Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Hírek
Megjelenési év Megjelenési hónap Rovat
 
Találatok száma: 3014 « Előző 1 |2 |3 Következő »
Mi a külöbség a szoftveres és a hardveres titkosítás között?
A hardver alapú és a szoftver alapú titkosítás folyamatát egy szemléletes infógrafikán keresztül mutatja be a Kingston. Attól függően, hogy milyen megoldást választasz, érhetnek meglepetések is, amelyek hatással vannak az adatbiztonságra. Az infógrafikát megküldheted az ügyfeleidnek, ha a következő termékbeszerzés előtt álltok.
Mi továbbra is nyitva vagyunk!
Mi továbbra is nyitva tartunk és a házhoz szállítás is folyamatos, mert a részleges kijárási korlátozás szerint a műszaki cikket árusító üzletben történő vásárlás megengedett. Alkalmazkodunk a járványügyi hatóságok és a kormányzat által meghirdetett intézkedésekhez, melyek változásait folyamatosan követjük. Mindezek célja, hogy a potenciális fertőzésveszélyt csökkentsük és lehetőségeinkhez mérten biztosítsuk munkatársaink és partnereink egészségének megóvását.
Data Deposit Box elérhető az ASUSTOR NAS-okhoz
A Data Deposit Box csatlakozott a népes ASUSTOR családhoz. Az ASUSTOR felhasználóknak már lehetőségük van másolni, megóvni és szinkronizálni az adataikat az ASUSTOR NAS, a Data Deposit Box és egyéb más eszközük között, amelyen a Data Deposit Box applikáció fut.
Thermaltake Level 20 HT Full Tower
A legendás Level 20 család hagyományait viszi tovább a családhoz csatlakozó Level 20 HT és a Level 20 HT Snow Edition nagy toronyházak. Négy darab 4 mm vastag temperált üvegablakok engedik be fényt, a légáramlás megindításáról a két előtelepített 140 mm-es ventilátor gondoskodik, amíg nem pakolsz bele további látványos hűtőelemeket. Ezek a házak tökéletes választás a vertikális alkatrész elhelyezéshez. Az aktuális trendekhez és innovációs megoldásokkal kialakított ultra-modern stílusú házak markánsan különböznek a piaci kínálattól.
A nagyvállalatok adattárolási igényeit szolgálja ki a Kingston új adatközponti NVMe SSD-je
Nagyvállalati elvárásoknak megfelelő képességekkel rendelkezi a DC1000M U.2 NVMe PCIe SSD Gen 3.0 x4 tároló. Az adatvesztés kockázatának kiküszöbölésére áramkimaradás elleni védelemmel ellátott. Egységes, magas olvasási és írási teljesítményt tud nyújtani. Rendkívül rövid késleltetése a végeláthatatlan adatsoroknál és különféle webalapú alkalmazásoknál lehet előnyös.
Thermaltake Platinum tápok prémium kiadásban 850 W - 1250 W
Elsőrangú alkatrészeket használnak a digitális Thermaltake Toughpower iRGB Plus Platinum sorozat gyártásához, természetes, hogy egy prémium kategóriás táp lesz így az eredmény. A család 850 W, 1050 W, 1200 W és 1250 W teljesítményű 80 Plus Platinum minősítéssel rendelkező tagokból áll, teljesen moduláris kábelezéssel. A hűtőventilátor köré 12 db, egyenként vezérelhető LED fényforrás került, amely 16,8 millió színt képes előállítani. Mindhárom táp támogatja a Thermaltake intelligens platformjait, a DSG G PC appot, a DSG G SPM Cloud rendszert és a DSG G mobil appot. A TT iRGB PLUS Platinum sorozat a világ első hangvezérléssel kezelhető számítógép tápegysége.
Többféle felhő a NAS-on a DataSync Center-rel
Egyre inkább a mindennapi életünk részévé válik a big data. A különféle felhőszolgáltatásokban tárolt fájlok integrálása és kezelése, beleértve a nagyszámú videók menedzselését is, rendkívül unalmassá válik egy idő után. A DataSync Center átveszi ezt a terhet rólad.
Thermaltake Level 20 GT ARGB toronyház
Modern stílusú épület luxushatású matt fekete fényezéssel. A 20. Thermaltake szülinap alkalmából megalkotott Level 20 kollekció tagja a Level 20 GT ARGB Black Edition Full Tower PC ház is. A ház két darab 20 cm-es, 5V-os ARGB megvilágítású ventilátorral 16,8 millió színben tud tündökölni. A ház készen áll a szinkronizációra az RGB alaplapokkal az ASUS Aura Sync, a GIGABYTE RGB Fusion, a MSI Mystic Light Sync és a ASRock Polychrome szoftvereken keresztül. A Black Edition a sellymes fényű, matt festésre utal. Négy hatalmas temperált üveglap koronázza meg a ház teljes kinézetét és minőségét. A Level 20 GT ARGB Black Edition Full Tower a modern házak minden jellegzetességét és a luxus érintését kínálja a felhasználóinak.
NATO tanúsítványt kaptak a Kingston IronKey D300 titkosított USB-k
A Kingston IronKey™ D300 titkosított USB meghajtósorozata megszerezte a NATO korlátozott tanúsítványát (NATO Restricted Level Certification). Ennek értelmében a Kingston IronKey D300, IronKey D300S és IronKey D300SM pendrive-ok kiterjedt validálást követően bekerültek a NATO tagországai, valamint polgári és katonai testületei által megszabott működési követelményeknek megfelelő termékek hivatalos katalógusába.
WD Red SA500 NAS SATA SSD - a Red ereje már SSD-ben isPörgesd fel a NAS-od teljesítményét és válaszi
Pörgesd fel a NAS-od teljesítményét és válaszidejét a WD Red SA500 NAS SATA SSD-kkel. Mivel a NAS állandóan dolgozik, a meghajtónak értelemszerűen megbízhatónak kell lennie. A hagyományos SSD-vel szemben a WD Red NAS SATA SSD meghajtók kimondottan a folyamatos üzemre készültek és ennek megfelelően tesztelték is őket. A megbízhatóságuk a nagyméretű fájlok hatékony gyorsításával együtt teszi ideálissá OLTP adatbázisok számára, a több felhasználók párhuzamos kiszolgálásához, a képrendereléshez, a 4K vagy 8K szerkesztéshez, illetve egyéb teljesítmény éhez alkalmazásokhoz. Mind 2,5" és mind M.2 méretben elérhetőkű. A tárolókapacitásuk 500 GB-tól indul és a 2,5" formátumban egészen 4TB-ig terjed.
Találatok száma: 3014 « Előző 1 |2 |3 Következő »