Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Hírek
Megjelenési év Megjelenési hónap Rovat
 
Találatok száma: 3002 « Előző 1 |2 |3 Következő »
Törd át a gigabites korlátot az Asustor AS-U2.5G kontrollerrel
Köszönj el a Gigabittől! A vadonatúj AS-U2.5G kéz közelbe hozza a 2,5 Gigabit sebességet az USB portos eszközeidhez. Gyorsabb, mint az valaha volt, és egyszerűbb már nem is lehet.
Kezeld profi módon a képeidet és a videódat!
Az ASUSTOR NAS minden bizonnyal az egyik leghatékonyabb út a családi fotók mentéséhez és rendszerezéséhez. Az okostelefonok térnyerésével és a kiváló fotóképességekkel rendelkező olcsó készülékek általánossá válásával mindenki számára szinte természetessé vált a fotók és a videók készítése. A sok-sok tartalmat pedig menteni kell, megosztani kell és biztonságban kell tudni az utókor számára.
Topkategóriás Arozzi játékülések
Nem csak a játékosoknak ajánlhatod ezeket az Arozzi foteleket. Az Arozzi Vernazza Soft Fabric székek nevében az lényege: a bőr vagy PU burkolat helyett puha, felső kategóriás bútorszövet borítja az egész felületet. Az új kárpitozás mellé a játékülés számos csúcs szolgáltatást nyújt, mint például a 3D kartámasz vagy a profi mechanika, illetve a megnövelt tér.
Új applikációk és a Lockerstor minden eddiginél sokoldalúbbá teszi az Asustort
Míg a Nimbustor 2 és 4 a magánfelhasználók elsőrendű felhőtárolója, a Lockerstor 8 és 10 piacra dobásával az ASUSTOR azt demonstrálja, hogy mennyire komolyan veszi a tárolók minden eddiginél gyorsabbá és megbízhatóvá tételét. A Lockerstort új generációs négymagos Intel processzor hajtja. Két Intel 10 gigabites és két Realtek 2,5 gigabites Ethernet portja van, amelyek több eszközt még gyorsabban szolgálnak ki. Két M.2 MVMe aljzatába többféle méretű M.2-es SSD kerülhet. Az SSD cashe a merevlemezeket teljesítményét már-már SSD szintre emeli. Mindezekkel a Lockerstor minden idők leggyorsabb és legsokoldalúbb vállalati ASUSTOR NAS tárolója.
Asustor AS5202T a legjobb tech termékek között 2019-ben
Az Asustor Nimustor 2 (AS5202T) nem csak a PCMag.com szerkesztői díját nyerte el és nem csak 2019 legjobb NAS eszközének nevezték ki, hanem az idei év legjobb tech termékeinek a listájára is felkerült. Mindez azon túl, hogy megerősíti az Asustor NAS minőségét, egyúttal hasznos vásárlási útmutató is a fogyasztók számára.
FSP PRO - Zöld technológiára frissítve
Az FSP frissítette a tápegységei többségét, hogy megfeleljen a gaming gépekhez az új IEC/EN 62368 szabványnak. A tápokban a legújabb zöld technológiát használja. További biztonsági tanúsítványokat alkalmazott, hogy naprakészen teljesíteni tudja a változó előírásokat. Keresd a zöld technológiás FSP PRO tápokat!
Bemutatkozik a Lockerstor - minden az üzletről szól
Az ASUSTOR bemutat két új NAS-t, amelyet kereskedelmi célokra készített, kettős Intel 10GbE és további két Realtek 2,5GbE hálózati kapcsolódási lehetőséggel. A Lockerstor 8 és Lockerstor 10 az első olyan NAS, amely képes rá, hogy elérje a 20 Gbps adatátviteli sebességet a hálózati portok összefűzése révén. A vállalatok modern igényeivel haladva a nyolc és tíz lemezes Lockerstor-okban megjelent két M.2 SSD foglalat az adatok gyorsítótárazásához. A rendszermemória 8GB DDR4 SO-DIMM, dual channel módban. A memória 32GB-ig bővíthető. Számos USB port áll még a rendelkezésedre. A Lockerstor összehasonlíthatatlan élményt nyújt az üzletvitelhez.
A Kingston 13,3 millió SSD-t értékesített hat hónap alatt
2019 első hat hónapja során több mint 13,3 millió SSD fogyott el a Kingston Digital, a világ vezető memória és memória technológia megoldások szállítójának gyáraiból a TrendFocus piackutató adatai alapján. Ez a meghökkentő mennyiség a Kingstont a harmadik helyre repítette az SSD készítők között, közvetlenül a Samsung és a Western Digital mellé. Az összes gyártót egybevéve a legyártott és leszállított SSD tárolók 11,3 százaléka készült a Kingstonnál, amely a gyártó erejéről árulkodik és egyúttal a meghatározó piaci helyzetét biztosítja be.
HyperX három történelmi mérföldkőhöz ért el
A Kingston gaming divíziója, az önálló HyperX márka történelmi mérföldköveket ért el a termékeladásaiban, amelynek Te is és mi is részesei voltunk. A számok lenyűgözőek: 10 millió darab gaming headset, egy millió billentyűzet és több mint 65 millió HyperX memória modul.
Cyber Defense Global Awards: Négyet zsákolt a Kingston
A Cyber Defense Magazine információbiztonsági szaklap 2019-ben is díjazta a kiber- és információbiztonság innovátorait, és két egymást követő évben idén második alkalommal ismerte el nemzetközi díjprogramjában a Kingston eredményeit. A memóriagyártó összesen négy kategóriában nyert díjat a Cyber Defense Global Awardson. Két iparágvezető titkosított tárolómegoldása, az IronKey™ D300S titkosított USB-meghajtó és a KC2000 NVMe PCIe SSD egyaránt két-két elismerésben részesült.
Találatok száma: 3002 « Előző 1 |2 |3 Következő »