Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
XML API támogatói program

Csatlakoztasd a webáruházad XML API-n keresztül hozzánk és hat hónapig pénzvisszatérítéssel támogatjuk az indulásod!

A program új és meglévő webáruházak számára is elérhető most kialakítandó, új XML csatlakozás esetén.

 

Válj sikeres e-kereskedővé!

A webáruház egyik alappillére a naprakész terméklista. Aktuális árak, aktuális készlet, megfelelő termékadatok. A webáruház termékadatokkal való folyamatos feltöltése, az adatok aktualizálása a legnagyobb feladat és sok-sok munka. Enélkül nem lehetsz sikeres.

 

Automatizálj!

A kézi adatrögzítés helyett a termékadatokat elektronikus kapcsolaton keresztül át tudjuk adni a webátuházadnak egy úgynevezett XML csatolón keresztül. Így készletfrissítés, az árfrissítés automatikusan megtörténik, a termékfotók és a termékleírások kézi beavatkozás nélkül frissülnek az adatbázisodban. Az új termékek is hamar felkerülnek

 

XML API

Az XML kapcsolat létrehozásához az XML API-t implementálni kell a webáruházadban. Az XML csatolót vagy a szoftverfejlesztőd készíti el vagy egy már kész rendszert használsz. Az egyik ilyen kész rendszer a Connestic, amely a hazai piacon az egyik legnépszerűbb megoldás. Egyedi webáruházhoz vagy bérelhető webáruházakhoz (UNAS és Shoprenter) is használható. A mi oldalunkról az XML kapcsolatod aktiválásához egy gyors regisztráció szükséges csupán.

 

Támogatunk az indulásban!

Az első lépések megtétele igényli a legnagyobb támogatást, hogy merj elindulni. Csatlakozz hozzánk XML API-n keresztül és az indulást követő

fél éven keresztül a Connestic BASIC díját átvállaljuk tőled

ha a havi rendeléseid összege eléri a nettó 500 000 Ft-ot!

 

Ha nincs még webáruházad, ez sem akadály, mert vagy az UNAS-nál (Connestic API) vagy a Shoprenternél (Linkio API) bérelhető konstrukcióval olcsón juthatsz profi, folyamatosan fejlesztett megoldáshoz. Használd az XML API kapcsolatunkat az UNAS vagy a Shoprenter webáruházzal és az

UNAS PRÉMIUM 5000 webáruház vagy a Shoprenter BASIC havi díját az első hat hónapban szintén mi álljuk!

ha a havi rendeléseid összege eléri a nettó 500 000 Ft-ot!

 

Mit kell tenned az XML API csatlakozáshoz?

  Válj regisztrált viszonteladónkká: Viszonteladóként regisztrálok

  Kérd tőlünk emailen az XML kapcsolat beállítását

  A tőlünk kapott paraméterekkel állítsd be a Connestic szolgáltatást, illetve indítsd el az Unas (Connestic API) vagy a Shoprenter (Linkio API) áruházadat!

 

Ha az XML kapcsolat igénylésekor jelzed, hogy Connestic-en vagy Linkio-n keresztül kapcsolódsz, akkor a kapcsolat élesítését követően részt vehetsz a hat havi támogató kampányunkban. A Connestic BASIC, az UNAS PRÉMIUM 5000 csomag vagy a Shoprenter BASIC csomag havi díjainak összegét az első 6 hónapban minden olyan hónapra vonatkozó mi átvállaljuk és a következő vásárlásaidból jóváírjuk, mely hónapokban a vásárlásod nettó összértéke eléri az 500 ezer Ft-ot. A támogatást már meglévő webáruházhoz is, de új XML API csatlakozáshoz igényelheted.

Inkább már egy adatokkal feltöltött áruházzal indítanál?

A Shoprenter a Linkio API-val a JTC-hez kapcsolt, termékadatokkal teljesen feltöltött és szakértők által beállított webáruházat ad át neked egy igen kedvezményes csomagban. A webáruház kulcsrakész lesz, minden általad igényelt beállítást és design módosítást elvégeznek. Ennek a profi webáruháznak az elkészítési díja JTC kedvezménnyel nettó 340.000 Ft.

Ismerd meg a Shoprenter JTC áruházat: Shoprenter JTC Partner Bolt