Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Hírek
Megjelenési év Megjelenési hónap Rovat
 
Találatok száma: 2878 « Előző 1 |2 |3 Következő »
Elegáns színre lépés az USB 3 világában
Teljesen megszokott dolog, hogy a Kingston a pendrive-jait időről időre lecseréli egy-egy újabb dizájn kedvéért. Természetesen ilyenkor a színfalak mögött egy technikai frissítés is történni szokott. Talán az ilyen újítások nem annyira eget rengetőek, mint egy új processzorcsalád vagy grafikus kártya típus megjelenése, de mindenképpen érdemes szem előtt tartani. A következő vásárlásod alkalmával válaszd már az új modellt. Az USB 3.x világba történő átlépéshez - amennyiben ez nem történt még meg - az új DataTraveler 106 lehet egy komoly csábítás.
Univerzális CPU hűtők az FSP-től
FPS tápegységeihez és számítógépházaihoz kiváló technikai paraméterekkel rendelkező FSP processzor hűtőket tudunk javasolni. Az FSP CPU Air Cooler Windale család két kivitelben készül, Windale 4 és Windale 6 néven. Mindkettő univerzális, Intel és AMD processzorokhoz is használható, valamint felfogatható az AM4 lapokra is.
FSP Champ: ezekre a viharos időkre
Az FSP Champ UPS szériája valódi kettős konverziós, online szünetmentes tápegység család, kiváló 0,9 kimeneti teljesítmény aránnyal. A család irodai torony és szekrénybe beépíthető rack változatban is elérhető. A mikroprocesszor vezérlésű szünetmentes áramforrások generátor kompatibilisek és 1 kVA, 2 kVA, valamint 3 kVA kapacitással készülnek. A rack formátumú áramforrások generátor kompatibilisek.
Velük szórakozz a nyáron!
A Tehrmaltake Tt eSPORTS gamer termékvonalában különleges kinézetű és emellett professzionális tudású gaming egerek sokasága van. Az egereket, mint a többi nagy márkánál, itt is profi gamerekkel közösen fejlesztik és velük nyúzatják a nagyobb gamer versenyeken. Ha valami egyedire vagy különlegesre van szükséged, akkor nézd meg őket!
Magas szintű adatvédelem adathordozáshoz
Évtizedes tapasztalata van már a Kingstonnak a titkosítható pendrive-ok gyártásában, vitathatatlanul az élvonalban van e téren. Egy nagyobb mérföldkő volt a piac egyik vezető márkájának felvásárlása, az IronKey technológiái és tapasztalata révén még átfogóbb termékkínálatot tud nyújtani a mobil adatvédelemhez. Ha komolyan óvni szeretnéd a bizalmas adatokat út közben, akkor bízd azokat az IronKey D300 pendrive-okra.
Thermaltake professzionális gaming fotelek
A Thermaltake gamer divíziója, a Tt sSPORTS tetszetős, kényelmes és nem utolsó sorban az ergonómia szempontjából is tökéletes gamer foteleket készít. A fotelek kiválasztása ne csak szépségre menjen, nézz mögé a részleteknek. Mi kell ahhoz, hogy ne csak a szoba dísze, hanem az egészséges életmódod része is legyen az új darab. A Tt eSPORTS gamer termékeket a sportolók a legnagyobb esport eseményeken nyúzzák, mint a Dreamhack, Insonia, epic.LAN vagy az Intel Extreme Masters.
Jelentkezz be a Facebook vagy Google fiókoddal a webáruházunkba!
A felhasználónév és a jelszó páros kezd elavulni. Nálunk már régóta adott egy kényelmesebb bejelentkezési lehetőség is a webáruházunkba. Lépj be a weboldalunkra a Google vagy a Facebook fiókoddal! A meglévő regisztrációdat egy kattintással összekötjük az adott profiloddal és ezentúl már nem lesz szükséged az eddigi azonosítódra és a jelszavadra.
20 éves a Spire
20 éves a Spire
2018.06.21.
Örömmel tudatjuk, hogy a Spire betöltötte a 20. életévét. Ez alkalomból tolmácsoljuk a gyártó valamennyi munkatársának köszönetnyilvánítását mindazok számára, akik jelenleg is vásárlójuk, vagy korábban a vásárlójuk voltak ez alatt a két évtized alatt. A márka idén számos újdonsággal jelentkezik, lesz egy X2 nevű gamer termékvonala és külön kategóriát nyitottak az ergonomikus termékek számára.
Autós kamera szezon van
Valójában egész évben szükség van rájuk, ahogy a közlekedési morál egyre alacsonyabb szintre züllik. Mégis a nyár az, amikor megugrik a kereslet az autós kamerák iránt. Talán a tervezett nyaralás ad egy utolsó lökést a beszerzésükhöz. A Prestigio márkából egy egész szép nagy csokor autós kamera érhető el, a pénztárca mérete vagy a technikai igény szerint válogathatsz közöttük.
JTC a Facebookon is
JTC a Facebookon is
2018.06.18.
Ha már a Facebookon vagy így is, úgy is, akkor gyere és kövesd az oldalunkat. Ha nem is tudsz naponta fellépni a weboldalunkra, a Facebookon nyomon követheted az eseményeket. Értesülhetsz az akciókról és a legérdekesebb új termékekről. Várjuk, hogy csatlakozz a kis csapatunkhoz, megtisztelsz vele bennünket.
Találatok száma: 2878 « Előző 1 |2 |3 Következő »