Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Akcióink
Törd át a Gigabites korlátot!

Az ASUSTOR Nimbustor 2 NAS-ok hálózati portja 2.5 Gbites. A két portot összekapcsolva már 5 Gbit-nél jársz. Ha van olyan USB-s laptopod, számítógéped vagy másik NAS-od, amit összekapcsolnál vele, de az csak Gigabitet tud, akkor vigyél egy ASUSTOR AS-U2.5G külső hálózati vezérlőt. A Nimbustor 2 mellé kedvezménnyel kapod.

Egy USB 3.2 Gen 1 Type-C porton keresztül 2,5 gigabites sebességgel ruházza fel azokat az eszközöket, amelyek rendelkeznek USB porttal. USB-A adapterrel is használható USB 2.0 sebességen. Leírást itt találsz róla.

Vegyél február 21-ig egy ASUSTOR Nimbustor 2 NAS-t és adunk mellé egy nettó 3000 Ft értékű kupont, amellyel az ASUSTOR AS-U2.5G hálózati vezérlőt olcsóbban megveheted.

Asustor AS3204T plusz egy merevlemez

Vásárolj egy ASUSTOR AS3204T NAS-t és az egyébként is brutál árú tárolódhoz adunk egy kupont, amellyel a NAS-ba való Seagate IronWolf 3TB merevlemezt (ST3000VN007) nettó 6000 Ft-tal olcsóbban szerezheted be.

A kupont egy darab merevlemez megvásárlásához használhatod fel 2020. március 15.-ig.

A hálózati tároló annyi mindenre jó: egy kis cégnél kiválthatja a vállalati fájlszervert, otthon pedig pompás multimédia központ lehet. Kompakt, nem kell hozzá további szoftver vagy - a merevlemezen kívül - további hardver, azonnal munkára fogható.

Az ASUTOR applikációkra épülő koncepció alapján készített operációs rendszer a NAS tárolóihoz. Ezzel egy sokcélú, rugalmasan alakítható és személyre szabható platformot tudsz kínálni gyakorlatilag bármilyen felhasználói csoport számára.

A készleten levő ASUSTOR AS3204T NAS-okhoz 2020 január 28.-tól február 29.-ig adjuk a kedvezményre jogosító online kuponokat, amelyeket a vásárlás után a Személyes menüdben fogsz megtalálni.

Recertified HDD

A recertified merevlemezek újra átestek a gyártó tesztelésén. Mind a minőségük és mind a megbízhatóságuk megmérettetett és megfelelőnek találtatott arra, hogy ismét forgalomba kerülhessenek. Mi beáraztuk őket úgy, hogy ennek semmi akadálya ne legyen.

A rcertified merevlemezek típusai és darabszámai folyamatosan változnak, az aktuális kínálatot a webáruházunkban követheted. A raktáron levő termékeken felül nem tudsz továbbiakat rendelni.

Ha úgy látod, hogy egyszerre sokat vennél, akkor keresd Stefánek Tamás kollégánkat.

A tiéd mennyi idős?

Az egyik legtöbb szennyeződés a billentyűzetről és az egérről tapad az ember kezére. Tudunk ajánlani olyan Genius termékeket, amelyek láttán már nem is akarod letakarítani a régit.

A monitor, a billentyűzet és az egér az, amit általában egy számítógépből látunk. Ezek közül az utóbbi kettő a legelhanyagoltabb eszköz mind közül. Nézzen ki jól!

Cseréld le az elkopott, elhanyagolt vagy csak egyszerűen piszkos beviteli eszközeidet egy új Genius Apedra vagy iMice billentyűre, egérre.

Minden. ami gamer

Egy teljes szekciót tartunk fent a gamereknek tervezett és az igényeikhez optimalizált hardverek számára. Folyamatosan listázzuk be az újdonságokat is. Kattanj rá ezekre a gamer cuccokra!

A gamerek számára gyártott termékeket vagy azokat, amelyek technikai paraméterei megfelelnek egy gamer elvárásainak, megjelöltünk egy Gaming címkével. Minden olyan kategóriában, amelyben van ilyen termék, a szűrőpanelen megjelenik egy Gaming opció, ezzel leszűrheted őket.

 

 

Játékülés
Billentyű
Egér
Fejhallgató
Ház
Tápegység
Alaplap
Játékvezérlő
Hűtő
Monitor
Notebook
Számítógép
Memória
SSD

Keresd a szűrőpanelen a Gaming opciót és jelöld be, máris válogathatsz a gamereknek szánt termékek között!

Vedd meg a tökéletes notebook táskát!

Böngészd át a Samsonite széleskörű laptop táska és hátizsák kollekcióját, hölgyek és urak számára egyaránt, mind az üzleti élethez, mind a kikapcsolódáshoz. Számtalan stílus és szín.

Optimális laptop és táblagép védelem mellett a táskák és hátizsákok sokfunkciósak, többféle rekesszel vannak felszerelve. Ideálisak bármilyen környezethez és felhasználáshoz, az üzleti élet és a kikapcsolódás fogalma még sosem állt ennyire közel egymáshoz.

Nézz rá a Samsonite üzleti kínálatának legkeresettebb generációjára, a Pro-DLX 5-re. Most továbbfejlesztették, hogy a gyakori üzleti utazó minden igényét kielégítse. Könnyebb, még több funkcióval rendelkezik, mint korábban és prémium belső elrendezéssel egészült ki.

Válaszd az American Tourister táskák magas értékű és kiváló minőségű hátizsákjait vagy táskáit, ha útra kelsz. Praktikus és divatos stílusú hátizsákok könnyedén szállítják a laptopodat és dokumentumaidat akár üzleti vagy akár szabadidős utazásaid alatt.

Kiszórunk ezt-azt, Te jól fogsz járni!

Amikor az új raktárunkba költöztünk, azt hittük, hogy sosem lesz tele. De, mint minden helységnek, a raktárunknak is vannak falai és most már ezeket feszegetjük. Nem tagadjuk azt sem, hogy nem feltétlenül forog minden termék olyan ütemben, ahogyan mi azt szeretnénk. Eddig az ilyen termékeket külön-külön akciózgattuk. Most elhatároztuk, hogy egy állandó akció keretében összefogjuk egy helyre ezeket és ezentúl folyamatosan, igen kedvező áron válogathatsz közöttük. „Kiszórós” lett az akciónk neve. Érdemes akár naponta fellátogatni erre az oldalra és nézegetned a Kiszórós kínálatot.

Fontos tudnod, hogy a Kiszórósban NEM újracsomagolt, hiányos vagy kissé szépséghibás termékek vannak! Célunk ezzel az akcióval a saját készleteink optimális összetételének biztosítása, így akár még az is megeshet, hogy kifejezetten kurrens cikket is találsz benne jó áron. Éppen ez lehet ennek a Kiszórós szekciónak a legnagyobb csábereje számodra.

A gyakorlatban egy készletoptimalizáló szorgos robotot állítottunk hadrendbe, mely minden éjjel frissíti a Kiszórósban elérhető cikklistát és a cikkek kedvezményes árait. Ha valami gyanúsan olcsó, az annak köszönhető, hogy kissé túlkészleteztünk. Ne ijedj meg tőle, csapj le rá minél előbb!

Mi azt javasoljuk, hogy gyere fel a weboldalunkra minden nap és csekkold le, mit talált a kis robotunk az éjszaka és milyen fantasztikus árat számolt ki Neked! Segíts neki rendet tartani a raktárunkban! Lehet, hogy pont a Kiszórósokra van szükséged, akkor meg miért hagynád ki e remek alkalmat? És siess, nehogy más lenyúlja előled!