Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Hírek
Megjelenési év Megjelenési hónap Rovat
 
Találatok száma: 3097 « Előző 1 |2 |3 Következő »
Egy lépéssel közelebb kerültek a piaci bevezetéshez a Kingston Technology „túlhúzható” DDR5 moduljai
A Kingston Technology Europe Co LLP a közelmúltban bejelentette, hogy elküldte alaplapgyártó partnerei részére „túlhúzható” (overclockable) DDR5 moduljait, hogy megkezdjék annak tanúsítását a következő generációs memóriaplatformra. A Kingston előre beállított XMP profillal tervezte meg DDR5 moduljait, ugyanakkor azt is lehetővé tette az alaplapgyártó partnerek számára, hogy manuálisan az 1,1 voltos DDR5 specifikáció fölé állítsák a PMIC áramkör feszültségszintjét, maximális rugalmasságot biztosítva ezzel a modul túlhúzásához. Várakozásai szerint a Kingston a harmadik negyedévben kezdi meg a DDR5 megoldások szállítását.
Pünkösd hétfőn zárva tartunk
Május 24.-én, Pünkösd hétfőn, zárva tartunk. Ezen a napon csomagszállítás sem lesz, a GLS a pénteken elindított csomagokat kedden fogja kiszállítani. A hétvégén és hétfőn feladott megrendeléseket kedden készítjük össze és szerdára tudjuk elküldeni neked.
Fontos, hogy a biztonsági mentések megbízható helyre kerüljenek
Idén márciusban tűz ütött ki a nagy francia felhőszolgáltató, az OVHcloud adatközpontjában. Azonnal megbénult 3,6 millió online platform és weboldal, melyek között számos ismert nemzetközi technológiai és banki vállalat is érintett volt. Az adatok sajnos végleg elvesztek és nem is lesznek helyreállíthatók. Nem az első alkalom, hogy a nyilvános felhőben tárolt adatok elvesznek. Éppen ezért ajánlott, hogy a biztonsági mentés portfólió része legyen egy különálló, megbízható platform is, mint az ASUSTOR NAS.
A PC innováció következő szintje
A Thermaltake egy új házsorozatot alkotott, amely szakít az eddigi klisékkel. Igazán jól vannak kivitelezve, variálható, moduláris felépítéssel és finom szellőzési megoldásokkal. A Divider Series házak családja majd 4 modellből fog állni: Divider 500 TG, 300 TG, 200 TG, 100 TG típusjelölésekkel. A Divider 500 TG és a Divider 300 TG fekete és fehér színben egyaránt kapható lesz. A Divider 500 TG csak ARGB kiadásban érhető majd el. A Divider 300 TG ARGB és nem ARGB változatban már raktáron is van. A Divider 200 TG és a Divider 100 TG feketében és nem ARGB változatban kerül majd forgalomba.
ASUSTOR: Fájlok szinkronizálása, biztonsági mentése és biztonságos tárolása
Az ASUSTOR NAS számos olyan eszközzel van felvértezve, amelyek felgyorsíthatják a biztonsági mentési feladatokat. Az egyik ilyen az ASUSTOR EZ Sync alkalmazás. Az ASUSTOR NAS nemcsak felhőszerű térré alakítható, hanem kényelmesen és egyszerűen kezelhető is.
Level 20 BattleStation Gaming Desk
A Thermaltake 20 éves ünnepi terméksorozata a Level 20. Minden termékkategóriában megmutatják, hol tartanak manapság a játékos társadalom számára alkotott eszközök. A közös bennük a Level 20 elnevezés. Egy fullos Level 20 gamer asztal pedig így néz ki.
Tájékoztatás a ARTISJUS jogdíj igazolásról - FRISSÍTVE
Tájékoztatás a magánmásolási jogdíj igazolásról - FRISSÍTVE
CyberChair, az elagáns gamer szék
A CyberChair E500 nem a megszokott bumfordi gamer szék, hanem egy elegáns és ergonomikus irodai szék inkább. Nagy légáteresztő hálópárnával, masszív alumínium vázzal és hatalmas teherbírású talppal rendelkezik. A szék különféle elemei, köztük a fejtámla, az ülés mélysége, az ülés magassága és a 4D kartámasz, mind-mind beállíthatók, a négyrészes üléstámla pedig akár 117 fokos dőlésizöget is lehetővé tesz az te igényeidhez mérten.
FSP számítógépházak
Gépépítéshez válogass az FSP sokszínű modelljei között. A gyártó belépőszinthez, az uralkodó irányzathoz és a felső kategóriához is ajánlani tud megoldást. Belül tágas tér áll a rendelkezésre és a ház kidolgozása is minőséget sugároz. Széles termékválasztékot sorakoztatott fel a gyártó a kedvelt a tápegységek mellett. Folyamatosan újabbnál újabb alkotások érkeznek.
Thermaltake Argent sorozat - játék a modern esztétikával
Az Argent sorozat a gamer világ egy új, esztétikus útját mutatja meg. Újragondolja a fekete és szürke színvilágot, aprólékosan kidolgozott hajlításokkal alumínium elemeket épít be, miközben megtartja a a játék szempontjából fontos funkcionalitásokat. Ezüstös csillogása és minősége miatt méltó a nevére: Thermaltake Premium Argent.
Találatok száma: 3097 « Előző 1 |2 |3 Következő »