Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Személyes kiszolgálás munkanapokon 8.00 és 16.00 óra között
Személyes kiszolgálás munkanapokon 8.00 és 16.00 óra között
2020.09.07.

A COVID-19 sok mindenben átalakította az életünket. Tavasszal a sok éves nyitva tartási rendünk is megváltozott és alkalmazkodnunk kellett az előírásokhoz is. Most, a szezon kezdetekor áttekintjük gyorsan, milyen változások léptek életbe az elmúlt hónapokban. Reggel 8 órától délután 16 óráig vagyunk nyitva. A járványügyi hatóságok és a kormányzat által meghirdetett intézkedések változásait folyamatosan követjük. Mindezek célja, hogy a potenciális fertőzésveszélyt csökkentsük és lehetőségeinkhez mérten biztosítsuk munkatársaink és partnereink egészségének megóvását.

A személyes vásárlásra és a szervizünkben való ügyintézésre 8.00 és 16.00 óra között van lehetőséged. A személyes ügyintézésre nyitva álló időn túl az ügyfélszolgálatunk tovább dolgozik a régen megszokott 17 óráig. Telefonon vagy emailen keress bennünket bátran!

A járványügyi szabályokat mint eddig, ezen túl is folyamatosan nyomon követjük és az előírásokat alkalmazzuk. Alább összefoglaljuk a legfontosabb információkat és a kéréseinket:

Személyes kiszolgálás:

- alkalmazkodva a legutóbbi hatósági korlátozáshoz, személyes kiszolgálás 8:00 – 16:00 közötti időben lehetséges, ezen kívül nem!

- ez a korlátozás vonatkozik minden személyes ügyintézést igénylő eseményre: számla kiállítására, annak kifizetésére, az áru átvételére és szervizes ügyintézésre, de még technikai jellegű érdeklődésre is.

- 16:00-kor zárjuk az irodát és nem fogunk tudni beengedni, így kérjük, hogy amennyiben csak személyesen intézhető ügyed van, mindenképpen érj ide hozzánk időben!
 

Cégünk továbbra is 17:00-kor zár, tehát telefonon keresztül nyugodtan keress minket 16:00 után is, illetve a raktárban is gőzerővel folynak a csomagolások, hogy a GLS el tudja vinni tőlünk az árut és Te másnap átvehesd.


A Te és a mi egészségünk védelmének érdekében tisztelettel arra biztatunk, hogy

- lehetőség szerint minimalizáld a személyes áruátvételt, inkább rendelj házhoz szállítással!

- készpénz fizetés helyett rendelj weben és fizess azonnali előre átutalással vagy bankkártyával!

- a hibás termékeket küldd el futárral a szervizünkbe, mi is így küldjük majd vissza Neked.


Ha személyesen kell eljönnöd hozzánk, akkor arra kérünk, hogy

- viselj maszkot, amíg nálunk tartózkodsz

- kerüljünk egymással minden fizikai érintkezést (például kézfogás), tartsunk lehetőleg legalább 1,5 méter távolságot és minimalizáljuk a beszélgetéseket!

- az ügyfélszolgálaton, a raktárban és a szervizünkben a kijelölt vonal mögött várakozz, amíg elkészítjük a számládat, kiadjuk az árudat vagy intézzük a garanciális ügyedet.


A fentiek mindannyiunk érdekeit szolgálják, együttműködésedet köszönjük.

JTC Kft. ügyvezetés