Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Hírek
Megjelenési év Megjelenési hónap Rovat
 
Találatok száma: 3059 « Előző 1 |2 |3 Következő »
A tizedik generáció ereje egy apróságban
A Shuttle DH sorozat az XPC kategória egyik legnépszerűbb családja, amelynek új tagja, a DH410, támogatja a tizedik generációs Intel LGA100 Comet Lake 65W processzorokat. Kompakt és masszív kialakítás, alig foglal helyet és akár 10 mag erejével biztosítja a könnyed multitaskingot és az akadásmentes videólejátszást. A HDMI 2.0a és a DisplayPort csatlakozókkal két 4K kijelző hajható meg. Nyolc USB port és két soros port révén rugalmasan alakíthatók ki a konfiguráció a változatos perifériák csatlakoztatásával.
Változás a személyes kiszolgálásban a telephelyünkön II.
Sokféle megoldáson gondolkozunk, hogy a személyes kiszolgálás zavartalanul folytatódhasson a lehető legkevesebb kényelmetlenség és korlátozás mellett. Mindenképpen figyelünk arra, hogy Te is és a munkatársaink is a körülményekhez képest a legnagyobb biztonságban legyetek. Újabb lépéseket tettünk az elmúlt hetek tapasztalatai alapján és átszerveztük az árukiadást: újra megnyithattuk az ügyfélszolgálatunk egy részét. Itt vannak a részletek.
A MyArchive és a Snapshot Center - védekezés a Ransomware ellen
A MyArchive úgynevezett cold backup technológiája a merevlemezt olyan tartalék meghajtóvá változtatja, amely gyorsan, a NAS leállítása nélkül üzembe helyezhető ismét és bármikor el is távolítható. Gond nélkül használható offline biztonsági másolatok készítéséhez.
Thermaltake AIO termékek az AMD Ryzen processzorodhoz az AMD ajánlásával
A Thermaltake vezető prémium márka a saját magad által összerakható hűtés, gamer cuccok és memória megoldások piacán. Büszkén osztja meg velünk a hírt, hogy az AMD számos Thermaltake nagy teljesítményű all-in-one folyadékhűtőt hagyott jóvá az AMD Ryzen asztali processzoraihoz.
A Nimbustor 2 a legjobb otthoni NAS a TechHive szerint
A szerkesztői díjat, az Editor's Choice Award-ot az ASUSTOR Nimbustor 2 NAS-nak adta oda a TechHive magazin. Véleményük szerint megkérdőjelezhetetlen, hogy otthoni felhasználásra a legjobb NAS, erősen ajánlott kategória.
Az ASUSTOR NAS 3-2-1 biztonsági mentés szabálya és még további öt védőintézkedés
A biztonsági mentés egyidejű az adathordozókkal, a szabályok egyszerűek és mindenki számára ismertek. Mégis a gyakorlat azt mutatja, hogy az unalomig ismételt szabályokat nem árt néha mégiscsak elővenni és átolvasni. Összeállított az ASUSTOR egy jól használható, rövid útmutatást, küldd csak tovább az ügyfeleidnek. Ártani biztosan nem árt.
November 2.: Változik az OTP internetes bankkártyás vásárlás jóváhagyási folyamata!
Az OTP Bank november 2-án bevezeti az erős ügyfél-hitelesítést az internetes bankkártyás vásárlások jóváhagyására. Ezt követően azoknál az ügyfeleknél, akik már megadták azonosítás céljából mobiltelefonszámukat a banknak, előfordulhat, hogy több lépésben kell megerősíteniük, hogy valóban ők az internetes vásárláshoz használt betéti- vagy hitelkártya birtokosai.
Védd meg magad a Ransomware támadásoktól!
Köztudott, hogy mennyi ismert vállalat és kormányzati szerv hódolt be ransomware támadásoknak, ez bizony félbeszakítja a munkát és igen sokba tud kerülni. Hogy mi is a ransomware? Egy vírusfajta vagy rosszindulatú program, amely váltságdíj céljából blokkolja a személyes adatokat. Az adatokat titkosítással egyszerűen túszul ejtik, ennek feltörése pedig ésszerű időn belül és költséggel nem lehetséges. Ezért az adatok tulajdonosa kényszerűen fizet a ransomware tulajdonosának, hogy visszaszerezhesse az adatai feletti rendelkezést. Az adatvesztés és a pénzügyi veszteség elkerülése érdekében az adatok átfogó biztonsági mentése a legegyszerűbb és a leghatékonyabb módszer az adatvesztés elkerülése érdekében.
Floe DX RGB all-in-one folyadékhűtő Premium Edition
A Thermaltake Floe DX RGB minden szükséges alkatrészt tartalmaz, ami egy processzor folyadékhűtés beszereléséhez illik lennie. Plusz extraként 16,8 millió színt megjeleníteni képes világítása van a hűtőblokknak, illetve a PWN vezérlésű ventilátoroknak is. A Riing Duo ventilátorok a Thermaltake saját, szabadalmi oltalommal védett fejlesztése. A hűtő a TT RGB PLUS vezérlővel és a Thermaltake legfrissebb fényszerkesztő programjával, a NeonMakerrel színezhető ki. Minden egyes LED külön, egyedileg állítható be, a szórakozás garantált.
DataTraveler Kyson: metál stílusban
A kupak nélküli, kisméretű pendrive kínálatát erősíti a Kingston a DataTraveler Kyson névre keresztelt flash meghajtókkal. A napi használatra készült, átlagos felhasználókat célzó nagy teljesítményű meghajtó kiemelkedő adatátviteli sebességet képes elérni. Olvasáskor a sebességmérő 200MB/s körül akad majd ki. A felső kapacitáshatár 256GB a választékban. A Kyson-t a strapabíró fém háza védi az elhasználódástól és nem maradt le a végéről a hatalmas nyílás sem, amivel a kulcstartódra akaszthatod.
Találatok száma: 3059 « Előző 1 |2 |3 Következő »