Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Thermaltake Commander G sorozat temperált üveg ARGB Mid-Tower házak
Thermaltake Commander G sorozat temperált üveg ARGB Mid-Tower házak
2020.06.03.

A prémium kategóriás gaming toronyházak gyártójának kompakt formájú házcsaládja. A Commander G sorozat közepes termetűek és egy 4 mm vastag temperált üveglappal átláthatóvá tett PC házakból áll. A különleges hálós előlap mögé az alaplappal szinkronizálható ARGB fénnyel megvilágított 120 mm-es ventilátorok kerültek. A házak nagymértékű légmozgást biztosítanak az alkatrészek számára, a légáramot kivehető mágneses szűrők tisztítják meg. A riser kerettel a GPU az alaplappal párhuzamosan építhető be közvetlenül az üveglap mögé.

A Thermaltake Commander G család a gamer házak között nagyjából a belépő szinthez kategorizált, de biztosan meg tudja dobogtatni a gamerek és a PC rajongók szívét.

Az alaplap RGB szoftverével vezérelhető a ventilátorok ARGB megvilágítása, az aprólékos tervezés révén szinkronizálható az ASUS Aura Sync, a GIGABYTE RGB Fusion, a MSI Mystic Light Sync és az ASRock Polychrome rendszerekkel. Minden olyan alaplappal együttműködik, amelynek van 5V-os vezérelhető RGB csatlakozója, lehetővé téve, hogy közvetlenül beállítható legyen a megvilágítás az előbbi szoftverekkel, minden további alkatrész vagy egyéb szoftver beépítése nélkül.

A házak a bal oldalukon 4 mm vastag temperált üvegből készült oldallappal érkeznek. A szokásos akril lapoknál vékonyabb üveg karcállóbb is egyben. A megnövelt ablakok láthatóvá teszik az összes beépített alkatrész a maguk RGB ragyogásukkal együtt.

Speciálisan kialakított, iker GPU konfiguráció helyezhető el az ablak mögött. A két PCI-E aljzat merőleges az alaplapra, így a grafikus kártya pont az ablakok felé fog nézni. Figyelem, a riser kábel nem tartozék, hiszen belépő szintű házakról van szó, azonban a riser keret igen. A kerettel csökkenthető az alaplapra nehezedő nyomás, így érdemes elgondolkodni a grafikus kártyák e módon történő beépítésén.

A ház tetején levő könnyen elérhető mágneses szűrő kizárja a port a házból, míg ház alján levő további filterekkel kiválóan megakadályozható a por és egyéb kosz bejutása a házba.

A Commander G típusú házak igen jó variálhatóságot és felszerelhetőséget biztosítanak. A processzorra épített hűtő magassága 165 mm lehet. A kétféle módon beszerelhető VGA kártyák hossza 300 mm-ig nyúlhat, szélessége pedig 45 mm-ig terjedhet. A tápegységnek a HDD keret nélkül 200 mm hely van, a memóriák 40 mm magasságig férnek el.

A hálós előlap mögé a házzal együtt egy darab 200 mm-es ARGB ventilátor érkezik, a hátlapon pedig egy darab 120 mm-es. További egy darab 200 mm-es ventilátor kerülhet még az előlap mögé, kettő 140 mm-es a plafonra. A hátlapra egy darab 140 mm-es léglapátnak van helye.

Az előlep felső részén levő kezelőpulton USB 3.0 és USB 2.0 portok vannak az RGB vezérlőgomb társaságában.

Kapcsolódó termékek:

Thermaltake Commander G31 TG ARGB táp nélküli ATX számítógépház fekete

átlátszó oldallap, USB2.0, USB3.0, fejhallgató kimenet, mikrofon bemenet

Gyártói cikkszám: 

CA-1P1-00M1WN-00

30 200 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron

Thermaltake Commander G32 TG ARGB táp nélküli ATX számítógépház fekete

átlátszó oldallap, USB2.0, USB3.0, fejhallgató kimenet, mikrofon bemenet, világítás: ARGB

Gyártói cikkszám: 

CA-1P2-00M1WN-00

30 200 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron

Thermaltake Commander G33 TG ARGB táp nélküli ATX számítógépház fekete

átlátszó oldallap, USB2.0, USB3.0, fejhallgató kimenet, mikrofon bemenet

Gyártói cikkszám: 

CA-1P3-00M1WN-00

30 200 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron