Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Hírek
Megjelenési év Megjelenési hónap Rovat
 
Találatok száma: 3032 « Előző 1 |2 |3 Következő »
10. generációs Intel processzorok már a raktárban vannak
Nem nehéz kijelenteni, hogy a leggyorsabb asztali gaming számítógépek motorja a tizedik generációs Intel Core i9-10900K processzor. Az Intel mérnökei az új generációban optimális egyensúlyt teremtettek a funkciók között: a frekvenciák, a magok és a szálak, a feljavított tuning támogatás és a káprázatos újfajta kapcsolódási mód kigyúrják a PC-t. Értelem szerűen javul a játékélmény, valamint a tartalomgyártás és az elkötelezett géphasználók produktivitása. Minden megvan, ami a 4K szórakozáshoz kell.
Személyes kiszolgálás munkanapokon 8.00 és 16.00 óra között
A budapesti korlátozások enyhítése után meghosszabbítottuk az addig kényszerűségből vállalt nyitva tartási időnket: reggel 8 órától délután 16 óráig vagyunk nyitva. A járványügyi hatóságok és a kormányzat által meghirdetett intézkedések változásait folyamatosan követjük. Mindezek célja, hogy a potenciális fertőzésveszélyt csökkentsük és lehetőségeinkhez mérten biztosítsuk munkatársaink és partnereink egészségének megóvását.
Így változtatta meg a koronavírus-járvány a fotózási és videózási szokásainkat
A koronavírus az egész életünket megváltoztatta: hónapokra elzárkóztunk a világ elől, feje tetejére állt a gazdaság, átalakultak a társas kapcsolataink, a vásárlási, közlekedési, és médiafogyasztási szokásaink. Máshogy dolgoztunk és dolgozunk azóta is, és sokan új hobbikra is szert tettünk. Ilyen például a fotózás és a videókészítés, amelyek eddig is nagy szerepet töltöttek be az életünkben, hiszen mindannyian szeretjük megörökíteni a számunkra fontos vagy egyszerűen csak szép emlékeket. De vajon mit és hogyan fotóztunk, videóztunk a járványhelyzet előtt, alatt és után? A nemzetközi kameranap alkalmából a független flash memóriatermékek globális piacvezetője, a Kingston Digital saját felmérésben vizsgálta, milyen hatással volt a járványhelyzet a magyarok fotózási és videózási szokásaira.
ASUSTOR NAS-t az Adobe Creative Cloud Video programokhoz
Az ASUSTOR NAS megoldásai javítják a közös munka lehetőségeket az Adobe Creative Cloud Video programok számára. Minden ASUSTOR hálózati adattároló hatalmas tárhelyet kínál például az adatmentésekhez, a professzionális tartalomgyártók egy biztonságos és magas szintű környezetet teremthetnek a videóikhoz és hanganyagaikhoz. Az Adobe felvette a hivatalos videó és audió partnerei listájára az ASUSTOR-t, mint az egyik legjobb adattároló megoldást az Adobe fájlok számára.
Fényesen ragyog az ASUSTOR Lockerstor 8 a Windows Central-on
A Windows Central egy részletesebb bemutatót publikált az ASUSTOR egyik zászlóshajójáról, a Lockerstor 8-ról. Az eredmény több mint lenyűgöző. Az áttekintésben nem fukarkodnak a jelzőkkel, amelyekkel ezt a csúcsragadozót illetik, már-már tökéletesnek leírva azt. Bemutatják a Lockerstor NAS legjobb funkcióit. A Lockerstor 8 és a most debütált Lockerstor 10 az első olyan NAS az ASUSTOR-nál, amelyikbe két M.2 csatlakozó került az SSD gyorsítótárak számára. Az SSD cache egy magasabb sebességosztályba röpíti a NAS-t. A Lockerstor két darab 10 gigabites adatportján eddig nem tapasztalt fürgeséggel szolgálja ki a hálózaton érkező igényeket.
