Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Hírek
Megjelenési év Megjelenési hónap Rovat
 
Találatok száma: 2978 « Előző 1 |2 |3 Következő »
Az ASUSTOR termék megbízhatóságáról szóló nyilatkozata
Az Asustor a médiában megjelent, az Apollo Lake processzorokat érintő tervezési hibákról szóló legfrissebb hírekre reagálva, - megerősítve a korábbi nyilatkozatot - a termékei megbízhatóságáról közleményt adott ki.
Melyiket válasszam? Ext4 vagy Btrfs?
Az ASUSTOR NAS üzembe helyezésekor a fájlrendszer létrehozásához két lehetőség közül választhatsz. Az egyik a régóta létező Ext4, a másik az új ADM-mel megjelent Btrfs. De vajon melyik a megfelelő a számodra?
TrendForce: a Kingston a világ DRAM-modulgyártóinak élén
A TrendForce piackutató cég divíziójaként működő DRAMeXchange nemrég hozta nyilvánosságra top 10-es listáját 2018 legmeghatározóbb DRAM-szállítóiról, amelyen a Kingston Technology az első helyen szerepel 72,17 százalékos piaci részesedéssel. A vállalat így már 16. éve áll a rangsor élén.
Kompromisszumok nélküli teljesítmény, elképesztő érték
Megfizethető tárolási megoldás a Kingston A2000 NVMe PCIe SSD. Meggyőző teljesítmény és minden elismerést kiérdemlő olvasási- és írási sebesség. A hagyományos SATA SSD-kkel szemben háromszor nagyobb gyorsaság még rövidebb betöltési időket tud, alacsonyabb fogyasztás és hőkibocsátás mellett. Az A2000 az átlag felhasználók számára készül, akik a gépük feljavításában gondolkodnak.
HyperX Fury DDR4 RGB: agresszív stílus és színes fények
A HyperX Fury DDR4 memóriát prezentálni tudjuk színes RGB megvilágítással is. Az RGB sorozat változatlanul hozza a Fury memóriák teljesítményét, elérve a 3466 MHz-es frekvencia határt. A hatalmas erő egy még agresszívebb stílussal párosul, lélegzetelállító fényimpulzusokkal fordítja magára a figyelmet a konfigurációdban. A HyperX Fury DDR4 RGB modulok előre beállított XMP profilokkal rendelkeznek, 2400 MHz és 3466 MHz közötti frekvenciákkal állnak a rendelkezésedre. A 8 GB-os és 16 GB-os modulokból párba válogatott 16 GB - 64 GB kapacitású egységcsomagok is piacra kerültek.
Ereszd ki a gőzt! - új HyperX Fury DDR4 modulok
A HyperX Fury DDR4 modulok automatikus órajel beállítási képességükkel tudják magukat az elérhető legmagasabb frekvenciáig tuningolni, a felső határ jelenleg 3466 MHz. A játékhoz, a videó szerkesztéshez vagy a rendereléshez kaphatsz plusz energiát anélkül, hogy a rendszer beállításokkal kellene bajlódnod. Az új Fury DDR4 XMP-ready memóriákat 2400 MHz, 2666 MHz, 3000 MHz vagy 3466 MHz sebességgel és CL15 / CL16 időzítéssel választhatod. Egy darabos csomagolásban 4GB - 16 GB kapacitással, kitben 16GB és 64 GB méretekben érhető el.
ASUSTOR Kernel frissítés: feljavított Btrfs sebesség, itt az ADM 3.4
Az ASUSTOR véglegesítette az ADM 3.4 verziót. Az új kiadás a Linux kernel 4.14 teljes telepítésével érkezik. Frissíti az illesztőprogramokat, javítja a stabilitást és a fájl rendszer kiépítését. A Btrfs-nek is javult a teljesítménye és a stabilitása az ADM 3.4-ben, az új kernelnek köszönhetően megnövekedett a sebessége. Az állapotmentések száma 256-ig bármennyi lehet. Az ADM 3.4 keresőmotorja EZ Sync kulcsszavakra is rátalál, valamint az EZ Sync több új nyelv támogatásával is kiegészült.
OnlyOffice: Közös dokumentumszerkesztés a NAS-on
A NAS-nak már régóta nem csak egy tárolószerver szerepét kell játszania. A vásárlók már elvárják, hogy a tárolt adatokkal kapcsolatos feladatokra is megoldást találjanak, ezzel maximálva a beruházásuk értékét. Hibát követ el az, aki az üzembe helyezem és elfelejtem mentalitással közelít a NAS-hoz, hiszen például a NAS együttműködési platformként is használható egy munkacsoporton belül.
Dizájn és innováció díjas billentyűzet játékosoknak
Az idei iF Design Award díjazott termékek között három Thermaltake gyártmány is szerepelt. Ez volt a hetedik alakalom, hogy a gyártó elnyerte ezt a rangos díjat. A három idei díjazott közül mostanában érkezett meg hozzánk a Level 20 RGB Mechanical Gaming Keyboard, és mindjárt három eltérő kivitelben. A Level 20 RGB billentyűk a legmodernebb technológiát implementálták mind a hardver, mind a szoftver szintjén, így a játékokban összehasonlíthatatlan előnnyel indulhatsz. Prémium alumínium váz és burkolat felett úgy tűnik, mintha a gombok lebegnének, főleg, ha felkapcsolod a 16,8 millió szín valamelyikében tündöklő világítást. A valóban személyre szabható megvilágítás a gombok alatt 13 és a billentyűzet oldalsó élén végigfutó fénycsíkon pedig 14 különféle módból áll össze. A fényváltozásokat
20 éves gyártói tapasztalattal készített számítógép házak
Ebben az évben töltötte be a 20-at a Thermaltake. A két évtizedes felhasználóbarát hozzáállást és a szakadatlan technológiai fejlesztést koronázza meg a Level 20 termékcsalád, amelynek a zászlóshajója az iF Design Award díjazott Tempered Glass Edition Full Tower ház. A rekeszes elrendezés szokatlan formában teljesül meg. De figyelemre méltó a társaság, amellyel érkezett, szebbnél szebb számítógépházakat mutatunk.
Találatok száma: 2978 « Előző 1 |2 |3 Következő »