Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Akcióink
Pörgessük meg!

Ne várj a Black Friday-ig! Nálunk a Seasonic tápok már most kedvezményes áron vannak, addig, amíg csak a készletünk bírja.

Focus GX a figyelem központjában
A korszerűsített FOCUS GX sorozatok a FOCUS PLUS sorozat utódai, amely a 2017-es bevezetése után azonnali a legkelendőbbé vált a piacon. Teljesen moduláris, 80 PLUS Gold Certified tápegység. Tudtad, hogy ezeket a tápokat 10 év jótállással adjuk?

G12 GC sorozat
Fix kábeles ATX táp a szokásos számítógépekhez. 80 PLUS® Gold szabvány, legalább 87%-os, 90%-os és 87%-os energiafelhasználási hatékonyság (20%, 50%, 100% terhelés mellett). A nagy hatékonyság mellett a G12 GC egységek az LLC rezonanciaváltó konstrukcióját és az iparág vezető intelligens és csendes ventilátor vezérlését (S2FC) használják. 60 hónap jótállás.

B12 BC sorozat
80 PLUS® Bronz szabvány (82%, 85%, 82% hatékonyság - 20%, 50%, 100% terhelés mellett), fix kábeles kialakítás. Smart and Silent ventilátor vezérlés. Szigorú feszültségszabályozás. A csökkentett energiaveszteség a felhasználók energiaköltségeinek mérséklését eredményezi. 60 hónap jótállás.

Az elsőszámú NAS, elsőrangú ajándékkal

Az akciót meghosszabbítottuk október hónap végéig!

Jobbnál jobb gamer gyártók elsőrangú termékei közül választhatsz magadnak egyet ajándékba, ha egy ASUSTOR AS5304T NAS-t vásárolsz. Minden új AS5304T-hez jár az ajándék, de igyekezned kell, mert az ajándékok száma véges, mindegyikből 1-1 db áll rendelkezésre:

Odin Gaming ZeroGravity XL Standard gamer egérpad fehér
Ninjutso Origin One X Wireless Utralight gaming egér fehér
G-Wolves Sköll Mini White gaming egér
LUXA2 P1-PRO 5V 7000mAh Li-Pol powerbank
Xtrfy M42 RGB optikai USB gaming egér retro
Xtrfy K4 RGB Tenkeyless RETRO Edition, Mechanical gaming keyboard with RGB, U
Tt eSPORTS Challenger Elite RGB Combo USB angol (US) gaming billentyűzet + egér fekete
Tt eSPORTS Shock Pro RGB 7.1 gaming fejhallgató headset fekete
Tt eSPORTS Draconem RGB gaming egérpad fekete
Tt eSPORTS Iris M30 RGB optikai USB gaming egér fekete

Az AS5403T a játékosok által inspirált hálózati tároló. A Gemini Lake alapú Celeron processzorral hajtott NAS-ban DDR4 memória található és két darab, 2,5 gigabites Ethernet portjaival lógnak a hálózatodon. Kivételes audió és videó élményben lesz részed a HDMI 2.0a porton keresztül. Az AS5304T a multimédiás tartalom készítő vagy a live stream szolgáltató influencerek adattárolója.

Kapcsold össze a két 2,5 Gb Ethernet portját és megduplázod a sávszélességet, összesen 5Gbps áll a rendelkezésedre. Ezzel kényelmesen tudsz egyszerre élőzni és az adást a NAS-ra rögzíteni. Bármilyen live stream platformra csatlakozhatsz vele. Tárolóhelyként akár 72 TB is rendelkezésre állhat. Elsöprő 4K élményben lehet részed.

A négymagos processzor és a 4 GB DDR4-2400 memória sokkal gyorsabb, mint az előző generáció, 30% teljesítmény javulást tapasztalhatsz. A PCMag az egyik legajánlottabb NAS-nak tartja 2019-ben és 2020-ban is.

Az ajándékok a 2021. szeptember 13. és október 31. között megvásárolt AS5304T NAS-okhoz választhatók, NAS-onként egy darab. Az ajándékot kérd az Ügyfélszolgálaton!

