Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Akcióink
Barkácsgépek

Ha szeretnél csatlakozni a hétvégén a ház körül szorgoskodók nagy csapatához vagy csak a vasárnap hajnali flexelést szeretnéd kipróbálni, akkora te pályád a Barkácsgép kategória.

A sarokcsiszoló mellé sokféle nagyszerű gépet szerezhetsz még be az otthoni szakipari munkákhoz. Állj neki bátran a munkának, profi szakembert úgy is lehetetlen találni mostanában.

A barkácsgépeinket a Háztartás termékcsoportban találod a Barkácsgép menüpontban.

Megvédjük az üzleti információidat

Több okból is fontos lenne a gyakorlatban a titkosított meghajtók használata: az érzékeny vállalati adatok biztonságban tartása, az ügyfél információk védelme a GDPR-nek megfelelően és természetesen az adatvesztéssel együtt járó pénz, idő és hírnév veszteség elkerülése.

A titkosított USB eszközök használata megakadályozza az adatok kiszivárgását. A Kingston titkosított flash meghajtóit a szervezet igényeihez szabhatod.

Válaszd ki a szükséges funkciókat (védelem szintje, előírások a nyilvántartáshoz, azonosítás, távoli menedzselhetőség, stb.), méretet és ezek alapján megtalálod a legmegfelelőbb Kingston adathordozót.

Ne kelljen máshová is menned

Feltöltöttük friss termékekkel a Háztartási eszköz kategóriánkat, ezernél is több érdekes eszközt találsz itt. Így nálunk, egy helyen szerezheted be a napi számítástechnikát, plusz, ami még az irodába, otthonra vagy épp egy ügyfelednek kell.

Elsőre nem is látszik, de van okostelefonról irányítható robotporszívónk is. De valójában kár is a felsorolással próbálkozni, mert a gyümölcsaszalótól kezdődően, a mini grilleken át mindenféle háztartási kisgép bekerült a kategóriába.

Válaszd ki a Háztartás – Háztartási eszköz menüpontunkat a weboldalunkon és Fő tulajdonság legördülő listával szelektálhatsz a terméközönből. Bízunk benne, hogy találsz nálunk kedvedre valót.

Intel által hitelesített szerver memóriák

A Kingston szorosan együttműködik az Intel platform és adatközpont csapataival, hogy támogatni tudja az Intel alapokon megjelenő új szerver memória technológiákat. Ez a munka jellemzően egy-két évvel az új rendszer piacra lépése előtt elkezdődik, rögtön azután, hogy a Kingston hozzáférhet az Intel referencia alaplapjaihoz és processzoraihoz a memória prototípusok teszteléséhez.

2005 májusa óta rendelkezik a Kingston olyan szerver memóriákkal, amelyek az Intel szerverekre minősítettek.

A Kingston a világ legjobb félvezető beszállítóitól szerzi be a legfrissebb memória technológiákat. A sokoldalú ellátási bázis a Kingston vásárlói számára egységes, állandó szerver memória forrást biztosít.

Nagyon fontos a megfelelő memória kiválasztása a szerver számára. A Kingston szerver memóriákat úgy tervezték, hogy rendkívül megbízhatók legyenek és csökkentsék az üzemeltetési költségeket. Vásárolj szerver márka vagy specifikáció szerint!

FSP szünetmentes család, a kicsitől a nagyig

A fontos adataid elvesztését vagy a meghibásodott alkatrészek pótlásából, valamint a kieső munkaidőből eredő felesleges költségeket kerülheted el egy UPS használatával. Ha megelégszel egy takarékos árú alap verzióval, akkor válaszd a legnépszerűbb szünetmenteseket az FSP Nano, vagy utódját a Nano FIT családot. Már ezek a szünetmentesek is megkímélnék téged a problémáktól és még egy rövid, de megfelelő áthidalási időt is képesek nyújtani.

