Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Hírek
Megjelenési év Megjelenési hónap Rovat
 
Találatok száma: 2994 « Előző 1 |2 |3 Következő »
Cyber Defense Global Awards: Négyet zsákolt a Kingston
A Cyber Defense Magazine információbiztonsági szaklap 2019-ben is díjazta a kiber- és információbiztonság innovátorait, és két egymást követő évben idén második alkalommal ismerte el nemzetközi díjprogramjában a Kingston eredményeit. A memóriagyártó összesen négy kategóriában nyert díjat a Cyber Defense Global Awardson. Két iparágvezető titkosított tárolómegoldása, az IronKey™ D300S titkosított USB-meghajtó és a KC2000 NVMe PCIe SSD egyaránt két-két elismerésben részesült.
Ami a csövön kifér, KC600 SSD
Kihajtott mindent, amit lehetett a Kingston a SATA SSD-ből. A KC600 teljes sebességen pörög, mindent belead, hogy az asztali számítógéped vagy laptopod a legjobb sebességét hozza. A gyors reagálású 3D NAND tárolói rendkívüli rendszer indulási időt, lenyűgöző betöltési és átviteli sebességet tudnak. Komplett biztonsági csomagot is kapsz, benne 256 bites AES-XTS titkosítást.
SSD vállalti adatközpontokhoz
A Kingston adatközpontokhoz készített Data Center 450R SATA SSD-i 3D TLC NAND tárolókból épül fel. Nagy sebességű, olvasásra optimalizált adatkapcsolata révén segíti az olvasás centrikus munkafolyamatokat. A célirányosított SSD kivételes I/O teljesítményt és kiszámítható késleltetést vetít előre, ami már alapkövetelmény az adatközpontok SSD-i között.
Billentyűzet a legjavából
A gamer világban minden a játékteljesítmény és a játékélmény fokozásáról szól. A Thermaltake 20 éves fennállásának tiszteletére megalkotott Level 20 termékcsalád új magasságokba emeli mindkettőt. Mind a szoftver, mind a hardver szintjén a legfrissebb és a leginnovatívabb technológiák használata intelligenssé formálja a játékmenetet. Biztosítja hozzá valamennyi fontos versenyelőnyt.
Na, mivel tudod lehűteni a túlfűtött processzorodat?
Például ezekkel a Thermaltake CPU hűtőkkel! Döntsd el, hogy a klasszikus léghűtés mellett teszed le a voksodat vagy belevágsz egy vízhűtéses rendszer felépítésébe. A színes LED világítás mindegyiknél alap, szinkronizálható a meglévő világítási rendszereddel. A vízhűtéstől ne tarts, mindent tartalmazó, komplett rendszert adunk! A processzorhűtők Intel és AMD platformokba is kerülhetnek.
Új memóriakártya család - Kingston Canvas Select Plus
A sebesség, a kimagasló teljesítmény és a tartósság oltárán áldozott a Kingston a Canvas memóriakártya család új tagjaival. Minkét formátumban - microSD és SD - elkészítették a nemes egyszerűséggel Plus névvel megkülönböztetett új flash tárolókat. A microSD verzió kompatibilis az androidos eszközökkel és A1 sebességkategóriába tartozik. Az SD formátum komoly munkabírású, fejlesztése során felkészítették a nagy felbontású fotók másolgatására vagy a full HD videók szerkesztésére.
NAS vagy felhő?
NAS vagy felhő?
2019.11.02.
A minden eddiginél nagyobb felbontású képek és videók már nem csak a profik kiváltsága, elérhetővé váltak az átlag felhasználók számára is. Emiatt át kell gondolni, hogy a vásárló számára mi az előnyösebb, egy NAS üzembe helyezése vagy egy publikus felhőszolgáltató tárhelye.
Az AS5202T és az AS5304T a top 5 NAS meghajtó közhé tartozott idén a PC MAG értékelése alapján
Az ASUSTOR legfrissebb NAS eszközei, az AS5202T és az AS5304T, valamint az AS4002T abban a megtiszteltetésben részesült, hogy beválogatták a PC MAG 10 legjobb NAS meghajtója közé 2019-ben. A két ötös, az AS5202T és az AS5304T a legjobb ötös között van, egyúttal bezsebelte a szerkesztők díját is.
Kingston DataTraveler 20: USB 2.0 meghajtó modern külsőben
A Kingston repertoár legjobb ár-érték arányú USB 2.0 meghajtója a DataTraveler 20. Az USB 2.0 szabvány még nagyon széles körben létező dolog. tömérdek eszközön még csak ilyen port található. Hozzájuk egy olcsó, egyszerű és könnyen használható külső adattároló pont elegendő, ez a DT20. Minimalista dizájn és többdarabos kiszerelés.
Topkategóriás Arozzi játékülések
Új Arozzi fotelek érkeztek és nem csak a játékosoknak ajánlhatod ezeket új székeket. Az Arozzi Vernazza Soft Fabric nevében az újdonsága: a bőr vagy PU burkolat helyett puha, felső kategóriás bútorszövet borítja az egész felületet. Az új kárpitozás mellé a játékülés számos csúcs szolgáltatást nyújt, mint például a 3D kartámasz vagy a profi mechanika, illetve a megnövelt tér.
Találatok száma: 2994 « Előző 1 |2 |3 Következő »