Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
FSP HEXA 85+ bronz sorozat
FSP HEXA 85+ bronz sorozat
2017.10.20.

Az FSP HEXA tápegységek korábban már átestek egy technológiai frissítésen és HEXA+ néven kerültek forgalomba. Ez a család az egyik legkeresettebb típusa az FSP kínálatának. A vásárlói igények hívták életre a HEXA számítógép tápok immáron harmadik változatát, amelyek hatékonyságban jobbak elődeiknél, 80 PLUS Bronze bizonyítvánnyal rendelkeznek.

A vadonatúj HEXA 85+ sorozat tagjai az előd, a HEXA+ alapjaira épülnek, azonban a korábbi 80 PLUS minősítés helyett már a Bronze szint elvárásainak tudnak megfelelni, az aktív PFC 90% feletti, a teljesítmény hatékonyság mutatója pedig meghaladja a 85 százalékot.

A család főbb jellemzői a DC - DC modul és a különálló +12V (single-rail) tápvezeték. Teljes mértékben japán kondenzátorok alkotják és egy csendes 120 mm-es ventilátor oldja meg a hőelvezetést.

A komplett védelmi arzenál a fedélzeten van: OCP, OVP, SCP, OPP, OTP és minden tekintetben megfelel a globális biztonsági előírásoknak.

A HEXA 85+ szélesebb teljesítmény választékot kínál, mint eddig: a 350W, 450W, 550W vagy 65 W teljes mértékben lefedi az ilyen kategóriájú tápokat kereső vásárlók igényeit. A HEXA 85+ mellett egyelőre gyártásban marad a korábbi HEXA+ változat is, az FSP a piacra bízza, hogy melyik megoldást (árkategóriát) választják majd a vevők.

Az FPS szerint a HEXA 85+ a legmegfelelőbb választás a legtöbb önjelölt gépépítő számára, mert a kiváló hatékonyság mellett minden modern technológiai megoldás elérhető a tápegységben. A felhasználó a komplett védelem és megnövelt biztonság mellett stabil áramellátást is kap.