Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Hírek
Megjelenési év Megjelenési hónap Rovat
 
Találatok száma: 2956 « Előző 1 |2 |3 Következő »
Thermaltake Gold Series: Toughpower GX1 táp
A Toughpower népes tápegység család 80 PLUS Gold minősítéssel rendelkező tagjai a GX1 APFC erőforrások. A magas hatékonysággal energia takarítható meg az állandó üzemű számítógépeknél. A Toughpower GX1 500 W-tól 700 W-ig terjedő teljesítménnyel készül. A hűtését egy folyadék csapágyazású 120 mm-es ventilátor oldja meg. A prémium komponensek közé természetesen a Japán kondenzátorok is beletartoznak. Három százalék alá szorított feszültség ingadozás. Majdnem teljesen hangtalan működés és a megbízható teljesítmény az egyik legjobb választássá teszi az alapvető gépek frissítéséhez.
3 darabos Thermaltake RGB ventilátor csomagok
Az RGB világítású alkatrészek evolúciója még messze nem ért véget! Cél az egységes, központilag irányítható fények, villódzásmentesen tündöklő LED-ek és olyan funkciók fejlesztése, amely egyedivé tehetik a konfigurációt. A Thermaltake a TT PLUS RGB ökoszisztémájával mutat irányt, például a mobiltelefonról történő irányítással és rendszerfelügylettel. A rendszer a neves gamer gyártók termékeivel kompatibilis. A legjobban fogyó alkatrész a ventilátor, amiből gazdasgos 3 db-os szettjeink vannak. A csomag a kontrollert is tartalmazza.
ASUSTOR AS10 CPU upgrade - még jobb teljesítmény
Az ASUSTOR NAS választékának legkisebbjei az AS10 sorozat tagjai. A kezdő NAS-okba új motor került, ezeket az újdonságokat a v2 jelzés fogja megkülönböztetni az elődöktől. Két- (AS1002T v2), illetve négy lemezes (AS1004T v2) változatot 1,6 GHz-es, kétmagos központi egység hajtja meg, amely a szoftveres és hardveres optimalizációval együtt 20 százalékkal gyorsabb működést ígér. Csendes, energiatakarékos üzem jellemzi és már a 12 TB-os lemezeket is kezeli. Akár egy hardveres titkosítással együtt, minden eddiginél könnyebben üzemelhetsz be egy privát felhőtárolót.
Gold hatékonyságú tápok led világítással és mobil applikációval
A Toughpower iRGB PLUS Gold sorozatú számítógép tápegységek a Thermaltake első olyan erőforrásai, amelyekbe a szabadalmaztatott Riing Duo 14 cm-es ventilátorok kerültek beépítésre. A ventilátorokat 18 db LED fényforrás világítja meg. 16,8 millió szín és számos világítási mód dobhatja fel a konfigurációd. A Gold 80 Plus hatékonyságú tápok prémium alkatrészei folyamatos stabil energiát biztosítanak legfeljebb 50 °C környezeti hőmérséklet mellett. A sorozat támogatja a Smart Power Managemenet-tet, így a felhasználó digitálisan vezérelheti a világítást és kezelheti a tápot, illetve a számítógépet bárhonnan és egyben környezetbarát módon. A tápegységek együttműködnek a TT RGB PLUS programmal, az Amazon Alexa-val és a Razer Chroma platformmal, a megszámlálhatatlan világítási lehetőség beállításá
Alakíts át az Asustor NAS-odat iTunes zenelejátszóvá
Tudtad, hogy a zenehallgatáshoz az ASUSTOR NAS-od összekapcsolható az számítógépeden levő iTunes fiókkal? Csatlakozz a HDMI porton keresztül és már indíthatod is a zenéket vagy a videóidat a NAS-ról közvetlenül. Hogy épp melyiket? Az iOS iTunes applikációjával, mint egy távirányítóval válogathatsz a NAS-on tárolt multimédiás tartalmak között. Egy erősítőhöz vagy egy AV lejátszóhoz kapcsolva a NAS-t még tökéletesebb audió élményben lehet részed.
