Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó

GYŰJTS BÓNUSZPONTOKAT ÉS VÁLTSD BE AZOKAT KÜLÖNBÖZŐ TERMÉKEKRE

 

A hagyományos, évek óta sikerrel futó pontgyűjtő akcióink ebben az évben is folytatódnak. A hűségedet díjazó Bónuszpont 2018-ben friss lehetőségekkel és új ajándék termékekkel indult el. Hajts rá, hogy a begyűjtött Bónuszpontokért megszerezhesd az értékes ajándékokat!

Úgy tekinthetsz a Bónuszpont 2018 keretében a pontgyűjtésre, mint a hűséged fejében kapott Bónuszra. A negyedév során felhalmozott Bónuszpontjaidat azonnal ajándékokra válthatod, egészen a negyedévet követő hónap végéig, ha a számlád már kifizetésre került. Nincs kötelezően teljesítendő limit.

Bónuszpontot akkor kaphatsz, ha a fókusz termékekből vásárolsz. Fontos, hogy a negyedévben nem az összes vásárlásod számít, épp ezért nincs target kijelölve. Az aktuális negyedévben folyamatosan jelöljük ki a fókusz termékeket és tesszük azok közé a termékek közé, amelyekért pontokat kaphatsz.

Lehetséges, hogy egy adott fókusz termék csak egy bizonyos ideig szerepel majd a listán, tehát nem az egész negyedévben. Bónuszpont csak az akciós időszak alatt jár ezekért a termékekért.

Nincs más teendőd, mint figyelni a fókusz termékeket és minél többet vásárolni belőlük a kijelölt akciós időszak alatt. A Bónuszpontokat minden ilyen vásárlásod után jóváírjuk a pontgyűjtődben. Az ajándékok listáját folyamatosan aktualizáljuk.

Termékek, amelyekért pontot kapsz

Termékek, amelyeket pontért megvásárolhatszFELTÉTELEK

JTC BÓNUSZPONT viszonteladói pontgyűjtő hűségprogram (2018. december 31-ig vagy visszavonásig)

GYŰJTS BÓNUSZPONTOKAT ÉS VÁLTSD BE AZOKAT KÜLÖNBÖZŐ TERMÉKEKRE!

A 2018. december 31-ig tartó akció ideje alatt a JTC a kiemelt fókusz termékek megjelölt akciós időszak alatt történő vásárlása után Bónuszpontokat ad. A Bónuszpontokat a vásárláskor azonnal jóváírjuk. A Bónuszpontok a negyedévet követő hónap végéig folyamatosan használhatóak fel, ha a számláid teljes kiegyenlítése is megtörtént. Pontjaidat az akcióban felsorolt válogatott termékekre válthatod be.

A Bónuszpontok állását folyamatosan nyomon követheted online a jtc.hu -n, a Partnerközpont menüből elérhető Bónuszpont oldaladon.

 

Fókusz termékek, amelyekért Bónuszpont jár
A negyedév során kijelölünk fókusz termékeket és meghatározzuk, hogy egy termékért mennyi Bónuszpont kerül a pontgyűjtődbe, illetve meddig tart az akciós időszak. Bónuszpont csak az akciós időszakban jár a fókusz termékért, ami lehet a negyedév vagy annál rövidebb időszak is. A fókusz termékeket a Partnerközpont menüből elérhető Bónuszpont oldaladon találod, valamint a hírleveleinkben tesszük közzé.

 

Bónuszpontok érvényessége
A negyedévben jóváírt Bónuszpontok folyamatosan, legkésőbb a negyedévet követő hónap végéig válthatóak be. Ezt követően a Bónuszpontok törlésre kerülnek.

 

Bónuszpontok beváltása ajándékokra
Ha a számlád kifizetésre került, akkor a gyűjtött Bónuszpont azonnal ajándékra váltható, egy Bónuszpont egy forintot ér.

Ha a kiválasztott ajándék raktáron van, akkor automatikusan teheted a kosárba, ha rendelkezel elegendő Bónuszponttal. Akár a rendelésedet, azonnal átveheted azt az ügyfélszolgálatosoktól vagy házhoz szállítással kérheted.

Ha nem található raktáron az ajándék, akkor keresd az ügyfélszolgálatunkat és beszerezzük Neked. Értesítünk a beérkezéséről és vagy személyesen veheted át, vagy a következő házhoz szállításoddal kérheted.

Az ajándék teljes értékének megfelelő Bónuszponttal rendelkezned kell, készpénzzel nem tudod azt kiegészíteni.

A beváltott ajándék pontértéket természetesen levonjuk a Bónuszpont számládról. Az ajándék termékek változtatásának jogát fenntartjuk - bővíteni fogjuk időnként és néha egy-egy termék ki is kerül.

Fenntartjuk továbbá a jogot az ajándéktermék hasonló funkciójú és értékű termékkel való helyettesítésére és - ahogyan az minden hasonló esetben így van - a képek csak illusztrációk, nem minden esetben felelnek meg teljesen a valóságnak.

Akciónkban automatikusan részt vesz minden viszonteladó partnerünk, kivételt ez alól csak a tender áras megrendelések és speciális áron vásároló partnereink képeznek, akik programunkban a rájuk vonatkozó szerződéses feltételeknek megfelelően nem vehetnek részt.