Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Gépvarázsló
A számítógép célja


A választható géptípusok teljesítménye az adott feladathoz igazodik, azaz például játék célra szánt konfiguráció erősebb grafikai teljesítménnyel rendelkezik majd.
A választott kategória opcionális elemei:
A számítógép célja:
Itt tudod kiválasztani, hogy milyen területen (körülmények közt) kell a számítógépnek helyt állnia. Például játék célra szánt konfiguráció erősebb grafikai teljesítménnyel rendelkezik, míg irodai vagy kiadványszekeztő konfiguráció választása esetén, főleg a stabil, kevésbé teljesítmény orientált alkatrészek dominálnak. Az opcionális elemek segítenek a választott típus kiegészítésében, bővítésében. Az itt kiválasztott gép kategória nagyban befolyásolja a végleges konfiguráció tartalmát és így a teljesítményét, kinézetét is.
 
Ármeghatározás
Maximum NETTÓ ár:
Maximum BRUTTÓ ár:
A Gépvarázsló a megadott ár alapján választja ki a konfiguráció elemeit. Az ár megjelölése nélkül választhatod különleges ajánlatainkat.
Ármeghatározás:
Ezen a ponton tudod meghatározni, hogy a Gépvarázsló meddig „nyújtózkodjon”. Itt pontosan megadhatod, a maximális Nettó vagy Bruttó, konfigurációra fordítandó összeget. Vagy: kiválaszthatod Különleges ajánlatunkat, ami a legkedvezőbb áron kínálja az általad kiválasztott gép kategóriát.
 
Ár - Minőség skála:
     
A skála segítségével állítsd be, hogy a konfiguráció teljesítménye vagy minősége fontosabb a számodra. Nagyobb teljesítmény olcsóbb, de gyorsabb alkatrészeket, jobb minőség választása pedig, drágább, de esetleg kisebb teljesítményű komponenseket eredményez.
 
Ár - Minőség skála:
A skála segítségével beállíthatod, hogy a konfiguráció teljesítménye vagy minősége fontosabb Számodra. Ennek megfelelően:
Olcsóbb – teljesítményorientált konfiguráció.
Márkás – stabil és megbízható géptípust eredményez.
Közepes – mindennapi használatra, jó ár-teljesítmény.