Kingston Canvas memóriakártya család - Select, Go! és React
A Kingston legfrissebb memóriakártya családja a Canvas sorozat, amelyeket a HD és 4K filmek rögzítéséhez, valamint a nagyon nagy felbontású fotók készítéséhez alkottak. A család a felhasználói igényekhez igazodva háromféle változatban érhető el: Select, Go! és React néven. Nyugodt lehetsz, hogy a kameráddal megörökített emlékeid vagy az életed nagy kalandjai biztos helyre kerülnek. A Kingston Canvas memóriakártyák tartóssági teszten is átesnek, hogy nehéz körülmények között is megállják a helyüket.
Thermaltake Commander C házak két 20 cm-es ARGB ventilátorral
A Commander C sorozat ATX méretű, közepes magasságú számítógépházakból áll. Temperált üveg oldallap engedi a betekintést a belső térbe. A hálós előlap mögött gyárilag beépített két darab 200 mm-es ARGB ledekkel megvilágított ventilátor nyűgözi le a szemlélődőt. Ennek a megvilágított front panelnek az a szerepe, a számítógépet felruházza a játék szellemiségével. Olyan dizájn elemekkel szerelték fel a klasszikus Thermaltake vázat, amellyel a gamerek széles körét megragadhatják. Hat különböző modell alkotja a családot.
SH370R8: 8. és 9. generációs Intel, high-end grafika és négy merevlemez
A Shuttle XPC SH370R8 barebone akár négy darab 3,5 collos merevlemez befogadására is képes, hatalmas tárolási potenciál rejlik benne. Magabiztosan ajánlhatod bármilyen felhasználáshoz, otthoni vagy kereskedelmi alkalmazásokhoz. Azonban ez a platform sokkal több, mint egy adattár, az alumínium dobozban egy igazi erőgép düböröghet. Lehet belőle csúcsminőségű játékgép, de ugyanígy egy olyan munkaállomás, amelyen intenzív grafikai feladatok és videófeldolgozás folyhat. Az éjfekete, szálcsiszolással díszített burkolat diszkréciót és stílust sugároz.
Kingston SSD adatszerverekhez
A Kingston adatközpontokhoz készített SSD meghajtói DC500 (Data Center 500) sorozatba tartoznak. A nagy teljesítményű meghajtók a legújabb 3D TLC NAND tárolókból épülnek fel, az olvasás centrikus vagy a vegyes (írás / olvasás) üzemmódú szerver feladatokhoz külön-külön változatban. Megfelelnek a Kingston szigorú szolgáltatásminőségi követelményeinek, hogy biztosítsák a kiszámítható véletlenszerű I/O teljesítményt és az alacsony késleltetést a széleskörű olvasási- és írási feladatok során. Növelni tudják az AI, a gépi tanulás, a big data elemzés, felhőszámítások, programvezérelt tárolás, adatbázis kezelés, az adatbázis kezelő alkalmazás és egyéb adattárolási feladatok hatékonyságát. A kapacitások 480GB-tól 3,84TB-ig érhető el.
Univerzális Thermaltake vízhűtés processzorokhoz
A megvadult CPU hőmérséklet megfékezéséhez egy magas hatékonyságú folyadékhűtő kiválasztásánál a vásárlók a könnyű, tiszta és alacsony karbantartási igényű megoldásokat keresik. Az új Thermaltake komplett, mindent tartalmazó csomagban érkező vízhűtői úgy kerültek kialakításra, hogy még felül is múlják a felhasználók igényeit. Egy egyszerűen megoldható processzorhűtő csere már lehetővé is teszi a nagyobb CPU védelmet és a jobb hűtési teljesítményt.
Találatok száma: 2956 « Előző 1 |2 |3 Következő »