Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Akcióink
22. heti ajánlatom

A Heti ajánlatom akcióban csupán csak rövid ideig és a készletünk erejéig viheted el a Mortal Combat tematikájú gaming széket a kedvenc Arcade1Up álló játékgépedhez 10 százalékkal kedvezőbb áron és 5 százalék kedvezménnyel a Thermaltake Toughpower iRGB PLUS ATX 1200 W gamer tápegységet, ami 80+ Platinum hatékonyságú.

 

Egy energiabomba, egy igazi telivér a Thermaltake Toughpower iRGB PLUS 1200 W Platinum tápegység a gamerek számára. A Thermaltake saját szabadalmai felhasználásával épített erőmű csúcstechnológiás alkatrészekkel rendelkezik. A 12 programozható iRGB LED-del megvilágított ventilátor lapátokat a házban levő többi alkatrész színéhez szinkronizálhatod. A Thermaltake három intelligens platformjának – DPS G PC APP, DPS G Smart Power Management (SPM) Cloud és DPS G Mobile APP – támogatásával.  A Toughpower iRGB PLUS Platinum a világ első hangvezérelhető digitális tápegysége

 

Az Arcade1Up cabinet játékgépei a PC korszak előtti időket idézik meg, a kor legnépszerűbb és legismertebb játékcímeit hozzák el ismét egy megszerethető színes álló játékgép formájában. Az álló gép mellett azonban nem kell neked is állnod. A gyártó a játékok tematikájához passzoló székeket is gyárt. A széket persze kizárólag nem a játékgép mellett használhatod!

 

A kedvezmény 2023.05.30. és 2023.06.09. közötti vásárlásokra vonatkozik, a készletünk erejéig.

Bontott csomagolású monitorok

Van pár olyan monitorunk, amelyek kibontásra kerültek. Némelyik közülük rövid ideig használatban is volt. Azonban mindegyik üzemkész és jótállás is van rájuk.

Ha nem fontos, hogy érintetlen legyen, mert a funkciója az elsődleges, akkor válassz belőlük! Készletről elviheted őket egy jelentősebb kedvezménnyel!

Csak a készleten levő modellek és a készlet erejéig érhetők el, nincs utánpótlás. Nézz vissza minden nap, mert a kínálat folyamatosan változik! Most épp ez a választék.

Kiszórunk ezt-azt, Te jól fogsz járni!

Amikor az új raktárunkba költöztünk, azt hittük, hogy sosem lesz tele. De, mint minden helységnek, a raktárunknak is vannak falai és most már ezeket feszegetjük. Nem tagadjuk azt sem, hogy nem feltétlenül forog minden termék olyan ütemben, ahogyan mi azt szeretnénk. Eddig az ilyen termékeket külön-külön akciózgattuk. Most elhatároztuk, hogy egy állandó akció keretében összefogjuk egy helyre ezeket és ezentúl folyamatosan, igen kedvező áron válogathatsz közöttük. „Kiszórós” lett az akciónk neve. Érdemes akár naponta fellátogatni erre az oldalra és nézegetned a Kiszórós kínálatot.

Fontos tudnod, hogy a Kiszórósban NEM újracsomagolt, hiányos vagy kissé szépséghibás termékek vannak! Célunk ezzel az akcióval a saját készleteink optimális összetételének biztosítása, így akár még az is megeshet, hogy kifejezetten kurrens cikket is találsz benne jó áron. Éppen ez lehet ennek a Kiszórós szekciónak a legnagyobb csábereje számodra.

A gyakorlatban egy készletoptimalizáló szorgos robotot állítottunk hadrendbe, mely minden éjjel frissíti a Kiszórósban elérhető cikklistát és a cikkek kedvezményes árait. Ha valami gyanúsan olcsó, az annak köszönhető, hogy kissé túlkészleteztünk. Ne ijedj meg tőle, csapj le rá minél előbb!

Mi azt javasoljuk, hogy gyere fel a weboldalunkra minden nap és csekkold le, mit talált a kis robotunk az éjszaka és milyen fantasztikus árat számolt ki Neked! Segíts neki rendet tartani a raktárunkban! Lehet, hogy pont a Kiszórósokra van szükséged, akkor meg miért hagynád ki e remek alkalmat? És siess, nehogy más lenyúlja előled!