Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Hírek
Megjelenési év Megjelenési hónap Rovat
 
Találatok száma: 2900 « Előző 1 |2 |3 Következő »
HyperX cserélhető billentyűzet gombok
Ne ezen múljon már a győzelem! A HyperX cserélhető gombokat kínál a mechanikus billentyűzeteihez, ezekkel egyedivé teheted a játékeszközödet. A HyperX FPS & MOBA Gaming Keycaps Upgrade Kit-ben a legfontosabb billentyűket találod meg, amelyek érezhető különbséget nyújtanak a harcászati előny eléréséhez.
Upgrade a sztereó fejhallgatódhoz
Hozz ki többet a sztereó fejhallgatódból! Hyperx egyedi hangolású, 7.1 virtuális térhatást érhetsz el, ha a fejszettedet HyperX Cloud USB hangkártyához csatlakoztatod. Kényelmesen elérhető, felcsíptethető hangszabályzó dobozkája a kezed ügyében tarja a legszükségesebb vezérlőket, pillanat alatt elnémíthatod a mikrofont vagy beállíthatod a hangerőt a fejhallgatón és a mikrofonon, külön-külön.
Szinkronizálható RGB ventilátorok
A 12 cm-es Tt Riing sorozatból elérhető a szinkronizálható RGB világítású változat is. Az erőteljes ventilátor típus csendesen dolgozik. A 120 mm-es keretbe beépített RGB világítás a neves alaplap gyártók saját világítási rendszereibe integrálható és a gyártók egyedi szoftvereivel közvetlenül vezérelhető. Így a fénybeállítások az alaplappal és a hasonló, kompatibilis, világítóelemekkel hozható összhangba.
Asustor ADM 3.2 könnyebb vele az életed
Ezzel a két új funkcióval! Egyik az EZconnect.to, amivel még egyszerűbb lesz a távoli kapcsolatot létrehozni és a másik az EZ Sync, amely fájl előzmények kezelése, megosztható link készítése és a mobilos AiData applikációval való integráció kényelmi funkciókat hoz. A végleges ADM 3.2 már letölthető.
Kis csomagban nagy érték: 1 literes Coffe lake PC dual 4K-val
Az előd a DH110, amely az egyik legjobban fogyó modell a Shuttle-nél. A most piacra lépő DH310-ba a legújabb 8. generációs Intel processzorokat építheted. Felskálázhatod hat magig és 12 szálig, az új processzorokba integrált UHD grafikai motorral felpörgeted a teljesítmény a multitaskinghoz vagy a gördülékeny videólejátszáshoz. Két megjelenítőn 4K felbontást állíthatsz be a HDMI 2.0a és a DisplayPort kimeneteken keresztül. A sokszínű felhasználáshoz iker Gigabites LAN csatlakozók hálózati ébresztő funkcióval és Teaming Mode-dal, RS232 port, valamint natív M.2 SSD foglalat áll a rendelkezésedre. És mindez összesen 1 literes térfogatba csomagolva.
HyperX vezeték nélküli gaming fejhallgató
Kóborolj csak szabadon! A HyperX Cloud Flight Wireless Gaming Headset fejhallgatóval szakíthatsz a kábel jelentette kötöttségekkel. A játékhoz tökéletesen megfelelő vezeték nélküli kapcsolat és hihetetlen hosszú, 30 órás üzemidő mellett a HyperX névvel fémjelzett kényelem és minőség jellemzi. A zárt fülhallgató rész elszigetel mindentől és teljesen elmerülhetsz a játékban. A magas minőségű konstrukció a mindennapi igénybevételeknek ellen tud állni.
HyperX Alloy billentyűzetek - tartósság, megbízhatóság
A HyperX által, játékosok számára készített Alloy billentyűzet család jellemzői a sziklaszilárd tartósság és a megbízhatóság. A billentyűzet felső lapját tömör acéllemezből sajtolták. Elviseli a heves játékmenetek intenzív használatából eredő igénybevételt, óvatoskodás helyett a figyelmedet teljes mértékben az ellenfeleidre fordíthatod. A családban minden, gamer elvárásnak megfelelő termékek megtalálhatók, létezik helytakarékos, numerikus billentyűk nélküli változat és teljes funkcionalitású, ragyogóan világító modell is. Mindegyik Alloy billentyűzet tartós és pontos Cherry MX kapcsolókat tartalmaz és különféle típusú kapcsolók közül választhatsz a felhasználó stílusának megfelelőt!
FSP számítógépházak
Gépépítéshez válogass az FSP sokszínű modelljei között. A gyártó belépőszinthez, az uralkodó irányzathoz és a felső kategóriához is ajánlani tud megoldást. Belül tágas tér áll a rendelkezésre és a ház kidolgozása is minőséget sugároz. Széles termékválasztékot sorakoztatott fel a gyártó a kedvelt a tápegységek mellett.
Hiányzott az RGB világítású 20 cm-es ventilátor? Most már van.
A Thermaltake sikeres Riing sorozatú rendszerhűtő ventilátorai több szempontból is megújultak. Először is, megérkezett a 20 cm méretű széllapát az eddig létező 120 és 140 mm-es méretek mellé. Ha hiányzott már ez a méret Neked, ezentúl nem kell nélkülöznöd. Az RGB fényrendszer hangüzenetekkel vezérelhető, a mobilos app egy sor hasznos funkciója mellett, és kompatibilis lett a Razer Chroma-val, valmaint együttműködik az Amazon Alexa-val.
Tágas, négy ablakos ház
A szépség és a teljesítmény a View 32-ben együtt mutathatja meg a vonzerejét. Négy darab temperált üveglap enged bepillantást a házban dolgozó alkatrészekre. Jobbra, balra, felülre és előre került egy-egy 4 mm-s üveg burkolat. Az belső szépség kialakításában a gyártó már megtette az első lépéseket, három darab impozáns, 120 mm-s RGB világítással szegélyezett ventilátor már beszerelve. A View 32 méltó a nevéhez, itt a látvány az elsődleges.
Találatok száma: 2900 « Előző 1 |2 |3 Következő »