Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Szállítási és fizetési feltételek
 

Házhoz szállítás

Viszonteladó a megrendelt termékek házhoz szállítását is kérheti. Ennek érdekében rendeléskor jeleznie kell írásban, vagy szóban, hogy az árut szállítással kéri. A rendelt termékek kiszállítását nemcsak számlázási- vagy telephely-címre, hanem bárhová lehet kérni. A Nagykereskedő a pontosan (kapucsengő, emelet, ajtó, név) megadott szállítási adatokra szállítja a csomagot.
A már kiszámlázott rendeléseket a Nagykereskedő nem módosítja.

"Ingyenes"

A kiszállítás akkor ingyenes, ha a rendelt termék nettó értéke meghaladja az 70.000 forintot. Amennyiben a rendelés értéke nem éri el ezt a határt, a kiszállítás díja nettó 2000 forint (GLS) vagy nettó 2200 forint (MPL- Posta).

"24-órán belül"

A munkanap 15:30-ig leadott, házhoz szállítással kért megrendelések a GLS futárszolgálat a következő munkanapon reggel 8:00 és délután 17:00 között szállítja házhoz, az MPL a csomagokat 3-5 munkanap alatt szállítja.

Készpénz

A JTC új partnerei az utalásos vásárlási feltételek teljesüléséig (amelynek feltételeit az utalásos fizetésnél találod) csak készpénzzel, utánvéttel, illetve előutalással vásárolhatnak.

Bankkártyás fizetés
 
Regisztrált partnereink számára lehetőség van személyes vásárláskor bankkártyás fizetésre is.
A Nagykereskedő az OTP Bankkal áll szerződésben és az alábbi bankkártyákat tudjuk elfogadni:
 
 
Utánvét
 
A JTC házhozszállítási szolgáltatást igénylő partnerei utánvéttel is kiegyenlíthetik számlájukat. Házhozszállításkor a szállítónak fizetik ki készpénzben az áru ellenértékét, aki erről elismervényt ad. A viszonteladók utalással is kiegyenlíthetik a kiszállított áru ellenértékét, ha ezt megelőzőleg a számla kiállítása előtt az ügyfélszolgálatos munkatárssal egyeztetnek!
 
Előutalás
 
Utalásos számlakiegyenlítést jelent, amely az áruátvétel előtt lezajlik. A Nagykereskedő a leadott rendelést igény szerint faxon vagy e-mailben visszaigazolja. A megrendelt terméket az ellenérték bankszámlánkra történő megérkezést követően lehet elvinni. Sürgős esetben banki igazolással - amely igazolás tartalmazza, hogy az átutalás visszavonhatatlan - is elvihető a termék.
 
Utalás
 
Azok a Viszonteladók, akik legalább egy éve rendszeres vásárlói a JTC-nek, és éves szinten legalább 2 millió forintos nettó forgalmat bonyolítanak, számláikat utalással is kiegyenlíthetik. Erről minden esetben utalásos szerződés készül. Az utalásos szerződés megkötésekor a Nagykereskedő igazodik partnerei igényeihez. A szerződésben rögzíti a részéről biztosított hitelkeretet, továbbá azon személyek nevét, akik jogosultak az árut átutalás terhe mellett elvinni.
 
Teszt
 
A viszonteladó egy termék, annak működése, kompatibilitása jobb megismerése érdekében igénybe veheti a JTC speciális szolgáltatását. Ha élni kíván ezzel a lehetőséggel, azt vásárlás előtt jeleznie kell a Nagykereskedő felé! A JTC tesztelésre minden olyan terméket oda tud adni, amely nem dobozos kivitelű (OEM processzor, ram, videokártya stb.), és annak tesztüzeme után azt értékesíteni tudja. A teszt maximum 5 munkanapig tarthat.