Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Hírek
Megjelenési év Megjelenési hónap Rovat
 
Találatok száma: 3401 « Előző 1 |2 |3 Következő »
PastPay - Szeretnél később fizetni?
Vásárolj most, fizess később! A "Buy Now Pay Later", vagyis halasztott fizetés, lehetővé teszi, hogy céges vásárlásaid azonnal megrendeld, viszont csak később - akár 15-90 nap múlva - fizesd ki a beszerzés ellenértékét, átutalással.
Thermalright Peerless Assassin 120 MINI - Amikor a MINI nem is olyan kicsi
A Thermalright Peerless Assassin processzor hűtő családhoz készült a 120 MINI. Talán a szokásos 155 mm-es tornyokhoz képest mondhatjuk mininek a 135 mm magas ikertornyokat. A két hútőborda közé került a 120 mm-es, lekerekített sarkú ventilátor. A MINI-ből fekete és fehér festésű változat készül.
Steelseries Arctis 7+ veszteségmentes vezeték nélküli gaming fejhallgató
Alapvetően PC-hez tervezték, de az USB-C adóvevőjével kompatibilis a PS5, PS4, Android Switch és az USB-C-s iPad eszközökkel és még sok mással is. Az USB-C adóvevő azon túlmenően, hogy rengeteg féle platformon használható, alcsony késleltetés mellett nyújtja a hibamentes 2,4 GHz-es kapcsolatot a játékhoz.
FSP VITA GM ATX desktop tápegység
Ezek a tápegységek a jövő fokozott energiaigényeihez készültek és az ATX 3.1 és PCIe Gen 5.1 specifikációknak megfelelően maximális teljesítményt nyújtanak, biztosítva a csúcsteljesítményt a jövőbeli hardverfrissítéseket követően is. Néhány változás történt az új specifikációban (az ATX3.0-ról az ATX3.1-re), melyek az Intel által ajánlott kritériumokat követik, hogy a tápok megfeleljenek a legújabb elvárásoknak és a felhasználói előnyökre összpontosítsanak.
Küzdelem a rezsiárak ellen az ASUSTOR segítségével
A szárnyaló energiaárak és a magas infláció miatt elengedhetetlen, hogy most minden eddiginél hatékonyabbak legyünk a pénzmegtakarítás és a kiadások csökkentése érdekében. Az ASUSTOR NAS kiváló hardver- és hatékony szoftvertervezéssel kombinálva kevesebb energiát fogyaszt, így pénzt takarít meg. Az ADM gondoskodik arról, hogy az ASUSTOR NAS-od ne csupán energiatakarékos legyen használat közben, hanem tovább csökkenti az energiafogyasztást, ha kiaknázod az ASUSTOR funkcióit. Mutatjuk, hogyan.
ASUSTOR: Az Xpanstor 4 – 4 rekesz a több tárolóhelyért
Az Xpanstor 4 megérkezett! USB 3.2 Gen 2 Type-C csatlakozóval felszerelve az Xpanstor 4 támogatja a MyArchive hideg biztonsági mentési technológiát, kompatibilis akár 22 TB-os meghajtókkal is, 10 Gbps sebességgel biztosítva, hogy az Xpanstor legyen a legjobb eszköz a NAS kapacitásának bővítéséhez.
Kingston Technology újdonságok a COMPUTEX 2024-en
"Határokat feszegető versenyzés” versenyautó ihlette DDR5 memóriával, DDR5 CAMM2 memóriával és AI-alkalmazásokkal.
Beharangozó: Az ASUSTOR Ryzennel erősít
Közeleg a 2024-es Computex, az ASUSTOR-nál pedig alig várják, hogy bejelentsék és bemutassák az eddigi legjobb termékeiket.
Gunnar Muir beltérre és kültérre
Fedezd fel a természet szépségét a Gunnar Muirral, amely innovatív ARBOR kollekció központi stílusa! Az őserdő, a Muir Woods ihlette szemüveg az eleganciát és az esszenciát ötvözi.
Vállalati és katonai szintű biztonság: mi a különbség?
A hardveresen titkosított USB-meghajtók és külső SSD-k világelső gyártójaként a Kingston IronKey termékcsaládja két szintű biztonságot kínál: vállalati- és katonai szintűt. De miben különböznek ezek a meghatározások és honnan tudhatják a vásárlók, hogy milyen szintű biztonság a körültekintő választás az érzékeny adataikhoz?
Találatok száma: 3401 « Előző 1 |2 |3 Következő »