagasabb minőségi szintet képviselik. A memória modulokra biztosított élettartam garancia önmagáért beszél.
Kínálatunkban a Kingston branded (rendszer specifikus) memóriák, ValueRAM és HyperX modulok mellett a különböző flashmemóriák (memóriakártyák, illetve USB pendrive-ok) és a legkorszerűbb SSD meghajtók is megtalálhatóak, így minden egyedi igényre létezik megoldásunk.
A Kingston egy másik nagy szegmensben, a flash memória termékek piacán is hosszú évek óta piacvezető és talán a legnépszerűbb Magyarországon. Memória kártyái, pendrive-jai és SSD meghajtói a piac minden igényét lefedik, legyen az vállalati vagy fogyasztói igény.  

 

FSP

Az FSP csoport a világ egyik legnagyobb, tápegységeket, szünetmenteseket gyártó és szállító vállalata. Az 1993 -ban alapított taivani érdekeltségű cég ezt az előkelő helyezést a háttérben nagyszerűen teljesítő menedzsment csapatnak köszönheti, amely kiváló minőségű termékeivel az évek során vezető pozíciót szerzet magának a piacon. Főbb termékeik ipari tápegységek, ODM és OEM tápegységek, LCD TV-k tápellátó egységei, szünetmentes áramforrások és notebook adapterek, amelyek a legmagasabb szintű minősítésekkel rendelkeznek. A szünetmentes tápegységek piacán is meghatározó gyártó a belépő szintű termékektől kezdve a legmagasabb elvárásoknak megfelelő Galleon termékcsaládig minden felmerülő igényre kínál megfelelő megoldást.

 

Thermaltake és Tt eSPORTS

A tajvani Thermaltake a világ egyik legnépszerűbb gamer márkája. A modderek kedvence. Széles termékpalettáján házak, hűtőmegoldások, tápegységek és sok-sok más periféria és kiegészítő megtalálható.

 

THERMALRIGHT

2001 óta a processzorhűtők piacának megkerülhetetlen szereplője. Széles termékpalettájának köszönhetően mind az Intel, mind az AMD fanatikusok körében nagy népszerűségnek örvend. Mára hazánkban is a legkeresettebb hűtőmegoldások egyike. Termékpalettája már tápegységekkel is bővült.

 

STEELSERIES

A beviteli eszközeiről ismert cég elsősorban prémium minőségű egérpadjaival szerzett hírnevet magának, de az egerek és billentyűzetek széles választéka mellett bőséges fejhallgató kínálatot is biztosít az igényes megoldások kedvelőinek. A profi gamerek körében az egyik legkedveltebb gyártó évek óta.

 

SEASONIC

A tápok csúcsa. Kizárólag prémium minőségű tápegységei a kategória legfelsőbb szintjére vannak pozícionálva, de mégis még megfizethető árszinten.

 

Keychron

A mechanikus billentyűzetek császára. Gamereknek szánt modelljei is elérhetőek magyar kiaosztással!

 

LAMZU

A csúcsegér.

 

VARMILO

Magyar kiosztású, különleges minőségű mechanikus billentyűzetek.

 

ARTISAN

Nem mi mondjuk, hanem a gamer társadalom, hogy a Japánban gyártódó ARTISAN az egérpadok legeslegteteje.

 

VXE/VXN

Profi gamerek által fejlesztett olyan extra minőségű egér, melyet úgy konstruáltak meg, hogy mindent tudjon, amit a "nagyok", de vékonyabb pénztárcájú vevőknek is elérhető legyen a magas minőség.

 

Shuttle Inc.

A Shuttle cég teljeskörű magyarországi disztribútoraként egy olyan termékcsalád képviseletét látjuk el, amelynek ár - teljesítmény aránya kiemelkedő. Árukínálatunkban a Shuttle speciális alumínium mini-PC "barebone-ok" teljes kínálata megtalálható. Ráadásul ezen termékeinkre a piacon egyedülálló, 2 éves azonnali cseregaranciát is vállalunk!
A Shuttle Inc. 1983-ban alakult, tajvani székhelyű cég. A föld összes kontinensére szállítja termékeit, amit mindig a legfrissebb technológiával készít. Régebben kimagasló megbízhatóságú alaplapjairól volt híres, napjainkban pedig az elsősorban üzleti felhasználásra szánt mini PC és All-In-One PC megoldásairól ismert. Mindig kiforrott, megbízható minőségű termékeket gyártanak. A termékek minőségéről a több millió elégedett felhasználón kívül, a nemzetközi szaklapok is említést tesznek, sőt több díjjal is jutalmazzák.

