Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Hírek
Megjelenési év Megjelenési hónap Rovat
 
Találatok száma: 3331 « Előző 1 |2 |3 Következő »
Biztonságos hozzáférés az ASUSTOR VPN-szolgáltatásával
Az ASUSTOR VPN-szolgáltatása biztonságos hozzáférést és rugalmas telepítési lehetőségeket biztosít.
6 szempont, ami miatt érdemes frissíteni a technológiai eszközöket a jelenlegi gazdasági környezetbe
A Covid-járvány kitörésekor a hardverbeszerzések meglehetősen vegyesen alakultak a vállalatoknál a szerverek, asztali gépek és laptopok esetében. Azok a cégek, amelyek időben léptek, még válogathattak a hardverek között, a többieknek azonban szembe kellett nézniük a készlethiánnyal és a megnövekedett szállítási időkkel, így a megszokottnál gyengébb eszközökkel kellett beérniük. A Kingston Technology partner szakértője, Rob May szerint gyakran előfordult, hogy a szervezetek nem egységes hardvereszközöket adtak a munkatársaiknak, köztük több olyannal, amely frissítésre, bővítésre szorult volna.
Kingston FURY Renegade DDR5: nembináris kapacitások
A Kingston Renegade DDR5 modulok között megjelentek az első nembináris memóriák, amelyek egy új szintet képviselnek a memória modulok fejlődésében és egyben új lehetőséget a gépépítésben. A nembináris memóriak a szokásostól (16GB, 32GB, 64GB) eltérő kapacitású modulok. Céljuk kettős: több memóriát tehetsz a gépbe vagy adott memóriamennyiséget olcsóbban kihozhatod.
PIN kódos pendrive USB-C csatlakozóval
A Kingston IronKey Keypad 200 hardveresen titkosított USB flash meghajtó, függőben levő FIPS 140-3 Level 3 szintű tanúsítvánnyal és XTS-AES 256 bites hardveres titkosítással. A pendrive egy operációs rendszertől független titkosítási mechanizmust használ, az alfanumerikus billentyűzettel a PIN használat egyszerű és értelemszerű. Az UASB-A mellett már USB-C csatlakozóval is elérhető.
Engedd ki a dzsinnt a palackból! - Kingston FURY™ Beast DDR4 RGB Memory
A megújult Kingston FURY™ Beast DDR4 RGB memória bármely rendszer stílusát és teljesítményét felrázza. Lenyűgöző az RGB világítás, amely kiegészíti az új elegáns fekete hőelosztót, és lenyűgöző a sebesség, amely akár 3733 MT is lehet másodpercenként. Válasszd Fury Beast DDR4 memóriákat, hogy megkaphasd a munkához vagy a játékhoz szükséges lendületet. Intel® XMP tanúsítvány, kész XMP profilok, az AMD Ryzen™-hez illesztett kész profilok és Plug N Play 2666 MT/s-os automatikus túlhajtással.
Lamzu Thorn: pontosság és teljesítmény tökéletes kombója
A Lamzu Thorn gamer egér szuper könnyű. Vezetékes és vezeték nélküli (2,4G Hz) üzemmódban is használhatod. Nagyszerű funkciókkal rendelkezik: Pixart 3395 otikai érzékelő, hosszú akku idő, Nordic 52840 MCU, tökéletes tappancsok és M1 / M2 optikai kapcsolók. Játékrajongóknak mondjuk: 26000 DPI és 4K-ra upgradelhető!
Kingston XS1000: 6 érv a külső SSD-k mellett
Sokan vásárolnak külső meghajtót többek között biztonsági mentésekhez, archiváláshoz, kapacitásbővítéshez vagy éppen a különféle nagyméretű fájlok hordozásához. Korábban elsősorban a HDD meghajtók voltak elterjedtek, ám az SSD technológia térnyerésével és az árak csökkenésével egyre többen döntenek az újabb típus mellett. A jelenség érthető, hiszen a külső SSD-k kisebbek, gyorsabbak, halkabbak és megbízhatóbbak annak köszönhetően, hogy nincsenek bennük mozgó alkatrészek. A Kingston Technology szakemberei összegyűjtötték a hat legnépszerűbb érvet, amelyek miatt a vásárlók a külső meghajtót választják.
A Lamzu Atlantis 4K-val érkezett!
A közönségkedvenc Lamzu Atlantis megvette a piacot. Különc formavilágával és csúcsminőségú specifikációjával a vásárlók kívánságlistájának az élén szerepel. Az módosított Atlantis V2 4K új kihívást jelent mindenkinek. A 4 kHz-es mintavételezési frekvencia négyszerese az eddigi 1 kHz-es egerekének, ami négyszer több adatot jelent. És azt mindannyian tudjuk, hogy ez milyen előny a játékban!
Thermalright - igazi CPU hűtési megoldások raktárról
A Thermalright a 2001-es indulásától kezdve mindig arra törekedett, hogy a lehető legjobb hűtési megoldásokat tegye elérhetővé a számítógépes piacon. Korszerű és prémium minőségű anyagok használata, a lehető legjobb hővezetésű ötvözetek felhasználása és az iparban újszerű hűtési megoldások alkalmazása szerzett nevet a gyártónak. De számunkra az is fontos tényező, hogy a magas színvonalú Thermalright termékeket nagyon jó árakon vásárolhatjuk meg, így vált a gyártó a hazai processzor hűtési piacon megbecsült szereplővé. A gyár legkeresetteb termékei most raktárról vihetők.
Huzat van!
Huzat van!
2023.09.18.
A Ceres 300 TG ARGB középső toronyház egy ATX osztályú ház, amelybe előre két darab CT140 ARGB Sync PC hűtőventilátor van beépítve gyárilag és egy CT140 PC hűtőventilátor dolgozik hátul. Panelei felületének több mint 55 százaléka perforált, hogy kiemelkedően nagy légáramlást tudjon szolgáltatni az alkatrészeinek. Radiátorok tekintetében elöl egy 360 mm-es radiátor, felül pedig egy 280 mm-es radiátor támogatott.
Találatok száma: 3331 « Előző 1 |2 |3 Következő »