Nagyméretű, ergonomikus egér

Nagyméretű, 5 gombos, ergonomikus egér jobbkezes játékosok számára. Többféle fogásmódot is támogat: megragadhatod csak az újbegyeiddel vagy teljesen a markodba simul. Az egér jobb oldala megfelelően kerek minkét tartáshoz. Nagy teret biztosít a csukló szabad mozgásának.

Illesztőprogram nélkül telepíthető. A felbontás 400, 800, 1600 vagy 3200 DPI-re állítható. Az USB frekvencia szintén módosítható 125, 500 vagy 1000 Hz-re. Optimális az emelési távolsága (1,5 - 1,8 mm). Az USB kábelhossza 2 m.

Recertified HDD

A recertified merevlemezek újra átestek a gyártó tesztelésén. Mind a minőségük és mind a megbízhatóságuk megmérettetett és megfelelőnek találtatott arra, hogy ismét forgalomba kerülhessenek. Mi beáraztuk őket úgy, hogy ennek semmi akadálya ne legyen.

A rcertified merevlemezek típusai és darabszámai folyamatosan változnak, az aktuális kínálatot a webáruházunkban követheted. A raktáron levő termékeken felül nem tudsz továbbiakat rendelni.

Ha úgy látod, hogy egyszerre sokat vennél, akkor keresd Stefánek Tamás kollégánkat.

Bontott csomagolású monitorok

Van pár olyan monitorunk, amelyek kibontásra kerültek. Némelyik közülük rövid ideig használatban is volt. Azonban mindegyik üzemkész és jótállás is van rájuk.

Ha nem fontos, hogy érintetlen legyen, mert a funkciója az elsődleges, akkor válassz belőlük! Készletről elviheted őket egy jelentősebb kedvezménnyel!

Csak a készleten levő modellek és a készlet erejéig érhetők el, nincs utánpótlás. Nézz vissza minden nap, mert a kínálat folyamatosan változik! Most épp ez a választék.

Kiszórunk ezt-azt, Te jól fogsz járni!

Amikor az új raktárunkba költöztünk, azt hittük, hogy sosem lesz tele. De, mint minden helységnek, a raktárunknak is vannak falai és most már ezeket feszegetjük. Nem tagadjuk azt sem, hogy nem feltétlenül forog minden termék olyan ütemben, ahogyan mi azt szeretnénk. Eddig az ilyen termékeket külön-külön akciózgattuk. Most elhatároztuk, hogy egy állandó akció keretében összefogjuk egy helyre ezeket és ezentúl folyamatosan, igen kedvező áron válogathatsz közöttük. „Kiszórós” lett az akciónk neve. Érdemes akár naponta fellátogatni erre az oldalra és nézegetned a Kiszórós kínálatot.

Fontos tudnod, hogy a Kiszórósban NEM újracsomagolt, hiányos vagy kissé szépséghibás termékek vannak! Célunk ezzel az akcióval a saját készleteink optimális összetételének biztosítása, így akár még az is megeshet, hogy kifejezetten kurrens cikket is találsz benne jó áron. Éppen ez lehet ennek a Kiszórós szekciónak a legnagyobb csábereje számodra.

A gyakorlatban egy készletoptimalizáló szorgos robotot állítottunk hadrendbe, mely minden éjjel frissíti a Kiszórósban elérhető cikklistát és a cikkek kedvezményes árait. Ha valami gyanúsan olcsó, az annak köszönhető, hogy kissé túlkészleteztünk. Ne ijedj meg tőle, csapj le rá minél előbb!

Mi azt javasoljuk, hogy gyere fel a weboldalunkra minden nap és csekkold le, mit talált a kis robotunk az éjszaka és milyen fantasztikus árat számolt ki Neked! Segíts neki rendet tartani a raktárunkban! Lehet, hogy pont a Kiszórósokra van szükséged, akkor meg miért hagynád ki e remek alkalmat? És siess, nehogy más lenyúlja előled!