Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Hírek
Megjelenési év Megjelenési hónap Rovat
 
Találatok száma: 3296 « Előző 1 |2 |3 Következő »
A Kingston bootolható adatközponti NVMe SSD
A DC1000B bootolható SSD meghajtó adatközpontokhoz. M.2 formátumú NVMe SSD ideális az egy vagy két M.2 NVMe meghajtóhellyel ellátott kiszolgálók rendszerindításához, és felszabadítja az értékes előoldali 2,5”-os meghajtó-modulhelyet az adattárolási kapacitás bővítésére. A 2280-as méretű DC1000B védett az áramkimaradás ellen, és 0,5 DWPD tartóssági értékkel4 garantálja a hosszabb élettartamot, továbbá kiemelkedő teljesítményt nyújt 3,2 GB/s és 205K IOPS2 sebességgel. Kifejezetten a rendszerindítás, valamint az alkalmazások gyorsítótárazásának és naplózásának támogatására készült megoldás.
1234 helyett „Love is all you need”: a jelmondatok előnyei
Eddig kis- és nagybetűkből, számokból és a speciális karakterekből álló, komplex jelszavakkal védtük adatainkat. Ám az ilyen komplex jelszavakhoz kapcsolódó követelmények nem kevés frusztrációt okoztak a felhasználóknak, akiknek gyakran sikerült kizárni magukat a rendszerből. A modern eszközök és bejelentkezési rendszerek jobb módszert kínálnak ennél: a jelmondatok (passphrase) használatát. A Kingston Technology a május 4-i jelszó világnap alkalmából összefoglalja a jelmondatok használatának előnyeit.
Artisan MID keménységű esport egérpadok
Az Artisan egérpad kínálatunkban eddig a SOFT és XSOFT keménységi kategóriába tartozó padok voltak. Az új szállítmányban eggyel keményebb fokozatú szivacsra épülő egérpadok is vannak. A MID vékonyabb és keményebb, ami javítja a sebességet.
Minden elfér benne: folyadékhűtés, dupla VGA, top kategóriás konfiguráció
A Core X31 ideális választás azok számára, akik helytakarékos, kiváló bővíthetőségű és kiváló szellőzésű házat keresnek! A Core X31 Tempered Glass Edition közepes méretű torony strapabíró, 4 mm vastag edzett üvegablakkal. GPU riser kábeltartó konzollal és opcionális PCI-e riser kábellel. Két előre telepített 140 mm-es Riing Blue ventilátorral, továbbá kiemelkedő hűtési teljesítménnyel rendelkezik. A csúcskategóriás konfigurációk és a folyadékhűtések számára bőséges hellyel.
A Kingston Digital új, vegyes rendeltetésű adatközponti SSD-vel lép piacra
Az új DC600M a nagyvállalatok igényeihez paraméterezett meghajtó, vegyes feladatokra optimalizálták, a SLA-kban előírt késleltetés és IOPS-konzisztencia biztosítása érdekében kiváló szolgáltatásminőséggel (QoS).
S200 házak: kiváló szellőzés, ARGB, üvagpanel
A Thermaltake S200 TG ARGB Mid Tower számítógépházak homlokzata nyitott. A hálós előlap mögött három darab előre telepített hidraulikus csapágyas, 120 mm-es, ARGB Lite ventilátor dolgozik. Az RGB világítását az ASUS, a GIGABYTE, az MSI és az ASRock alaplapi szoftverei vezérelhetik. Emellett akár hat darab 120 mm-es ventilátor is beszerelhető vagy egy legfeljebb 360 mm-es hűtőradiátor. A hűtés kiváló lesz.
Az új Core P3
Az új Core P3
2023.04.30.
Az ikonikus Thermaltake Core P sorozat új, nyitott keretes háza, a Core P3 TG Pro a szeretett Core P3 TG továbbfejlesztett változata. A ház további ventilátortartót, modernizált I/O portokat, újratervezett alaplap helyet és az alaplap környezetében az elrendezés továbbfejlesztését tartalmazza, amely rengeteg lehetőséget kínál a modern hardver elemek számára.
6 érv az NVMe szabványú SSD mellett
Az adattárolás területén nemrég még a SATA volt az uralkodó protokoll, amely a hagyományos SSD-kel és merevlemezekkel működött együtt, azonban mára a piac elmozdult egy új típusú technológia felé. Hamarosan az NVMe (Non-Volatile Memory Express) meghajtók jelentik majd az új etalont az elérhető legnagyobb adatátviteli sebesség szempontjából. A kompatibilis eszközökbe telepített NVMe SSD-k jelentősen gyorsabbak a SATA SSD-khez képest, és összességében véve javítják a kliensrendszerek teljesítményét. Ha csere helyett inkább frissíted az asztali gépeket vagy a laptopokat, a költségek töredéke mellett fejlesztheted a rendszereket.
A hűtés bajnoka: Thermaltake Ceres 500
A kiváló hűtési teljesítményre tervezett Ceres 500 TG ARGB középméretű toronyházat négy darab CT140 ARGB Sync PC hűtőventilátorral előre telepítve kapod. Paneleinek több mint 60%-a perforált a maximális légáramlás biztosítása érdekében. Sőt, akár egy 420 mm-es radiátor is elfér elöl vagy két 360 mm-es radiátor elöl és felül.
Mi felkészültünk a kánikulára!
A nyári szezonra megújult Thermaltake hűtési megoldásokkal készültünk fel. Már zsákolhatod is őket. A Thermaltake szakértelmének legjavát tette bele a rendszerhűtő ventilátorokba, amelyekből egységcsomagokat is találsz. Vannak új processzorhűtőink és a sláger minden az egyben folyadékhűtőkből is új modellek érkeztek.
Találatok száma: 3296 « Előző 1 |2 |3 Következő »