Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Hírek
Megjelenési év Megjelenési hónap Rovat
 
Találatok száma: 2966 « Előző 1 |2 |3 Következő »
Külső SSD házak írásvédelemmel és Type-C csatlakozóval
A fontos fájlok védelmét szolgálja a fizikai írásvédelem kapcsoló ezeken a Raidsonic külső SSD házakon. A két ház másik közös jellemzője, hogy villámgyors USB 3.1 Type-C csatlakozóval látták el őket, amelyeken elméletileg 10 Gbit/s sebesség is elérhető. A két ház különbsége pedig az, hogy eltérő típusú SSD-khez alkalmasak, a fekete B-key, az ezüstszínű NVMe meghajtókhoz. A házakat a jó hűtési képességért alumíniumból gyártották. Az beszerelendő NVMe SSD-k pedig további hűtőbordát és hűtőpadot is kapnak.
Állapotmentés védelem az Asustor NAS-on
Az ASUSTOR Snapshot Center már ott van az új ADM rendszerben és készen áll arra, hogy még jobb védelmet nyújtson az adatok számára. Abban az esetben, ha a NAS-on levő fájlokat egy kártevő megfertőzné vagy zárolná, akkor egy korábbi pillanatfelvétel lehet az egyetlen út, hogy a NAS-t visszaállítsd egy megelőző, tiszta állapotba vagy épp csak a sérült fájlokat nyerd vissza még egészségesen mivoltukban.
Adatvédelem a vállalkozásod számára
A titkosított USB flash meghajtók jelentősége a Kingston tapasztalatai szerint még mindig alulértékelt. Pedig beszédtéma még az a pendrive, amit egy nyilvános könyvtárban találtak meg és a Heathrow repülőtér különleges biztonsági információit tartalmazta. Több okból is fontos lenne a gyakorlatban a titkosított meghajtók használata: az érzékeny vállalati adatok biztonságban tartása, az ügyfél információk védelme a GDPR-nek megfelelően és természetesen az adatvesztéssel együtt járó pénz, idő és hírnév veszteség elkerülése.
Water 3.0 120 ARGB Sync Edition - ebben minden benne van
A csomagban minden benne van, ami kell egy komplett vízhűtéshez a processzorod számára. Az RGB világítása összekapcsolható a neves alaplap gyártók fényrendszereivel. A Water 3.0 120 tartalmazza a feltöltött folyadékhűtőt, radiátort és a PWM ventilátort - az előbb említett fényözönnel -, egy vezérlőpanellel és kábelekkel. Már csak az elhatározás szükséges, hogy lecseréld a szélkereket egy profi vízhűtésre a processzorodon.
A fontos eszközeid legjobb barátja - FSP intelligens UPS
A laptopod, a routered, a különféle biztonsági berendezések, például a megfigyelő kamerák vagy a VoIP telefonhálózat védelméhez nagyszerű partnered lesz az FSP iFP intelligens, vonal interaktív szünetmentes tápcsalád. Érintőképernyőn tájékoztat a legszükségesebb adatokról. USB kommunikációs portja van a felügyeletéhez. A védelmet ki tudod terjeszteni az RJ11 és RJ45 csatlakozóra kapcsolt eszközökre. 2 db schuko és 2 db C13 hálózati aljzat várja a fontos és értékes berendezéseidet.
HyperX Predator DDR4 azoknak, akik komolyan gondolják
Ha az AMD vagy Intel alapú asztali számítógéptől valódi, komoly teljesítményt vársz el, akkor tegyél bele ultra gyors HyperX Predator DDR4 memóriát! A modulokra szerelt, szívet melengetően szép és agresszív stílusú fekete hűtőpalásttól eláll majd a szavad. Pörgesd fel a képkockákat, közvetíts szaggatás mentesen vagy tudd le a videó szerkesztést villámgyorsan, akár 4600MHz-es órajelen és gyors CL12-CL19 időzítésekkel!
Kényelmes vezeték nélküli szabadság
A PS4-hez szeretnél egy vezeték nélküli fejhallgatót, amely kényelemes és hosszú távon számíthatsz majd rá? A HyperX Cloud fejhallgató famíliából a Stinger Wireless lesz, amit keresel. Csupán csatlakoztatnod kell a kis USB adaptert a konzol szabad portjához és készen is állsz a használatára. A Cloud fejhallgatók kényelmét fogod megtapasztalni, a hosszan kitartó akkumulátorok révén egészen a játék végéig.
Játékosok által inspirált hálózati tároló
A hálózati tárolók gyártói fej-fej mellett haladnak, ez a közös gyökereknek is köszönhető. Az Asustor most a mezőny élére áll a Nimbustorral. A Gemini Lake alapú Celeron processzorral hajtott új NAS-okban mutatkozik be a DDR4 memória és két darab 2,5 gigabites Ethernet portjukkal lógnak a hálózatodon. Kivételes audió és videó élményben lesz részed a HDMI 2.0a porton keresztül. Az AS5202T és AS5304 modellek a multimédiás tartalom készítő vagy a live stream szolgáltató influencerek adattárolója.
Magas színvonalú online UPS: FSP Custos 9X+
Intelligens online UPS, rack vagy torony formátumban, bármilyen közönséges irodai eszköz, vállalati szerver vagy komoly berendezés védelméhez. Valós kettős konverzió és kiváló, 0,9-es kimeneti arány. Elforgatható (áll - fekvő) LCD képernyő és programozható energiagazdálkodás a kimeneti konnektorokon. 50/60 Hz konverter mód, ECO üzem, EPO. Leállítás nélkül cserélhető akkumulátor.
Megjelent az Asustor ADM 3.3
Az ADM 3.3 kiszabadult a laborból, vége a kísérletezgetéseknek. A végleges változatra történő frissítés után a Snapshot Center azonnal megjelenik az ADM munkaasztalán. A pillanatkép központ egybegyúrja a meglévő iSCSI LUN mentéseket, a visszaállításhoz pedig a Btrfs pillanatképek is használhatók lesznek. Időt spórolhatsz és a mentés készítés egyszerűbb is lesz.
Találatok száma: 2966 « Előző 1 |2 |3 Következő »