 

A másik véglet az FSP Champ UPS szériája. Valódi kettős konverziós, online szünetmentes tápegység család kiváló, 0,9 kimeneti teljesítmény aránnyal. Rack változatban is elérhető. A mikroprocesszor vezérlésű szünetmentes áramforrások generátor kompatibilisek és 1 kVA, 2 kVA, valamint 3 kVA kapacitású változatban készülnek. Alapkiépítésben tartalmaznak USB és RS-232 kommunikációs portokat, a hatékonysági mutatójuk 90 százalékos.

A paletta két vége között az FSP line interaktív UPS családja található, stabil kimeneti jellel és megbízható védelemmel a PC felhasználók, kisebb vállalati ügyfelek és telekom rendszerek számára. Két változatban készülnek: EP és FP széria. Az EP sorozat bővebb, az FP szűkebb szolgáltatásokat nyújt, ebből eredően az FP UPS-ek alacsony áron tudják kínálni a magas FSP minőséget és a szükséges védelmet az eszközeidnek.

 

A fontos eszközeid – például a routered, a különféle biztonsági berendezések, megfigyelő kamerák vagy a VoIP telefonhálózat – legjobb barátja az intelligens iFP vonal interaktív szünetmentes tápcsalád. Érintőképernyőn tájékoztat a legszükségesebb adatokról. USB kommunikációs portja van a felügyeletéhez. A védelmet ki tudod terjeszteni az RJ11 és RJ45 csatlakozóra kapcsolt eszközökre. 2 db schuko és 2 db C13 hálózati aljzat várja a fontos és értékes berendezéseidet.

 

Ha gondod van egy FSP szünetmentes tápegységgel, akkor keresd az FSP SOS USP forródrótot. Képzett mérnökök segítenek az FSP UPS üzemeltetésével kapcsolatos problémák megoldásában. A garanciális ügyintézés továbbra is nálunk történik.

 

SOS UPS forródrót:

Telefon : +36 1 236-3060

Fax : +36 1 349-6721

Email: sosups@sosups.hu

Kiszórunk ezt-azt, Te jól fogsz járni!

Amikor az új raktárunkba költöztünk, azt hittük, hogy sosem lesz tele. De, mint minden helységnek, a raktárunknak is vannak falai és most már ezeket feszegetjük. Nem tagadjuk azt sem, hogy nem feltétlenül forog minden termék olyan ütemben, ahogyan mi azt szeretnénk. Eddig az ilyen termékeket külön-külön akciózgattuk. Most elhatároztuk, hogy egy állandó akció keretében összefogjuk egy helyre ezeket és ezentúl folyamatosan, igen kedvező áron válogathatsz közöttük. „Kiszórós” lett az akciónk neve. Érdemes akár naponta fellátogatni erre az oldalra és nézegetned a Kiszórós kínálatot.

Fontos tudnod, hogy a Kiszórósban NEM újracsomagolt, hiányos vagy kissé szépséghibás termékek vannak! Célunk ezzel az akcióval a saját készleteink optimális összetételének biztosítása, így akár még az is megeshet, hogy kifejezetten kurrens cikket is találsz benne jó áron. Éppen ez lehet ennek a Kiszórós szekciónak a legnagyobb csábereje számodra.

A gyakorlatban egy készletoptimalizáló szorgos robotot állítottunk hadrendbe, mely minden éjjel frissíti a Kiszórósban elérhető cikklistát és a cikkek kedvezményes árait. Ha valami gyanúsan olcsó, az annak köszönhető, hogy kissé túlkészleteztünk. Ne ijedj meg tőle, csapj le rá minél előbb!

Mi azt javasoljuk, hogy gyere fel a weboldalunkra minden nap és csekkold le, mit talált a kis robotunk az éjszaka és milyen fantasztikus árat számolt ki Neked! Segíts neki rendet tartani a raktárunkban! Lehet, hogy pont a Kiszórósokra van szükséged, akkor meg miért hagynád ki e remek alkalmat? És siess, nehogy más lenyúlja előled!