 

RAIDSONIC

Az 1999-ben, Hamburgban alapított Raidsonic GMBH néhány esztendő alatt sikerrel küzdötte fel magát a legnépszerűbb PC kiegészítő gyártók sorába. Külső házaik, kártyaolvasóik, beépítő kereteik keresett termékeknek számítanak a hazai piacon. Sikerüket a fogyasztói igényekre adott változatos megoldásoknak és a termékekben alkalmazott innovatív technológiáknak köszönhetik.

 

Spire

Az Egyesült Államok-beli cég 16 éves múltra tekint vissza és mostanra már piacvezető márka. Főleg hűtő eszközei révén lett elismert, de méltán híres például PC házairól is. A Spire elsődleges célja, hogy széles termékpalettájával és innovatív megoldásaival minél stabilabb és megbízhatóbb partner lehessen a számítástechnikai eszközök piacán.

 

Kiemelt forgalmazóként elérhető márkák

ASUStek

Az ASUS, amely a világ egyik legjobb kutatási-fejlesztési gárdájával rendelkező cége, termékei első osztályú minőségéről és újító technológiáiról ismert. Mint a 3C (computers, communications és consumer elektronics, azaz számítástechnika, távközlés, szórakoztató elektronika) megoldások vezető gyártója, az ASUS teljeskörű termékskálával vesz részt a számítástechnikai piacon.
Az innovációra és a minőségi termékek gyártása iránt elkötelezett ASUS csaknem 2200 előkelő díjat nyert 2006-ban, azaz naponta átlagosan több, mint 5 díjat zsebelt be. A BusinessWeek kilenc egymást követő évben az "InfoTech 100" közé sorolta az ASUS-t.

 

D-Link

Ki ne ismerné a D-Link szélessávú vezetékes és vezeték nélküli eszközeit, modemjeit vagy switch-ei széles palettáját? Termékeik minden internettel rendelkező otthonban, kis és nagy irodai hálózatban megtalálhatók.

 

Microsoft OEM

A redmondi számítástechnikai mamutcéget valószínűleg senkinek sem kell bővebben bemutatni. A Microsoft OEM termékek kiemelt forgalmazójaként a cégre jellemző szoftverek teljes választéka szerepel kínálatunkban.

 

Acer

Az Acer 2006-ban ünnepelte 30. évét az IT-ipar történelmében. Három évtized a gyorsan változó piacon megmutatta, hogy az Acer jó irányba haladt. Kutatásra és fejlesztésre fókuszáló hosszú távú stratégiája és marketing-fejlesztései megadták a kellő alapokat, és olyan vállalattá tették az Acert, amely kész szembenézni a jövő kihívásaival.
Az 1976-ban alapított Acer a világ első négy PC-eladója közt található, az EMEA régióban pedig a második helyen áll. 2000-ben az Acer leválasztotta a gyártói üzletágat, hogy erőforrásait jobban összpontosíthassa a technológiailag fejlett, felhasználóbarát megoldások kifejlesztésére. A termékcsaládok értékesítésének sajátos marketingtevékenységgel történő támogatása, azaz a viszonteladói csatornák használata lehetővé tette, hogy az Acer világszerte kiváló eredményeket érjen el.

 

APC

Az American Power Conversion 1981 márciusában jött létre, alapítója a Massachusetts Institute of Technology-nál dolgozó három villamosmérnök volt.
Eleinte a napenergia hasznosításával foglalkoztak, azonban az állami támogatások egyre inkább szűkülni kezdtek, ezért az APC az áramvédelem témakörére kezdett összpontosítani, és 1984-ben megjelentette első szünetmentes tápegységét, a 750-es jelzésű típust.
Napjainkban az APC iparágának vezető szereplője lett, világszerte több mint 5000 embert foglalkoztat, és szerepel az a Fortune 1000, a Forbes 500, a Nasdaq 100 és az S&P 500 listáján is.

