Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Akcióink
ASUSTOR Karácsony 2020

Az ASUSTOR idei karácsonyi ajándéka egy AS1002T v2 típusú hálózati adattároló. Hogy ki kapja, az még kérdés. Akár Te is hazaviheted: az év utolsó napjáig az akcióban megjelölt minden megvásárolt vagy megrendelt ASUSTOR NAS árának, forintjának megfelelő számú virtuális sorsjegyet fogsz kapni. Minél többet vásárolsz, annál több sorsjegyed lesz. Az AS1002T v2-t pedig a sorsjegyek között fogjuk kisorsolni.

Ha sok sorsjegyed van, azaz összességében nagy értékben vásároltál ASUSTOR NAS-okat, akkor jelentősen megnő az esélyed a nyerésre. Azonban az is megeshet, hogy egyetlen NAS megvásárlásával nyerni tudsz. Az akcióban az AS4x, AS5x, AS6x és az AS7x modellek vesznek részt.

Az elsősorban személyes felhasználásra tervezett kezdő AS1002T v2 csendes, energiatakarékos és már a 12 TB-os lemezeket is kezeli. Akár hardveres titkosítással együtt, minden eddiginél könnyebben üzemelhetsz be egy privát felhőtárolót. A biztonsági szolgáltatások széles köre áll rendelkezésre a tárolt adatok védelméhez: tűzfal, AES 256 bites hardveres titkosítás, fehér- és feketelisták, GEO IP, VPN kapcsolat, HTTPS, titkosított kapcsolatok (FTP SSL/TLS, SSH, SFTP, Rsync and SSH), valamint rendszerállapot értesítők mailen vagy SMS-ben.

Annak érdekében, hogy még az utolsó utáni pillanatban, 2020. december 31. éjfélig leadott megrendelésekért is begyűjthesd a sorsjegyeket és ezzel növelhesd az esélyedet, a sorsolást 2021 január második hetében tarjuk, miután minden megrendelés már számlára került.

De ez még nem minden! A legkeresettebb NIMBUSTOR modellek, az AS5202T és AS5304T, az idei év legütősebb árán lehet a tiéd decemberben, a részletek itt találod.

ASUSTOR Best of 2020!

A kétlemezes ASUSTOR AS5202T és a négylemezes ASUSTOR AS5304T NAS-okat 2019-ben és 2020-ban is a legjobb hálózati adattárolónak választotta a PCMag magazin, emellett az AS5202T pedig a TechHive szerint a legjobb otthoni NAS.

Az év utolsó hónapjában az év legütősebb árain vásárolhatod meg az ASUSTOR NIMBUSTOR 2 (AS5202T és AS5304T) modelleket!

A Gemini Lake alapú Celeron processzorral hajtott NAS-okban mutatkozik be a DDR4 memória és két darab 2,5 gigabites Ethernet portjukkal lógnak a hálózatodon. Kivételes audió és videó élményben lesz részed a HDMI 2.0a porton keresztül. Az Nimbustorok a multimédiás tartalom készítő vagy a live stream szolgáltató influencerek adattárolója.

Az ajánlatunk a készletünk erejéig, illetve 2020 december 31.-ig szól!

De ez még nem minden! Az ASUSTOR Karácsony keretében minden megvásárolt NAS-sal egy értékes ajándékot nyerhetsz, a részletek itt találod.

Recertified HDD

A recertified merevlemezek újra átestek a gyártó tesztelésén. Mind a minőségük és mind a megbízhatóságuk megmérettetett és megfelelőnek találtatott arra, hogy ismét forgalomba kerülhessenek. Mi beáraztuk őket úgy, hogy ennek semmi akadálya ne legyen.

A rcertified merevlemezek típusai és darabszámai folyamatosan változnak, az aktuális kínálatot a webáruházunkban követheted. A raktáron levő termékeken felül nem tudsz továbbiakat rendelni.

Ha úgy látod, hogy egyszerre sokat vennél, akkor keresd Stefánek Tamás kollégánkat.

Bontott csomagolású monitorok

Van pár olyan monitorunk, amelyek kibontásra kerültek. Némelyik közülük rövid ideig használatban is volt. Azonban mindegyik üzemkész és jótállás is van rájuk.

Ha nem fontos, hogy érintetlen legyen, mert a funkciója az elsődleges, akkor válassz belőlük! Készletről elviheted őket egy jelentősebb kedvezménnyel!

Csak a készleten levő modellek és a készlet erejéig érhetők el, nincs utánpótlás. Nézz vissza minden nap, mert a kínálat folyamatosan változik! Most épp ez a választék.

Kiszórunk ezt-azt, Te jól fogsz járni!

Amikor az új raktárunkba költöztünk, azt hittük, hogy sosem lesz tele. De, mint minden helységnek, a raktárunknak is vannak falai és most már ezeket feszegetjük. Nem tagadjuk azt sem, hogy nem feltétlenül forog minden termék olyan ütemben, ahogyan mi azt szeretnénk. Eddig az ilyen termékeket külön-külön akciózgattuk. Most elhatároztuk, hogy egy állandó akció keretében összefogjuk egy helyre ezeket és ezentúl folyamatosan, igen kedvező áron válogathatsz közöttük. „Kiszórós” lett az akciónk neve. Érdemes akár naponta fellátogatni erre az oldalra és nézegetned a Kiszórós kínálatot.

Fontos tudnod, hogy a Kiszórósban NEM újracsomagolt, hiányos vagy kissé szépséghibás termékek vannak! Célunk ezzel az akcióval a saját készleteink optimális összetételének biztosítása, így akár még az is megeshet, hogy kifejezetten kurrens cikket is találsz benne jó áron. Éppen ez lehet ennek a Kiszórós szekciónak a legnagyobb csábereje számodra.

A gyakorlatban egy készletoptimalizáló szorgos robotot állítottunk hadrendbe, mely minden éjjel frissíti a Kiszórósban elérhető cikklistát és a cikkek kedvezményes árait. Ha valami gyanúsan olcsó, az annak köszönhető, hogy kissé túlkészleteztünk. Ne ijedj meg tőle, csapj le rá minél előbb!

Mi azt javasoljuk, hogy gyere fel a weboldalunkra minden nap és csekkold le, mit talált a kis robotunk az éjszaka és milyen fantasztikus árat számolt ki Neked! Segíts neki rendet tartani a raktárunkban! Lehet, hogy pont a Kiszórósokra van szükséged, akkor meg miért hagynád ki e remek alkalmat? És siess, nehogy más lenyúlja előled!