Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Hírek
Megjelenési év Megjelenési hónap Rovat
 
Találatok száma: 3048 « Előző 1 |2 |3 Következő »
A 18TB-os Seagate Ironwolf meghajtó felkerült az ASUSTOR NAS kompatibilitási listájára
Az ASUSTOR napokban jelentette be, hogy a Seagate ST18000NE000 IronWolf® Pro 18TB merevlemezeit szigorúan tesztelték, és mára tanúsítvánnyal rendelkeznek a különféle ASUSTOR NAS eszközökkel való használatra.
A Kingston népszerű DT2000 titkosított USB-je már 128GB-os változatban is elérhető
A Kingston Digital bemutatta a DataTraveler® 2000 típusú titkosított USB-meghajtó 128GB-os kapacitású változatát. A DT2000 FIPS 140-2 Level 3 tanúsítással rendelkezik és katonai szintű, 256 bites hardveralapú AES titkosítást nyújt. A globális biztonsági feladatokat ellátó IT-szakemberek, kis- és középvállalatok, valamint nagyvállalati végfelhasználók igényeire tervezett USB-kulcs ideális megoldás az elektronikus adatbiztonság megvalósításához.
Az 5G új korszakot teremt a mikroadatközpontok és az edge computing terén
Az élet számos területén használunk különféle okos, internetkapcsolattal rendelkező készülékeket, amelyek megkönnyítik életünket. Egyre több digitális szolgáltatást veszünk igénybe a közösségi médiától a streaming és banki applikációkon át a felhőszolgáltatásokig, és ezáltal egyre több adatot fogyasztunk. Ezt a tendenciát erősítik a dolgok internetének (IoT) terjedése és a koronavírus-járvány digitalizációs hatásai, továbbá az 5G hálózatok bevezetése is, amit jól mutat, hogy szakértők szerint 2025-re 75 milliárd IoT-eszköz kapcsolódik majd egymáshoz.
Facebook és Instagram élőzés támogatása az ASUSTOR-on
Az ASUSTOR Live kiegészült a Facebook, Instagram és Restream élő stream platformok támogatásával, hogy az ASUSTOR NAS segítsen az audiovizuális alkotóknak abban, hogy az élő közvetítéseik nagy horderejűvé váljanak. A Facebook két rakétasebességgel növekvő tartalommegosztási platformja az élő videókészítők számára nagyon egyszerűen teszi lehetővé, hogy mobiltelefonról, számítógépről és egyre többféle platformról élőzzenek. Az ASUSTOR Live szolgáltatása összekapcsolható a Twitch és a Youtube fiókkal is. A Facebook hozzáadásával a felhasználó a Mixer használatával közvetítheti és egyúttal mentheti is az adását a NAS-ra.
Személyes kiszolgálás munkanapokon 8.00 és 16.00 óra között
A COVID-19 sok mindenben átalakította az életünket. Tavasszal a sok éves nyitva tartási rendünk is megváltozott és alkalmazkodnunk kellett az előírásokhoz is. Most, a szezon kezdetekor áttekintjük gyorsan, milyen változások léptek életbe az elmúlt hónapokban. Reggel 8 órától délután 16 óráig vagyunk nyitva. A járványügyi hatóságok és a kormányzat által meghirdetett intézkedések változásait folyamatosan követjük. Mindezek célja, hogy a potenciális fertőzésveszélyt csökkentsük és lehetőségeinkhez mérten biztosítsuk munkatársaink és partnereink egészségének megóvását.
AH T600 Full Tower - szerinted mire hasonlít?
A Themaltake AH T600 a gyártó szerint egy helikopter stílusban megálmodott számítógépház. A ház a nyitott házak kategóriájába tartozik és mérete szerint Full Tower, E-ATX lapok is beleférnek. Star Wars rajongók azonban mást is beleláthatnak ebbe a dizájnba, de legyen ez az ő titkuk. A szokatlan formavilágú ház két oldalán levő légterelő lap 5 mm-es temperált üveg, ez teszi világossá a belső teret.
Kingston Technology sajtóközlemény: Így változott meg az adatközpontok szerepe a koronavírus idején
A koronavírus hatására szinte azonnal és jelentősen megváltozott, hogy hogyan dolgozunk, tanulunk és élünk. Minden, amit korábban személyesen, „offline módban” csináltunk, átkerült a digitális térbe, ez pedig elképesztő mértékű adatforgalmat eredményez. Az életvitelünk átalakulása, a távoktatás bevezetése és a rendszeres otthoni munkavégzés miatt nagy mértékben megnőtt a különféle digitális alkalmazások (videohívások, e-kereskedelem, e-learning, szórakozás, távegészségügy) használata, és ezzel együtt a számítási kapacitás iránti igény, nem beszélve a vírus megismerését és a védőoltások kidolgozását segítő kutatásokról. Ezért a fejlett digitális infrastruktúra, és azon belül is az adatközpontok szerepe soha nem volt még ilyen fontos a világgazdaság szempontjából.
Thermaltake Toughpower tápegység Platinum hitelesítéssel
Teljesen moduláris felépítésű és 80 PLUS Platinum minősítésű a Thermaltake Toughpower család analóg PF1 típusú sorozata. Az ARGB típusú LED-ből 18 kicsi fénydiódával kap hangulatvilágítást a hűtőventilátor. A fény, ahogy illik, szinkronizálható az alaplapon keresztül a többi RGB alkatrészhez.
Thermaltake View sorozat: View 51 ARGB
A Thermaltake View sorozat gépházai mindent láthatóvá tesznek, amit egy számítógépházba be tudsz építeni. Értelemszerűen a színes világítások, esetleg egy látványos folyadékhűtés megoldás, de mindenképpen menő alkatrészek kerülnek reflektorfénybe egy ilyen kastélyban. Ennek ékes példája a View 51 ARGB teljes torony méretű számítógépház. Két darab 200 mm-es, 5V-os ARGB világítással kiemelt ventilátor forog az előlapon és szintén gyári tartozék egy hátsó 12 cm-es szélkerék is. E-ATX méretű alaplapokra tervezett a belső tér, melyet temperált üveglapon keresztül csodálhatsz meg.
A Kingston 128GB-os titkosított USB-kkel támogatja az adatbiztonságot
Az olyan rendeletek, mint a GDPR és CCPA a magánembereket és a szervezeteket is ráébresztették az adatvédelem és az adatbiztonság fontosságára, ami az otthoni munkavégzés elterjedésével még jelentősebb lett. A titkosított USB-kulcsoknak kiemelt szerepük van ezen a téren, hiszen akár személyes, akár vállalati vagy ügyféladatokról van szó, a megfelelő titkosított meghajtó használatával nem kell aggódnunk az adatvesztés miatt. A megnövekedett igényekre reagálva a Kingston Digital 128GB-os kapacitású változatot mutatott be három titkosított USB-meghajtójából.
Találatok száma: 3048 « Előző 1 |2 |3 Következő »