Megéri a pénzét: USB-C pendrive a Kingstontól
A Kingston DataTraveler pendrive mindig is egy jó befektetés, versenyképes áron a mindennapi használatnak tökéletesen megfelelő hordozható adattároló. Az aktuális modell mindig követi az aktuális trendeket mind megjelenésben, mind technikai tudásban. Az USB-C portokhoz használatos, új, pillekönnyű tagja a sorozatnak a DataTraveler 70. A notebookok, laptopok, táblagépek és telefonok körében egyre gyakrabban előforduló szimmetrikus USB-C csatlakozóba pofon egyszerű csatlakoztatni egyet, nem kell nézegetni, hogy így vagy úgy illeszkedik-e.
FSP Champ: ezekre a viharos időkre
Az FSP Champ UPS szériája valódi kettős konverziós, online szünetmentes tápegység család, kiváló 0,9 kimeneti teljesítmény aránnyal. A család irodai torony és szekrénybe beépíthető rack változatban is elérhető. A mikroprocesszor vezérlésű szünetmentes áramforrások generátor kompatibilisek és 1 kVA, 2 kVA, valamint 3 kVA kapacitással készülnek. A rack formátumú áramforrások generátor kompatibilisek.
Élenjáró NVMe sebesség, tökéletes rugalmasság
Az aktuális Gen 3.0 x 4 csatornás kontroller és a 96 szintű TLC NAND lehengerlő teljesítménnyel ruházza fel a Kingston KC2500 NVMe PCIe SSD meghajtókat. A 3500 MB/s olvasási sebességet is elérő meghajtóra akár 2900 MB is felírható másodpercenként. Kimagasló tartósságot szolgáltat és feljavítja a munkafolyamatot akár asztali számítógépről, akár munkaállomásról vagy nagy teljesítményű HPC-ről legyen is szó. A kompakt M.2 formátum nagyobb rugalmasságot kölcsönöz, növeli a tárolókapacitást de takarékos a hellyel.
Xeon processzor teljes gázon a NAS-ban - Lockerstor 10 Pro előzetes
Futtass virtuális gépeket vagy szolgálj ki nagy mennyiségű adatot az Asustor Lockerstor Pro 10 bődületes sebességével! A tíz lemezes NAS torony a vállalati igényeket teljes körűen ki tudja szolgálni. A legutóbbi, 9. generációs Intel Xeon adja ehhez az erőt. A Xeon E-2224 négy magja 3,4 GHz-en ketyeg, felpörgeti a többfeladatos appokat, ilyenek jellemzően a virtualizációs applikációk, és az adatátviteli sebességet is az Aquantia 10 gigabites Ethernet porton vagy a három 2,5 gigabites csatlakozáson keresztül. Szélvész gyors lokális hálózat szolgálható ki vele. 8 GB DDR4 ECC memória telepítve van már a Lockerstor 10 Pro-ban, az ECC hibajavítás stabilabbá teheti az ADM működését. A 10 merevlemez tálcát a háttérben 2 M.2 formátumú NVMe SSD gyorsítótárként szolgálhatja ki. A Lockerstor 10 Pro tö
WD Red NAS SATA SSD - a Red ereje az SSD-ben
Pörgesd fel a NAS-od teljesítményét és válaszidejét a WD Red SA500 NAS SATA SSD-kkel. Mivel a NAS állandóan dolgozik, a meghajtónak értelemszerűen megbízhatónak kell lennie. A hagyományos SSD-vel szemben a WD Red NAS SATA SSD meghajtók kimondottan a folyamatos üzemre készültek és ennek megfelelően tesztelték is őket. A megbízhatóságuk a nagyméretű fájlok hatékony gyorsításával együtt teszi ideálissá OLTP adatbázisok számára, a több felhasználók párhuzamos kiszolgálásához, a képrendereléshez, a 4K vagy 8K szerkesztéshez, illetve egyéb teljesítmény éhez alkalmazásokhoz. Mind 2,5" és mind M.2 méretben elérhetőkű. A tárolókapacitásuk 500 GB-tól indul és a 2,5" formátumban egészen 4TB-ig terjed.
Találatok száma: 3032 « Előző 1 |2 |3 Következő »