Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Akarsz egy Shuttle barebonet-t féláron?
Akarsz egy Shuttle barebonet-t féláron?
2017.10.03.

Most szert tehetsz egy Shuttle demo modellre 50% árkedvezménnyel. Próbáld ki a legújabb XCP modellek egyikét akciós áron! Bármelyiket választhatod a nagyszerű négyesből: Shuttle XC60J, XH110G, SZ270R8 vagy DH270. Ha regisztrált Shuttle viszonteladó vagy, akkor a gyártó visszatéríti a barebone árának a felét. Mutatjuk, hogyan.

Az elmúlt időszakban teljesen megújult a Shuttle mini barebone választéka. Minden modellcsaládból friss hardverek érkeztek, érdemes lenne kipróbálnod őket. A gyártó ebben szeretne a segítségedre lenni azzal, hogy az általad kiválasztott demo modellt féláron szerezheted meg, ha követed az alábbi lépéseket.

A promóció csak a Shuttle hivatalos viszonteladóinak szól és a 2017. november 30.-ig beszerzett barebone-ra lehet igénybe venni a visszatérítést. Ehhez a Shuttle weboldalán kell a Shuttle reseller státuszt megszerezni ezen a linken keresztül.

Két út van előtted. Az első, hogy az egyébként is megvásárolt Shuttle XPC termékre utólag szerzed meg a visszatérítést. Ez esetben - ha még nem vagy Shuttle reseller -, akkor az akció végéig bármikor regisztrálhatsz, majd a regisztráció elfogadását követően igényelheted a visszatérítést.

A második lehetőség, hogy kimondottan csak az akció miatt szereznél be egy demo gépet. Akkor előbb mindenképpen túl kell esned a sikeres regisztráción, majd megvásárolni a kiválasztott barepbone-t.

A visszatérítés igényléséhez a vásárlást követően be kell jelentkezned a Reseller fiókodba a Shuttle oldalán és a vásárlásról szóló számlát fel kell töltened, legkésőbb 2017. december 15-ig. A számlán a teljesítési időnek viszont 2017. november 30. előttinek kell lennie! Tehát nem jó a decemberi számla és csak a belföldi értékesítésekre szól a lehetőség.

Fontos tudnod, hogy az akcióban a gyártó fogja a visszatérítést elbírálni és teljesíteni, utólag. A vásárláskor a számlán a termék teljes ára fog szerepelni és ezt is kell kifizetned, a visszatérítést vásárláskor nem tudjuk levonni. Egy viszonteladó egy barebone-ra kérheti a visszatérítést. A promóció a rendelkezésre álló készlet erejéig érvényes. A visszatérítés összege maximálva van minden modellre és a gyártó euróban számítja ki (például az XC60J modellre a visszatérítés legfeljebb 84 Euro).