Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Hírek
Megjelenési év Megjelenési hónap Rovat
 
Találatok száma: 3134 « Előző 1 |2 |3 Következő »
RAM-tippek a Kingstontól az ideális játékélményhez
A videojáték-ipar a 2000-es évek óta óriási fejlődésen ment át a digitális innovációknak köszönhetően. A gamerek ma már több mint 50 000 PC, konzol és egyéb más platform játékai közül válogathatnak (nem számítva a mobilos játékokat), ám a játékoknak nem csak a mennyisége, a minősége is egyre lenyűgözőbb. Azonban jó tudni, hogy a számítógépes játékélmény nem kizárólag a megvásárolt játék kidolgozottságától függ. Valójában a memória adja a videojátékok sava-borsát, hiszen a RAM javítja a rendszeridőt, gyorsítja a játékbetöltést és növeli a képváltási sebességet, így elengedhetetlen ahhoz, hogy a játék a lehető legvalósághűbb legyen.
Itt az ASUSTOR ADM 4.0
Az ADM 4.0 gördülékenyebb, biztonságosabb és még jobb, mint korábban. Töltsd le még ma az ADM 4.0-t, hogy megtapasztalhasd a teljesítményt, a biztonságot és a páratlan felhasználói élményt! Az ASUSTOR Inc. kiadta az ADM 4.0 végleges verzióját. Ez - mint a verzióváltáskor lenni szokott - ismét egy jelentős frissítés, amely számos újragondolás mentén javítja a felhasználói élményt. Frissítették a biztonsági mentést és a többi biztonsági szolgáltatást, amelyek példátlan élményt nyújtanak az ASUSTOR NAS-hoz, miközben új funkciókat is bevezetnek.
Kingston XS2000: villámgyors, zsebméretű SSD
Strapabíró, könnyen hordozható külső meghajtó USB 3.2 Gen 2x2 teljesítménnyel. Az új hordozható, kompakt külső meghajtó USB 3.2 Gen 2x2 sebességet és legújabb generációs teljesítményt nyújt.
A Kingston Technology DDR5 memóriáját validálták elsőként az Intel platformra
A Kingston Technology büszkélkedett el vele, hogy a bevezetés előtt álló DDR5 UDIMM-memóriáit validálták az Intel platformra. Ez az első és legfontosabb mérföldkő a Kingston DDR5 memóriamegoldásai és a DDR5-öt alkalmazó Intel platformok közötti kompatibilitás igazolásának folyamatában.
Ujjbegy egér: a világ legkisebb gamer egere
Végre piacra dobták a világ legkisebb játék egérét. A G-Wolves találta ki ezt az ujjheggyel fogható (markolható?) egeret. Tényleg rendkívül apró jószág, súlya mindössze 37 gramm körül van, a méretei: 58 x 82 x 35 mm. A gyártó szerint a célzás vele olyan egyszerű lesz, mint egy levegővétel.
ASUSTOR Surveillance Center - hatékony, több kamerás megfigyelés
A videós megfigyelés legfontosabb része mindenképpen a kamera lesz. A legproblémásabb rész pedig a kamera és a rögzítő összekötése. Ugyanis nem mindenki vezetheti át a vezetékeket az otthonán vagy irodáján csak úgy. Ezért kézzenfekvő, hogy sokan az IP-kamerákhoz fordulnak és a már meglévő hálózati infrastruktúrát használják, mint például az Ethernet vagy a Wi-Fi hálózat. Az IP kamerák kiválasztásakor a legnagyobb dilemma azonban a kompatibilitás biztosítása a rögzítővel.
Kingston FURY - az új nagy teljesítményű, rajongói és gamer márka
A Kingston hamarosan a memória piacra lép egy új gaming márkanévvel. Mint azt már hallhattátok, a HyperX barátaink a perifériás termékeikkel a HP-hez költöznek. A HyperX memóriatermékek a Kingstonnál maradnak és a Kingston FURY márkanévre váltanak.
Tedd színesebbé a napodat: FSP CM211A számítógép ház
Az FSP CMT211A egy ATX váz, amely képes befogadni egy csúcskategóriás grafikus kártyát max. 320 mm hosszúságig és egy a CPU hűtőt 160 mm magasságig. Gyönyörű fekete bevonatú, masszív SPCC acélkeretet. Az előlap mögötti fénysávja teljesen címezhető és kompatibilis a legtöbb alaplapi szinkronizáló szoftverrel, mint például az ASRcok Polychrome Sync, az Asus Aura Sync, a Gigabyte RGB Fusion és az MSI Mystic Light Sync. A CMT211A kifejezetten a játékosok számára készült, a technológia és az elegancia tökéletes keverékével, amire minden gépépítő rajongó vágyik. Megfizethető luxus a mainstream játékosok számára.
Ezt kell tudnod a RAM-okról, ha gamer gépet akarsz építeni
Ha gamerként a számítógép-építés mellett döntünk, elsőre ijesztőnek tűnhet a feladat. A rengeteg komponens és specifikáció miatt nem egyszerű nyomon követni, hogy pontosan mire is figyeljünk a beszerzőkörút során. A grafikus kártyákat és a processzorokat általában körültekintően választjuk ki, de ha azt szeretnénk, hogy a játékok gond nélkül betöltődjenek és fussanak, a megfelelő RAM-memória kiválasztása is hasonlóan fontos feladat. A Kingston Technology szakértői összefoglalják, hogy mivel érdemes tisztában lenni, ha RAM-vásárlásról van szó.
Odin Infinity Hybrid egérpadok XL és 2XL méretben
Az Infinity Hybrid gamer pad túlmutat a szöveten, a kemény padok és a szövet padok legjobb tulajdonságait kombinálja. Úttörő sebesség és simaság. Semmilyen bevonat nincs rajta.
Találatok száma: 3134 « Előző 1 |2 |3 Következő »