Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Akcióink
Ugye, hogy mennyivel rendezettebb így?

A Steelseries jobbnál jobb fejhallgatóit tőlünk remek feltételekkel mindig raktárról viheted. Egymás után jönnek az újdonságok a kiváló gyártótól. Ha eddig kimaradt, akkor most érdemes körbenézned.

A fejhallgató, ha már nem használod, igen útban tud lenni az íróasztalon. Rövid időn belül addig pakolgatod, amíg épp nem lesz kéznél, amikor kell. Ehhez adjuk a megoldást ajándékba: a Steelseries under-desk headphone hanger mindig a kezed ügyében tartja a fülest.

Könnyen felszerelhető az íróasztal lapjának az aljára. A 3M ragasztó biztonságosan tartja a fejhallgatót. A hanger belsejében egy acél tűs megerősítés van. Szabadon tartja az íróasztalt, hogy legyen helyed annak, ami odavaló.

Az ajándékot a készlet erejéig tudjuk a raktáron lévő Steelseries termékekhez adni. Válaszd ki most a következő Steelseries fejhallgatódat és vidd el vele az ajándék tartót!

Az adataid egészségére!

Az adataid egészsége és sértetlensége személyes ügy. Vigyáznod, óvnod kell őket szüntelenül. Az egyik legjobb, amivel a fontos adatokat biztonságban tudhatod egy NAS. Legyen ez egy ASUSTOR NAS és akkor koccinthatsz egyet az adataid egészségére, a mi kontónkra! Július 31.-ig egy karton kézműves sört (6 palack) adunk ajándékba minden ASUSTOR NAS-hoz (kivéve az AS1102T).

Az ASUSTOR ADM applikációkra épülő koncepció alapján készített operációs rendszer a NAS tárolóihoz. Ezzel egy sokcélú, rugalmasan alakítható és személyre szabható platformot tudsz kínálni gyakorlatilag bármilyen felhasználói csoport számára.
A NAS-hoz járó ajándék 6 db üveges, kézműves sör, így ezt házhoz szállítással nem tudjuk elküldeni a megvásárolt NAS-hoz. Arra kérünk, hogy lehetőség szerint személyesen vedd át a terméket és a karton sört. Ha a NAS sürgős és csak házhoz szállítással jó, akkor azt elküldjük, a sörért pedig beugorhatsz, amikor felénk jársz, eltesszük neked.

Bontott csomagolású monitorok

Van pár olyan monitorunk, amelyek kibontásra kerültek. Némelyik közülük rövid ideig használatban is volt. Azonban mindegyik üzemkész és jótállás is van rájuk.

Ha nem fontos, hogy érintetlen legyen, mert a funkciója az elsődleges, akkor válassz belőlük! Készletről elviheted őket egy jelentősebb kedvezménnyel!

Csak a készleten levő modellek és a készlet erejéig érhetők el, nincs utánpótlás. Nézz vissza minden nap, mert a kínálat folyamatosan változik! Most épp ez a választék.

Kiszórunk ezt-azt, Te jól fogsz járni!

Amikor az új raktárunkba költöztünk, azt hittük, hogy sosem lesz tele. De, mint minden helységnek, a raktárunknak is vannak falai és most már ezeket feszegetjük. Nem tagadjuk azt sem, hogy nem feltétlenül forog minden termék olyan ütemben, ahogyan mi azt szeretnénk. Eddig az ilyen termékeket külön-külön akciózgattuk. Most elhatároztuk, hogy egy állandó akció keretében összefogjuk egy helyre ezeket és ezentúl folyamatosan, igen kedvező áron válogathatsz közöttük. „Kiszórós” lett az akciónk neve. Érdemes akár naponta fellátogatni erre az oldalra és nézegetned a Kiszórós kínálatot.

Fontos tudnod, hogy a Kiszórósban NEM újracsomagolt, hiányos vagy kissé szépséghibás termékek vannak! Célunk ezzel az akcióval a saját készleteink optimális összetételének biztosítása, így akár még az is megeshet, hogy kifejezetten kurrens cikket is találsz benne jó áron. Éppen ez lehet ennek a Kiszórós szekciónak a legnagyobb csábereje számodra.

A gyakorlatban egy készletoptimalizáló szorgos robotot állítottunk hadrendbe, mely minden éjjel frissíti a Kiszórósban elérhető cikklistát és a cikkek kedvezményes árait. Ha valami gyanúsan olcsó, az annak köszönhető, hogy kissé túlkészleteztünk. Ne ijedj meg tőle, csapj le rá minél előbb!

Mi azt javasoljuk, hogy gyere fel a weboldalunkra minden nap és csekkold le, mit talált a kis robotunk az éjszaka és milyen fantasztikus árat számolt ki Neked! Segíts neki rendet tartani a raktárunkban! Lehet, hogy pont a Kiszórósokra van szükséged, akkor meg miért hagynád ki e remek alkalmat? És siess, nehogy más lenyúlja előled!