Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Akcióink
FSP univerzális notebook töltők

A notebook használat során a töltő az, ami a legtöbb problémát szokta okozni. Állandóan cipelni kell és pont akkor marad otthon vagy az irodában, amikor szükség lenne rá. Az elveszett, elromlott töltő pótlására vagy egyszerűen kényelemből a helyettesítéséhez válaszd az FSP termékeit!

A világ első olyan multifunkciós notebook töltőjét készítette el az FSP, amelybe egy USB 3.0 HUB került beépítésre. Az NB H sorozat mindkét tagja használható a legismertebb notebook gyártók hordozható eszközeihez.

Te is zűrben vagy a töltőcsatlakozókkal? Az FSP teljes palettát kínál a notebookok gyári töltőjének pótlásához, ráadásul igen jó árakon. Az univerzális töltőkhöz pedig számos kiegészítő csatlakozót is vásárolhatsz, szinte fillérekért.

Töltődj fel a nyáron!

A nyár a feltöltődés, a pihenés ideje. Ilyenkor távol az otthontól és távol az áramot adó konnektortól bármikor szükség lehet egy vésztöltőre. Lemerülhet a tablet, a navigáció, a bluetooth hangszóró vagy a telefon, és nekik nem lesz elég egy kis pihenés a feltöltődéshez. Vigyél magaddal a biztonság kedvéért egy hordozható áramforrást is az útra, elkerülendő a bosszúságot.

A powerbankok kicsik, könnyűek, elférnek bárhol a személyes holmik között, amit magaddal viszel a túrára. Elég erősek, hogy bármilyen mobileszközt feltöltsenek olyan szintre, hogy kihúzhasd velük, amíg elérsz a konnektorig. A napelemes vésztöltők pedig kimondottan a nomád élethez alkalmasak.

A terméklistánkról már bőven 150 feletti típusból választhatsz egy készenléti akkumulátort a nyaralásodhoz, a kirándulásokhoz. A már-már filléres megoldásoktól a professzionális változatokig átfogó kínálatunknak csak egyetlen hátránya van: ha szükség esetén nem nálad, hanem a raktárunkban van a powerbank.

A nyár sláger laptopjai

Hogy bajnok lehess a játékokban, bajnokhoz méltó gépre is van szükséged. Az ASUS ROG játékosok számára készült laptopok mindig a tűzvonalban vannak. Csúcsminőség, kiemelkedő teljesítmény, dizájn és az élvonalbeli technikai tudásuk már a VR világba is belépőt jelent.

Mindig vadásszuk a jó ajánlatokat és találtunk is néhány kitűnő modellt, amely az asztali gépek teljesítményét nyújtja hordozható kategóriában. A GeForce GTX 10-es sorozatú grafikus kártyákkal megtöbbszörözheted a sebességet, használhatsz több monitort vagy tehetsz egy sétát a virtuális világban.

Minden a kezedben lehet, hogy legyőzd az ellenfeleidet. Válaszd a nyár Asus ROG laptopjai közül a sláger ajánlatokat a készlet erejéig!

Zúg? Hangos? Melegszik?

A géped is panaszkodik, ha melege van és keménykedik is, ha nem foglalkozol a panaszával. Na hallgasd a zűgó ventilátort! Ne kockáztasd, hogy túlmelegszik! Szánj rá kis időt, biztosítsd a megfelelő és csendes hűtést a dobozban izzadó alkatrészek számára! A 20 éves Spire kínálatából olcsón beszerezheted az ehhez szükséges dolgokat.

Igen, örömmel tudatjuk, hogy a Spire betöltötte a 20. életévét. Ez alkalomból tolmácsoljuk a gyártó valamennyi munkatársának köszönetnyilvánítását mindazok számára, akik jelenleg is vásárlójuk, vagy korábban a vásárlójuk voltak ez alatt a két évtized alatt.

Az évforduló és a nyári hőség apropóján gyűjtöttünk össze a Spire-től mindent, ami a hűtéshez szükséges: ventilátorokat, processzorhűtőket és pasztákat, porszűrőket, valamint a laptopok szellőztetésére szolgáló megoldásokat.

Minden, ami gamer

Egy teljes szekciót tartunk fent a gamereknek tervezett és az igényeikhez optimalizált hardverek számára. Folyamatosan listázzuk be az újdonságokat is. Kattanj rá ezekre a gamer cuccokra!

A gamerek számára gyártott termékeket vagy azokat, amelyek technikai paraméterei megfelelnek egy gamer elvárásainak, megjelöltünk egy Gaming címkével. Minden olyan kategóriában, amelyben van ilyen termék, a szűrőpanelen megjelenik egy Gaming opció, ezzel leszűrheted őket.

 

 

Játékülés
Billentyű
Egér
Fejhallgató
Ház
Tápegység
Alaplap
Játékvezérlő
Hűtő
Monitor
Notebook
Számítógép
Memória
SSD

Keresd a szűrőpanelen a Gaming opciót és jelöld be, máris válogathatsz a gamereknek szánt termékek között!

Kiszórunk ezt-azt, Te jól fogsz járni!

Amikor az új raktárunkba költöztünk, azt hittük, hogy sosem lesz tele. De, mint minden helységnek, a raktárunknak is vannak falai és most már ezeket feszegetjük. Nem tagadjuk azt sem, hogy nem feltétlenül forog minden termék olyan ütemben, ahogyan mi azt szeretnénk. Eddig az ilyen termékeket külön-külön akciózgattuk. Most elhatároztuk, hogy egy állandó akció keretében összefogjuk egy helyre ezeket és ezentúl folyamatosan, igen kedvező áron válogathatsz közöttük. „Kiszórós” lett az akciónk neve. Érdemes akár naponta fellátogatni erre az oldalra és nézegetned a Kiszórós kínálatot.

Fontos tudnod, hogy a Kiszórósban NEM újracsomagolt, hiányos vagy kissé szépséghibás termékek vannak! Célunk ezzel az akcióval a saját készleteink optimális összetételének biztosítása, így akár még az is megeshet, hogy kifejezetten kurrens cikket is találsz benne jó áron. Éppen ez lehet ennek a Kiszórós szekciónak a legnagyobb csábereje számodra.

A gyakorlatban egy készletoptimalizáló szorgos robotot állítottunk hadrendbe, mely minden éjjel frissíti a Kiszórósban elérhető cikklistát és a cikkek kedvezményes árait. Ha valami gyanúsan olcsó, az annak köszönhető, hogy kissé túlkészleteztünk. Ne ijedj meg tőle, csapj le rá minél előbb!

Mi azt javasoljuk, hogy gyere fel a weboldalunkra minden nap és csekkold le, mit talált a kis robotunk az éjszaka és milyen fantasztikus árat számolt ki Neked! Segíts neki rendet tartani a raktárunkban! Lehet, hogy pont a Kiszórósokra van szükséged, akkor meg miért hagynád ki e remek alkalmat? És siess, nehogy más lenyúlja előled!