 

Canon

Tavaly ünnepelte 75. születésnapját a méltán híres Canon. Az 1937-ben alapított cég akkoriban még csak kamerák gyártásával foglalkozott. Azóta nemzetközi nagyvállalattá nőtte ki magát. Ez köszönhető többek között a cég filozófiájának is, a kyosei -nek. Eszerint "minden ember, függetlenül a bőre színétől, vallásától és kultúrájától, együtt él és dolgozik harmóniában - a jövőért". Mára a Canon egyike a világ legnagyobb gyártóinak a nyomtató, a digitális fényképező gép, és az optikai beviteli eszközök területén.

 

EPSON

Az Epson elsőként SEIKO csoport néven gyártott olyan órákat, amelyek mechanikus és elektronikus technológiát egyaránt tartalmaztak. Az 1964-es tokiói olimpia hivatalos időmérője volt. A termékkínálat bővítését követően 1968-ban forgalomba hozta elektronikus nyomtatóját, az EP-101-et. Az Epson neve tulajdonképpen az EP-101 márkanév és az angol 'son' (fiú) szó összevonásából ered..

 

MSI

Ugye senkinek sem kell bemutatnunk a Micro-Star Internationalt?
Az 1986 augusztusában alapított MSI az alaplapok, grafikus kártyák, kibővítők, szerverek/munkaállomások, barebone-ok, kommunikációs eszközök és noteszgépek tervezésének és gyártásának nagy szakértője. Benne van a világ legjobb 3 alaplap- és legjobb 5 szerver gyártója közt.

 

Sapphire

Már több mint 15 éve szállít a piacra kezelhető és technikailag kiforrott termékeket a Sapphire. Eközben töretlenül igyekszik elérni minden egyes terméknél a lehető legmagasabb minőséget. Biztosak lehetünk abban, hogy minden, a Sapphire gyártósorairól lekerülő termék ISO9001 és ISO14001 minősítésű, ami garantálja a legjobb minőséget.
A Sapphire a legfőbb AMD (ATI) grafikus kártyaszállító a világon. Az AMD (ATI) videokártyák legteljesebb választékát tervezi, szereli és terjeszti világszerte. Minden AMD (ATI) kártya terve szigorú tervrajzvizsgálaton megy keresztül mérnökeik révén, ezáltal garantálva az eredeti AMD (ATI) kártyák megszokott, minőségi arculatát.

 

Supermicro

A Supermicro High-End alaplapjaival és szervereivel már régen meghódította a világot, és minden bizonnyal vásárlóinknak sem fog csalódást okozni. Termékeik között a belépőszintű számítógépektől a legnagyobb hálózatok kiszolgálására szánt Multi-Processzoros szerverekig mindenki megtalálhatja a neki megfelelő konfigurációt.
A palettánkon szereplő szervereket két fő csoportra oszthatjuk. A Rack-be szerelhető, illetve az asztali konfigurációkra. Szállítási határidejük legfeljebb 2-3 hét, ami igazán nem mondható soknak, ismerve a szerveralkatrészek beszerzési idejét.

 

HP

A HP termékeit nem kell bemutatni senkinek. Kiváló minőségű nyomtatóival, szkennereivel, adattárolóival rég elnyerte a számítógépes társadalom elismerését. Palettánkon megtalálható a legkisebb otthoni nyomtatótól, a legnagyobb hálózati, multifunkciós lézernyomtatóig az összes termékük.

 

Samsung

A másik nagy koreai gyártó, amely sok szaklap és statisztika szerint a világ egyik vezető monitorgyártója. Különböző kijelzői mellett optikai tárolóeszközei is megtalálhatók kínálatunkban. LCD és LED-es megjelenítői között a kezdő, a haladó és a professzionális felhasználó is megtalálhatja a számára legmegfelelőbb modellt.